- 16 Ekim 2018
- 3.471
- 2.067
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #28.401
hmm o zaman bilmiyorum canim kusura bakma tam anlamadim tecrübemde yokBen iğne olmadım canım tüp bebek yapmıştım Haziran'da
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hmm o zaman bilmiyorum canim kusura bakma tam anlamadim tecrübemde yokBen iğne olmadım canım tüp bebek yapmıştım Haziran'da
canim korkma spermler en az 72 saat yasiyor icinde. yumurtlamadan sonra birliktelik olsaydi kötüydü aslinda. böyle catlamadan önce olmasi iyi. insallah catlamistir o zamana kadar birliktelik zamanlarida cok iyi benceKızlar size birşey sormak istiyorum. Geçen hafta perş çatlama iğnemi oldum. 36 saat sonra birliktelik oldu ondan sonraki günler gün aşırı oldu. Ama dün ve önceki gün ilişki olamadı kafama cok takılıyo ya çatlamadıysa dün ve önceki gün çatladıysa kaçırdıysam diye. Yani ilişki olmayan iki günde çatlayıp bittiyse diye çok korkuyorum..
herzaman ayni olmayabilir canim ben 3 defa igne olmustum sadece 2. sinde hissetmistim catladigini o zamanda kimyasal gecirmistim digerlerinde hicbirsey olmamistiDün öğlen 11 buçukta oldum canım iğneyi ben geçen kasiklarim çok ağrımıştı ertesi gün akşam 9 gibi falan ordan anlamıştım bakalım akşam agriycak mi
allahim yardimcimiz olsun canim bizi evlatlarimiza kavustursun artik insallah
Insallah canimmmm valla bu ay 2000 i gecti. Bu ay nasip olmazsa 1yüzük bir küpem var onlari bozdurucam.
sende sagol canim beniminsalalh tatlım çok sagol
AMINNNNamin cnm amin. inş iyi haberler alalım artk. bebışlerden sojbetler ederiz
2.klomen ve çatlatma ıgnesı yıne hüsran yine tam bat günümde adet oldum bır ıkı gun gecse heyecan yapacam ama yok onu bıle yaşayamadım hıc napacam bılmıyorum doktora haber verecem ya artık hastaneye de gıtmek ıstemıyorum bırkac ay kendılıgıne bıraksak bızı olumsuz etkıler mı acaba??aşılama yaptırmaya hevesim yokiğne ilaç alasım da yokAMINNNN
Insallah canım iyi buyumus daha buyur bide catlayıp tutarsa tamamdr ❤
2.klomen ve çatlatma ıgnesı yıne hüsran yine tam bat günümde adet oldum bır ıkı gun gecse heyecan yapacam ama yok onu bıle yaşayamadım hıc napacam bılmıyorum doktora haber verecem ya artık hastaneye de gıtmek ıstemıyorum bırkac ay kendılıgıne bıraksak bızı olumsuz etkıler mı acaba??aşılama yaptırmaya hevesim yokiğne ilaç alasım da yok
Cok sağol canm çok rahatladım İçim içimi yemşticanim korkma spermler en az 72 saat yasiyor icinde. yumurtlamadan sonra birliktelik olsaydi kötüydü aslinda. böyle catlamadan önce olmasi iyi. insallah catlamistir o zamana kadar birliktelik zamanlarida cok iyi bence
Canım 4 gun sonra tekrarla. 14. Gunde bitiyor etkisi iğnenin. O yuzden şimdi ikinci çizgi silikleşmesi de olabilir? 4 gun sonra koyulaşırsa hamileisnKızlarrr iğneden sonraki 10. Gün ve böyle çıktı umutlanmamalıyım erken değil mi daha?
aslında bende sorun yok eşimin degerlerı sıkıntılıydı 3aydır takvıyeyle ıyılestı temmuz sonunda yaptırdıgımız testte sayı 70mılyon hareketlılık %50 morfolojı %4 olmus daha once daha dusuktu tutmaması ona da baglı sankısanki gebelık şansım bu aydan ıtıbaren yukseldı gıbı gelıyor bır yandan doktora da msj attım bıktıgımı hıssedıyorum aramı versek ama bu surecte de bızı olumsuz etkılemesın dıye tereddudum var napalımkendılıgımden her ay yumurtluyodum ben zaten rahım fılmımde de cok şükür sorun yok eger tamam derse ovulasyon kiti alcam oyle takıp edecem bir iki aydaCanim 6 kez klomen kullanan biri olarak sana tavsiyem.en az 1 ay ara vermen. Ve olmuyorsa klomende ısrar etmemen.
bilmiyorum kuzum dün akşam kasıklarım ve karnım çok ağrıdı bilmem artık çatladı mı yarın lh yapcam eğer ki silikleşmişse çatlamıştırherzaman ayni olmayabilir canim ben 3 defa igne olmustum sadece 2. sinde hissetmistim catladigini o zamanda kimyasal gecirmistim digerlerinde hicbirsey olmamisti
Ay inşallah keşke yapmasaydım hiç test beklemek en doğrusuCanım 4 gun sonra tekrarla. 14. Gunde bitiyor etkisi iğnenin. O yuzden şimdi ikinci çizgi silikleşmesi de olabilir? 4 gun sonra koyulaşırsa hamileisn ❤
Bende beklemedeyim 8. Gün benimde iğneden sonraAy inşallah keşke yapmasaydım hiç test beklemek en doğrusu
Hadi inşallah yüzümüz güler ben yanlış hesaplamışım 11. Günümmüş iğbenin olduğu günü birinci gün kabul edince. Ama tabi dediğin gibi bekleyeyim biraz dahaBende beklemedeyim 8. Gün benimde iğneden sonra
İnşallah gğzel sonuclar alırız. Klomen kullandın mı bu ay?Hadi inşallah yüzümüz güler ben yanlış hesaplamışım 11. Günümmüş iğbenin olduğu günü birinci gün kabul edince. Ama tabi dediğin gibi bekleyeyim biraz daha
Evet kullandım üç yumurtam oluştu inşallahİnşallah gğzel sonuclar alırız. Klomen kullandın mı bu ay?