- 16 Ekim 2018
- 3.471
- 2.067
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #28.261
yazmissin sonra tarihi canim simdi gördüm. bence sen arife günü test yap daha erkenbende de aynısı maalesef 24undemı olmustun sende??mıllet ıgnesız 4-5gun kala silik cızgıyı goruyor ben iğnenin etkısı gecse dahi gebelık olussa yuksele hcg’nin bızde daha bariz görünecegınu goruyorum onlarda 0’dan yukselıyor bızde varolanın ustune eklenmesı lazım bu sebeple olsa cıkardı boşuna umutla beklemeyelım ben regl olmayı beklıyorum artık
amin ya insallah simdi bekleyenlerden sirayla ardi ardi a gelir güzel haberleriniz canimEşim in değerleri sperm 120 milyon morfoloji 4 ama ileri hareketli yüzde 22 çıktı doktor düşük diyor keçi boynuzu yiyor hergün inşallah yükselir inşallah hep birlikte güzel haber alırız
canım sızın degerlerınız cok guzel bızım sayı 70mılyon morfolojı 4 ılerı hareketlı a+b(4+3) 44 ama a degerı %8 asıl onemlı olan da buymusEşim in değerleri sperm 120 milyon morfoloji 4 ama ileri hareketli yüzde 22 çıktı doktor düşük diyor keçi boynuzu yiyor hergün inşallah yükselir inşallah hep birlikte güzel haber alırız
Ah canım inşallah gönlünden geçen gibi olsun da yap doya doyaBen cift cizginineger hamile kalabilirsem 50 li gebelik testi aliphergün test yapicam.ilk cift cizgiyi gördügüm testi kolye yapipboynumami assam diyorum. Ama bu gidisle benim zor gibi
kacinci gündü canim ? resimide atsana buraya.Kızlar ya testi bir yine bakayım dedim çöp de gözüme çarptı belli belirsiz bir çizgi var yani ben görüyorum kesin ama kamera ya. Çıkmıyor gibi sizce iğne etkisi mi geçmedi hala
Canım çizginin yeri belli gibi, ama belli bir zaman geçtikten sonra testler insanı yanıltabiliyor, umarım artarak koyulaşır yarın sabah bir daha yap, aslında kan versen daha iyi olurBurada biraz belli gibi
belli canim bende görüyorum kacinci gün bu ? daha öncesinde test yapmismiydin ?Burada biraz belli gibi
Ah canım inşallah gönlünden geçen gibi olsun da yap doya doyabenim evde 1 tane bile yok, bugün 8. Günüm. Hiçbir belirtimde yok, eskiden bi iğne olunca göğüslerim falan acırdı yok şimdi sadece belim ağrıyor ve bacağıma vuruyor, sanırım farklı bir sıkıntım var bel/bacak bölgesin de
Hadi inşallah benim de öyledir ama hiç ihtimal vermemiştim :) bel fıtığımı oldum acaba diye düşünüyordum. Büyümüştür büyümüştür ben de 18. Gün çatlatma iğnesi oldum geç büyüdü, sakin :)Canim hep derim bacaga vuran bel agrisi gebelik belirtisi diye.en azindan bende öyle oldu. Benimde yarin sabah yumurta kontrolüm var. Stres diz boyu... insallah büyümüstür.
canim sali günü tekrar test yap bugünkünden daha koyuysa bebektendindir insallajBugün iğne vurulma gününden itibaren 12 inci gün
ben kendimde hergün test yapmistim. igneden sonraki 12. ve 13. gün sonradan cok hafiften belli oluyordu hala 2. cizgi. igneden olabilir daha. test yapmaya devam ve karsilastir canim yada kan ver 2 farkli günde insallah yükselir degerinBugün iğne vurulma gününden itibaren 12 inci gün
insallah o mucizeyi yasarsin canimKızlar adetim e 5 gün var ilk defa test yapmıştım daha önce test yapmadım inşallah iğne etkisi değildir olursa mucize olacak
Hadi inşallah benim de öyledir ama hiç ihtimal vermemiştim :) bel fıtığımı oldum acaba diye düşünüyordum. Büyümüştür büyümüştür ben de 18. Gün çatlatma iğnesi oldum geç büyüdü, sakin :)
bende hıc bısey cıkmadı iğnenın etkısı bıle kalmamısben kendimde hergün test yapmistim. igneden sonraki 12. ve 13. gün sonradan cok hafiften belli oluyordu hala 2. cizgi. igneden olabilir daha. test yapmaya devam ve karsilastir canim yada kan ver 2 farkli günde insallah yükselir degerin
amin canim insallahbende hıc bısey cıkmadı iğnenın etkısı bıle kalmamısnasıl bır metobolızmaysa atmışım hemen 12.gunde negatıf adet olursam perşembe-cuma olmam lazım umarım olmam umarım arefe gunu pozıtıfı gorurum
Insallah canım adet olana kadar umut var bende aynıyımbende hıc bısey cıkmadı iğnenın etkısı bıle kalmamısnasıl bır metobolızmaysa atmışım hemen 12.gunde negatıf adet olursam perşembe-cuma olmam lazım umarım olmam umarım arefe gunu pozıtıfı gorurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?