- 16 Ekim 2018
- 3.471
- 2.067
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #28.461
evetinşallah canım bakalım artıkın yaşayıp görcez her şeyden öncesi hayırlısı olması :)
sen ne kadarlık evlisinevetamin ❤
İnşallah bu kadar çabanın sonu güzel olur, zaten insan bir müddet sonra kendisinin doktoru oluyor daha iyi takip ediyor, güzel haberlerini paylaş inşallah canım :)evet canim sorma cok karisik ama ben icimden geldigi yapacagim bu defa ve stres yapmamaya calisacagim kendime olacagi varsa olur zaten stres yapincada birsey degismiyorki :))
ben dogum kontrol hapi kullaniyordum canim kist oldugu icin. bugün son hapi aldim yarindan itibaren almayacagim.
dogum kontrol hapina ragmen coktandir kanama oluyor simdi cok azaldi. hapi biraktiktan sonra tekrar cogaldigi zaman adetin 1. günü sayacagim ve 3. günden itibaren sabah aksam birer tane femara kullanacagim. bayramdan sonra hastane aciliyormus özele gidecegim. 15 agustosda gidip yumurta takibini baslatacagim. ondan sonrada artik yumurta ne zaman hazir olursa catlatma ignesini yapip birbirliktelik zamanlarini denk getirmeliyiz.
simdilik planim böyle hayirlisiyla bakalim ne olur ne biter bilemiyorum ama paylasacagim burda her gelismeyi yaptigim testleri filan :)
bizim 10 yili gecti dur hesaplayayim cok olunca insan artik pek önem vermiyor ilk zamanlar gibisen ne kadarlık evlisin
amin canim. evet bazi doktorlarda gercekten öyle düsünüyorum burda bana yardimci olan arkadaslarin bile veya benim bu konuda daha cok bilgim var gibi hissediyorum. doktorlar malesef pek önem vermiyor kafa yormuyor olursa olur olmazsa olmaz hesabi.İnşallah bu kadar çabanın sonu güzel olur, zaten insan bir müddet sonra kendisinin doktoru oluyor daha iyi takip ediyor, güzel haberlerini paylaş inşallah canım :)
Bende değişik seyler oluyo acayip bel agrım var bide sulu akıntım var değişikBizim aynıydı seninle :) ben cesaretimi toplayıp yapamadım daha hiçbir test, ovulasyona da çok takılma bence. Belirtin falan var mı? Ben de 0 belirti
Bende bi kimyasal bi dış gebelik geçirdim Rabbim düşmanımın basına vermesin cok zor cokkk... her türlüsüde insanı üzüyo benceallah yardimcin olsun canim ben kimyasal gecirdim ocak ayinin sonunda. 5,5 haftalikti. cok üzüldüm halada aklima gelince agliyorum cok zorama yinede sükrediyorum erken kaybettim diye daha sonralari olsaydi daha cok üzülürdüm. o yüzden hicbirsey olmayinca bile seviniyorum kimyasal olmadi diye sükrediyorum
Aynen her biri değişik yol izliyor biz de birbirimizden öğreniyoruzamin canim. evet bazi doktorlarda gercekten öyle düsünüyorum burda bana yardimci olan arkadaslarin bile veya benim bu konuda daha cok bilgim var gibi hissediyorum. doktorlar malesef pek önem vermiyor kafa yormuyor olursa olur olmazsa olmaz hesabi.
hangi doktora gidecegime karar verememistim dün gece karar verdim onada gittigim hastanede denemedigim bir doktor vardi o denk gelmemisti daha bu defa ona gitmek istiyorum. basi kapali bir bayan belki daha cok önemser yardimci olmaya calisir en azindan isine besmeleyle basliyordur belki o vesile olur insallah.
Akıntıyı belirti diyorlar aslında, bende de o yokBende değişik seyler oluyo acayip bel agrım var bide sulu akıntım var değişik
Ya benim değişik cok bel agrım var ama bu agrıyla bugun yarın adetmolmam lazım akıntı da sulu böyle bildiğin su geldi neler oluyo acaba içimde neler oluyo bizeAkıntıyı belirti diyorlar aslında, bende de o yokbel ağrım bacağıma vuruyor bir süredir hatta ama bununla alakası olduğunu düşünmüyorum. Geceleri uyuyamıyorum onun yerine gündüz uyuyorum.uyku düzenim de bozuldu. Tabi bunlar hep stres kaynaklı. Bence yarın sabah gebelik testi yap
ALLAH daim etsin cnm başka çocuk var mı :)bizim 10 yili gecti dur hesaplayayim cok olunca insan artik pek önem vermiyor ilk zamanlar gibi11 yilin icindeyiz canim
amin canim evetBende bi kimyasal bi dış gebelik geçirdim Rabbim düşmanımın basına vermesin cok zor cokkk... her türlüsüde insanı üzüyo bence
insallah bakalim hayirlisi olsunAynen her biri değişik yol izliyor biz de birbirimizden öğreniyoruzgit bakalım bu sefer doktorunu bulmuş olursun belki.
Belirti olabilir bunlar inşallah da öyledirYa benim değişik cok bel agrım var ama bu agrıyla bugun yarın adetmolmam lazım akıntı da sulu böyle bildiğin su geldi neler oluyo acaba içimde neler oluyo bize
yok canim daha hic. ilk baslarda nasilsa genciz diye önemsemedik ara ara denedik olursa olur olmazsa olmaz hesabi hic takmiyordumda. en son gecen yil agustos eylülde esimle konustuk beni ikna etti pek pek ugrasmiyordum sonra olmayinca üzüldüm ondan sonra bende cok istedim deniyoruz iste 1 yil olacak cok yogun deniyoruz hayirlisi olsunALLAH daim etsin cnm başka çocuk var mı :)
canim bu akinti igne etkisinden oluyor galiba. sadece kimyasal gecirdigimde ben igneden sonra 6. gün falandi tek seferlik kremsi sarimsi akinti olmustu o kadar. sonrada hep su gibiydiYa benim değişik cok bel agrım var ama bu agrıyla bugun yarın adetmolmam lazım akıntı da sulu böyle bildiğin su geldi neler oluyo acaba içimde neler oluyo bize
Bosver üzülmeyelim herseyin hayırlısıamin canim evet
Ya bu kadar agrı değil bence ben kendimi tanıyorum kesinlikle adet olacağımBelirti olabilir bunlar inşallah da öyledirherkesin de farklı farklı oluyormuş. Sen de olabilir gibi geldi bana
KuZum sancım arttı ya ben kesin adet olcam bu akıntı da ondan oluyo çünkü karnım ve belim kopuyocanim bu akinti igne etkisinden oluyor galiba. sadece kimyasal gecirdigimde ben igneden sonra 6. gün falandi tek seferlik kremsi sarimsi akinti olmustu o kadar. sonrada hep su gibiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?