• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşılama olduğu gün doktorspermleri yerleştiriyor aşılamadan sonraki 3 gün değerlendirin diyor 😍😍 ama benim yumurtam aşılama olduğu gün (Cuma) çatlamamış ki bugün çatlamış (Pazar) Yani 2 gün sonra çatlıyor bol bol değerlendirme yapmak lazım 😆😆
tamam canim degerlendirin insallah olur bu defa

Hadi inşallah benim de öyledir ama hiç ihtimal vermemiştim :) bel fıtığımı oldum acaba diye düşünüyordum. Büyümüştür büyümüştür ben de 18. Gün çatlatma iğnesi oldum geç büyüdü, sakin :)

Slm canim neyaptin. Ben bugece hic uyumadim doktordan ciktim. 3yumurta var 15ml 12ml 9ml... 12ml biraz şekilsiz 9ml carsambaya yetismez 15ml den umudum var. Ignemde 2gun yetecek kadar kaldi. Insallah carsambaya 15ml büyür

Slm canim neyaptin. Ben bugece hic uyumadim doktordan ciktim. 3yumurta var 15ml 12ml 9ml... 12ml biraz şekilsiz 9ml carsambaya yetismez 15ml den umudum var. Ignemde 2gun yetecek kadar kaldi. Insallah carsambaya 15ml büyür
Canım bence hiç üzülme gayet güzel. Bu son hap kullanışım da 17ve 9 olarak kaldı son kontrolde.iğneyi de çatlatma için 3 gün sonra vuruldum.ben de bişey yok bugün 9. Günüm olmadı herhalde yine

kızlar ya bu klomen ve catlatma ıgnesı şımdı olmasa bıle yıllar sonra bızde kist yapıyomus😔ben bu ay tutmazsa kendılıgıne bırakmaya karar verdım kasım’a kadar bu seferde tedavıyı yarıda bırakmıs olmam demı artık kullanmak ıstemıyorum ınsallah tutmusturda gerek kalmaz🙏

Canım bence hiç üzülme gayet güzel. Bu son hap kullanışım da 17ve 9 olarak kaldı son kontrolde.iğneyi de çatlatma için 3 gün sonra vuruldum.ben de bişey yok bugün 9. Günüm olmadı herhalde yine

Canim 9.gün cok erken umutsuzlanma hemen. Cumaya kadar netlesir. Insallah bayram şekerin gelmistir

kızlar ya bu klomen ve catlatma ıgnesı şımdı olmasa bıle yıllar sonra bızde kist yapıyomus😔ben bu ay tutmazsa kendılıgıne bırakmaya karar verdım kasım’a kadar bu seferde tedavıyı yarıda bırakmıs olmam demı artık kullanmak ıstemıyorum ınsallah tutmusturda gerek kalmaz🙏
canim kist yapiyormu tam bir bilgim yok o konuda ama doktorlar 6 ay yani 6 defa klomen veriyorlar eger olmuyorsa ara veriyorlarmis cok uzun kullaninca yumurtaliklara zarar veriyormus. ben arka arkaya kullanamadim araya hep 2-4 ay zaman girdi ama yinede klomen femara falan kullanmayi düsünüyorum 2 defa klomen kullandim 1 defa femara simdi yine femara kullanacagim hayirlisi olsun artik

canim kasima kadar olur insallah ve bütün ilaclari kullanmaya gerek kalmaz birakirsin

Belirtilere takimla canim.ancak 7_11gün arasi yerlesiyor..insallah yanilirsin
Hamile olan bir çok arkadaşım bizim gibi gün de beklemedikleri için hiç anlamamışlar, biz arayarak işi zorlaştırıyoruz.inşallah bu sefer tutunmuştur hayırlısıyla, canım ben de bir de enfeksiyon başladı sanırım kaşıntı e hafif yanma, sarı akıntı çok şiddetli değil ama var

Hamile olan bir çok arkadaşım bizim gibi gün de beklemedikleri için hiç anlamamışlar, biz arayarak işi zorlaştırıyoruz.inşallah bu sefer tutunmuştur hayırlısıyla, canım ben de bir de enfeksiyon başladı sanırım kaşıntı e hafif yanma, sarı akıntı çok şiddetli değil ama var

Bol bol su ic canim. Bende yarin gün asırı iliskiye baslicam neolur ne olmaz diye

Back