Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah bu kadar çabanın sonu güzel olur, zaten insan bir müddet sonra kendisinin doktoru oluyor daha iyi takip ediyor, güzel haberlerini paylaş inşallah canım :)

İnşallah bu kadar çabanın sonu güzel olur, zaten insan bir müddet sonra kendisinin doktoru oluyor daha iyi takip ediyor, güzel haberlerini paylaş inşallah canım :)
amin canim. evet bazi doktorlarda gercekten öyle düsünüyorum burda bana yardimci olan arkadaslarin bile veya benim bu konuda daha cok bilgim var gibi hissediyorum. doktorlar malesef pek önem vermiyor kafa yormuyor olursa olur olmazsa olmaz hesabi.
hangi doktora gidecegime karar verememistim dün gece karar verdim onada gittigim hastanede denemedigim bir doktor vardi o denk gelmemisti daha bu defa ona gitmek istiyorum. basi kapali bir bayan belki daha cok önemser yardimci olmaya calisir en azindan isine besmeleyle basliyordur belki o vesile olur insallah.

Bende bi kimyasal bi dış gebelik geçirdim Rabbim düşmanımın basına vermesin cok zor cokkk... her türlüsüde insanı üzüyo bence

Aynen her biri değişik yol izliyor biz de birbirimizden öğreniyoruz git bakalım bu sefer doktorunu bulmuş olursun belki.

Bende değişik seyler oluyo acayip bel agrım var bide sulu akıntım var değişik
Akıntıyı belirti diyorlar aslında, bende de o yok bel ağrım bacağıma vuruyor bir süredir hatta ama bununla alakası olduğunu düşünmüyorum. Geceleri uyuyamıyorum onun yerine gündüz uyuyorum.uyku düzenim de bozuldu. Tabi bunlar hep stres kaynaklı. Bence yarın sabah gebelik testi yap

Ya benim değişik cok bel agrım var ama bu agrıyla bugun yarın adetmolmam lazım akıntı da sulu böyle bildiğin su geldi neler oluyo acaba içimde neler oluyo bize

ALLAH daim etsin cnm başka çocuk var mı :)
yok canim daha hic. ilk baslarda nasilsa genciz diye önemsemedik ara ara denedik olursa olur olmazsa olmaz hesabi hic takmiyordumda. en son gecen yil agustos eylülde esimle konustuk beni ikna etti pek pek ugrasmiyordum sonra olmayinca üzüldüm ondan sonra bende cok istedim deniyoruz iste 1 yil olacak cok yogun deniyoruz hayirlisi olsun

Ya benim değişik cok bel agrım var ama bu agrıyla bugun yarın adetmolmam lazım akıntı da sulu böyle bildiğin su geldi neler oluyo acaba içimde neler oluyo bize
canim bu akinti igne etkisinden oluyor galiba. sadece kimyasal gecirdigimde ben igneden sonra 6. gün falandi tek seferlik kremsi sarimsi akinti olmustu o kadar. sonrada hep su gibiydi

canim bu akinti igne etkisinden oluyor galiba. sadece kimyasal gecirdigimde ben igneden sonra 6. gün falandi tek seferlik kremsi sarimsi akinti olmustu o kadar. sonrada hep su gibiydi
KuZum sancım arttı ya ben kesin adet olcam bu akıntı da ondan oluyo çünkü karnım ve belim kopuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…