- 16 Ekim 2018
- 3.471
- 2.067
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #28.201
insallah bebektendir artik canimÇok enteresan bu doktorlar gerçekten birinin dediğini diğeri tutmuyor şaka gibiler, her biri farklı şey öneriyor.kimi gün aşırı ilişki diyor. Kimisi iğme vurulduğun gün de olsun diyor, kimisi olmasın diyor. İnşallah bu sefer derdinden anlayan birine denk gelirsinbenim de iğne yan etki yapmadı diyordum ama dün geceden beri sol bacağımda kasığımdan başlayan bir ağrı, uyuşma hissi var rahatsız edici. Şimdi kasığım ağrımıyor da bacağım çekiliyormuş gibi hissediyorum. Belki de ilaçtan da değildir. Denk gelmiştir
canim 9. gün daha cok erken iyi gitmis etki insallah cikar daha erken 12. gün falan yapIgnemin bugun 9 günü dayanamayıp gebelik testi yaptım cıkmadı yok malesef ilacın etkisiyle daha onceden pozitif cıkmıstı simdi 2. Cizgiden eser yok boyle olupta sonradan pozitifi goren var mı cok umutsuzum
sabah yaptım canım bence igne etkisini attı vucudumdaki belirtiler gitti hepsanki erken olmamısmı??bıde sabahmı yaptın erken yaptıgınızda sabah ilk idrarla yapın dıyolarbende yarın sabah yapcam ıgnenın 10.günü olacak sanırım
Sanmıyorum canım daha çoook erken :)insallah bebektendir artik canim
Ben biliyodum ama yinede umut hepvar isteBen de aynısını yaşadımbilmiyordum da iğnenin etkisiyle olduğunu baya sevinmiştim
ama. Cizgi kaybolmus canım sanmiyorum hiccanim 9. gün daha cok erken iyi gitmis etki insallah cikar daha erken 12. gün falan yap
sen yarın sabah ılk ıdrarınla bıdaha yap bende yapacam bende de regl olacam gıbı agrı başladı ya hayırlısı bakalımama. Cizgi kaybolmus canım sanmiyorum hic
Benim 9 adet var daha belirtimde yok testimde bitti bi kac gun daha gecsin bakalım yarın haberini bekliyorum canımsen yarın sabah ılk ıdrarınla bıdaha yap bende yapacam bende de regl olacam gıbı agrı başladı ya hayırlısı bakalımadetıme 4gun var perıyot 26-27gune bır olunca kısa surede adet oluyorum ya
hayirlisi olsun canim bekliyoruz iste hepbirlikte allahi ikinci cizgiyi acik acik görmeyi nasip etsin bu defaSanmıyorum canım daha çoook erken :)
canim cizgi önce kaybolacak zaten. o görünen cizgi ignenin etkisindendi. simdi igne etkisi bitmis. 14. gün falan bebekten olan 2. cizgi tekrar görünecek insallahama. Cizgi kaybolmus canım sanmiyorum hic
aminnnn canım insallahhhh❤hayirlisi olsun canim bekliyoruz iste hepbirlikte allahi ikinci cizgiyi acik acik görmeyi nasip etsin bu defa
Agzından bal damlıyo canım insallah rabbim hepimizin kucagını doldursuncanim cizgi önce kaybolacak zaten. o görünen cizgi ignenin etkisindendi. simdi igne etkisi bitmis. 14. gün falan bebekten olan 2. cizgi tekrar görünecek insallah
Dr um iğneden 14. Gün ancak test sonucu netleşir ddemişti. 9 gün çok erken değilmiama. Cizgi kaybolmus canım sanmiyorum hic
İnşallah canım ağzından bal damlıyor, hahaha görsem de inanamayabilirimhayirlisi olsun canim bekliyoruz iste hepbirlikte allahi ikinci cizgiyi acik acik görmeyi nasip etsin bu defa
Dayanamadım yaptım canım insallah cift cizgiyide goruruzDr um iğneden 14. Gün ancak test sonucu netleşir ddemişti. 9 gün çok erken değilmi
aminnnAgzından bal damlıyo canım insallah rabbim hepimizin kucagını doldursun
ben artik birak cizgiyi görmeyi cocugu kucagima alsam inanamamİnşallah canım ağzından bal damlıyor, hahaha görsem de inanamayabilirim
iğnenın 11.günü sabah yaptım az önce negatiffben artik birak cizgiyi görmeyi cocugu kucagima alsam inanamam
İnşallah canımmmDayanamadım yaptım canım insallah cift cizgiyide goruruz
Canım 14. Günden itibaren yap diyorlariğnenın 11.günü sabah yaptım az önce negatiff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?