• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar size birşey sormak istiyorum. Geçen hafta perş çatlama iğnemi oldum. 36 saat sonra birliktelik oldu ondan sonraki günler gün aşırı oldu. Ama dün ve önceki gün ilişki olamadı😞😞😞 kafama cok takılıyo ya çatlamadıysa dün ve önceki gün çatladıysa kaçırdıysam diye. Yani ilişki olmayan iki günde çatlayıp bittiyse diye çok korkuyorum..
canim korkma spermler en az 72 saat yasiyor icinde. yumurtlamadan sonra birliktelik olsaydi kötüydü aslinda. böyle catlamadan önce olmasi iyi. insallah catlamistir o zamana kadar birliktelik zamanlarida cok iyi bence

Dün öğlen 11 buçukta oldum canım iğneyi ben geçen kasiklarim çok ağrımıştı ertesi gün akşam 9 gibi falan ordan anlamıştım bakalım akşam agriycak mi
herzaman ayni olmayabilir canim ben 3 defa igne olmustum sadece 2. sinde hissetmistim catladigini o zamanda kimyasal gecirmistim digerlerinde hicbirsey olmamisti

2.klomen ve çatlatma ıgnesı yıne hüsran yine tam bat günümde adet oldum bır ıkı gun gecse heyecan yapacam ama yok onu bıle yaşayamadım hıc 🙄napacam bılmıyorum doktora haber verecem ya artık hastaneye de gıtmek ıstemıyorum bırkac ay kendılıgıne bıraksak bızı olumsuz etkıler mı acaba??aşılama yaptırmaya hevesim yok😏iğne ilaç alasım da yok😔

2.klomen ve çatlatma ıgnesı yıne hüsran yine tam bat günümde adet oldum bır ıkı gun gecse heyecan yapacam ama yok onu bıle yaşayamadım hıc 🙄napacam bılmıyorum doktora haber verecem ya artık hastaneye de gıtmek ıstemıyorum bırkac ay kendılıgıne bıraksak bızı olumsuz etkıler mı acaba??aşılama yaptırmaya hevesim yok😏iğne ilaç alasım da yok😔

Canim 6 kez klomen kullanan biri olarak sana tavsiyem.en az 1 ay ara vermen. Ve olmuyorsa klomende ısrar etmemen.

Kızlarrr iğneden sonraki 10. Gün ve böyle çıktı umutlanmamalıyım erken değil mi daha?

Eklentiler

• D58FA027-EE5E-4039-8FE6-5AEE11E48D20.jpeg
    D58FA027-EE5E-4039-8FE6-5AEE11E48D20.jpeg
    42,6 KB · Görüntüleme: 26
Canim 6 kez klomen kullanan biri olarak sana tavsiyem.en az 1 ay ara vermen. Ve olmuyorsa klomende ısrar etmemen.
aslında bende sorun yok eşimin degerlerı sıkıntılıydı 3aydır takvıyeyle ıyılestı temmuz sonunda yaptırdıgımız testte sayı 70mılyon hareketlılık %50 morfolojı %4 olmus daha once daha dusuktu tutmaması ona da baglı sankı🤢sanki gebelık şansım bu aydan ıtıbaren yukseldı gıbı gelıyor bır yandan doktora da msj attım bıktıgımı hıssedıyorum aramı versek ama bu surecte de bızı olumsuz etkılemesın dıye tereddudum var napalım🤢kendılıgımden her ay yumurtluyodum ben zaten rahım fılmımde de cok şükür sorun yok eger tamam derse ovulasyon kiti alcam oyle takıp edecem bir iki ayda

Gunaydin kizlar simdi ciktik d9ktordan solda 22ml ve 20ml 2yumurta sagda 15ml yumurtam olmus. Şükürler olsun. 15ml ise yaramaz dedi. Diger ikisi icin bu aksam catlatma ignesi olucam. Reglinin 21.günü progesrtan tessti yapalim dedi. Bende 21.gun catlamadiysada mudahale olmaz bakmanin anlami yok dedim.ozaman cumartesi gel catlamadiysa yeniden catlatma ignesi yapalim dedi.

herzaman ayni olmayabilir canim ben 3 defa igne olmustum sadece 2. sinde hissetmistim catladigini o zamanda kimyasal gecirmistim digerlerinde hicbirsey olmamisti
bilmiyorum kuzum dün akşam kasıklarım ve karnım çok ağrıdı bilmem artık çatladı mı yarın lh yapcam eğer ki silikleşmişse çatlamıştır

Back