- 16 Ekim 2018
- 3.471
- 2.067
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #27.981
amin canim insallah cuma persembe gece falan yumurta catlamis olmali yumurta catladiktan donra bugün 4. gün zaman tutuyor yerlesmek icinahh keşkeeallahım inşaalah oyledır ınsallah bır mucıze vardır ıcımdee
kacinci gün test yapacaksin ? daha cokda erken :)ahh keşkeeallahım inşaalah oyledır ınsallah bır mucıze vardır ıcımdee
hııı pazar sabah belkı yaparım dıye hayal edıyorum. evde gebelık testı duruyorr gecen ay almıstım haftasonuna denk gelıyor dıye testı yapmadan cuma günü pattdıye oldumkacinci gün test yapacaksin ? daha cokda erken :)
Evet bende çok kullandım yasmin diana kullanmıştım öyle şeyler yapıyodogum kontrol hapi galiba canim depresyon yapiyo demislerdi bazen böyle cok agliyorum
anlamadim canim cuma adet mi oldun ?hııı pazar sabah belkı yaparım dıye hayal edıyorum. evde gebelık testı duruyorr gecen ay almıstım haftasonuna denk gelıyor dıye testı yapmadan cuma günü pattdıye oldum
gececek insallah birakmayi bekliyorum yüzümde sivilce falan yapti sanki. adet olacak vücudum olamiyor o yüzden sivilceler falan cikiyo gibi. ara sira kanamalarda oluyo bilac damla.Evet bende çok kullandım yasmin diana kullanmıştım öyle şeyler yapıyo
yok canım gecendöngüm için dedımbugun18.günüö gecende de beklıyorduminşallah hamıleyımdır dıyordum haftasonuna denk gelıyordu dedım regl olmazsaö ctd sabah yaparım dıye erkenden test aldım ama ben cuma günü oldum testte elimde kaldıanlamadim canim cuma adet mi oldun ?
tedavin hayirli olsun canim. glukofeni duymadim hapmi o nasil kullandin hangi günler ? masallah evet 20 mm cok iyi insallah catlamistir ve tutmusturKızlar yazılarınızı okudum da benim ilk tedavim dr bana glukofen verdi ve ovitrelle çatlatma iğnesi oldum yumurtamın büyüklüğü 20 idi dr cok güzel dedi bakalım bende bekliyorum banada dua edin lütfen
Sagol canımmm evet hap 850 mg sabah akşam tok karnına aldım sürekli kullanıyorum canımtedavin hayirli olsun canim. glukofeni duymadim hapmi o nasil kullandin hangi günler ? masallah evet 20 mm cok iyi insallah catlamistir ve tutmustur
tamam canim kusura bakma anlamamistim :) bende artik igneden sonra 18. gün falan adet olmayi bekliyorum 14 diyorlar ama erken bence bende gec oluyor hep.yok canım gecendöngüm için dedımbugun18.günüö gecende de beklıyorduminşallah hamıleyımdır dıyordum haftasonuna denk gelıyordu dedım regl olmazsaö ctd sabah yaparım dıye erkenden test aldım ama ben cuma günü oldum testte elimde kaldı3.gün yine klomen sonrası catlatma ıgnesı sonrası günleri degerlendırdık bakalım
ay insallah tutmustur canim tam arife günü cok güzel. bekleyenlere insallah bayram hediyesi olsun. bende bayramdan sonra vurulcam catlatma ignesiniSagol canımmm evet hap 850 mg sabah akşam tok karnına aldım sürekli kullanıyorum canım
İnsallah tutmuştur ya Cumartesi vuruldum arefe günü test günüm yani 14. Gün
Evet canım insallah çifte bayram olur bana ve isteyen herkese 2 senedir bekliyorum gerçekten cok zor süreçler bunlaray insallah tutmustur canim tam arife günü cok güzel. bekleyenlere insallah bayram hediyesi olsun. bende bayramdan sonra vurulcam catlatma ignesini
ben de oyle olur sandım ama degısmedı ben 26-27gunde bır oluyorum 26.günde oldum yinetamam canim kusura bakma anlamamistim :) bende artik igneden sonra 18. gün falan adet olmayi bekliyorum 14 diyorlar ama erken bence bende gec oluyor hep.
ben 2 defa klomen 1 defada femara kullandim bu defa yine klomen kullanacagimEvet canım insallah çifte bayram olur bana ve isteyen herkese 2 senedir bekliyorum gerçekten cok zor süreçler bunlarsen ilaç olarak ne kullanıyorsun canım
iyi o zaman insallah öyle düzenli kalir herzaman. benim döngü belli degil ama uzun oluyor genelde o yüzdende igneden sonra daha uzun galibaben de oyle olur sandım ama degısmedı ben 26-27gunde bır oluyorum 26.günde oldum yine
Anladım canım bide bunlar kist yapıyomus iğne yapılınca da kist olur muben 2 defa klomen 1 defada femara kullandim bu defa yine klomen kullanacagim
bilmiyorum canim bende kist yapmadi en sonda sadece cörekotu kürü kullandim o yüzden kist oldu yoksa cok sükür kist olmamistiAnladım canım bide bunlar kist yapıyomus iğne yapılınca da kist olur mu
Anladım canım benimde bugün iğnenin etkisinden olsa gerek göğüslerim şişti biraz ve hassaslaştı cok duygusalım bide insallah Rabbim bizede nasip ederbilmiyorum canim bende kist yapmadi en sonda sadece cörekotu kürü kullandim o yüzden kist oldu yoksa cok sükür kist olmamisti
amin canim insallah insallahAnladım canım benimde bugün iğnenin etkisinden olsa gerek göğüslerim şişti biraz ve hassaslaştı cok duygusalım bide insallah Rabbim bizede nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?