- 18 Haziran 2019
- 1.304
- 1.733
- 63
- 38
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #27.921
32Yaş kaçtı senin ? İşte hemen olsun istiyoruz ama bazı şeyler sabır istiyo ☹ Bide ilk denemede hamile kalanları duydukça kesin başka bişey var bende diye sürekli doktora gidiyorum
Biz 36 saat bekledik bizim iğne ile ilk denememiz .Ben geçen yıl tüpümü aldırmak zorunda kaldım dış gebelikten dolayı . Ortalama 10 aydır da deniyoruz maalesef olmadı. Umarım herkes için en hayırlısı olurben de çarşamba iğne yaptırdım gecen ayda klomen ve çatlagma ıgnesı olmustu 3yumurtam vardı ama tutmadı tam gününde adet oldum gecikmedi bu ayda klomen ıctım bu sefer 2yumurtam olmus sadece sol kasıgım agrıyo zsaten buyuk yumurtam sol taraftaydı 12.gun 21 ve 17mm ben okuyorum forum sıterlerınde catlatma ıgnesını olduktan 2gunu degerlendırın dıyolar doktor bıze gunasırı verdı sabah aşns daha yuksek dıye alarm kurdum cuma sabah 5te yaptık bıde pazar gununu vermsıtı onı da gece 2-3gıbu dusunuyorum boyle de cok programlı oluyor ınsanda heves istekte olmuyoebız kasımdan beri ugrasıyoruz eşimin degerlerı dusuktu 3aydır takvıye alıyor ıyılesme olmus ama yeterlımı bılmıyorum
canim adet olursan kist yoktur. adet olmazsan git o zaman kist olabilir. cünkü kist olunca adet olamiyoruz. yada cok gecikiyor.Bekleyelim bakalım belirtilerim devam ediyo her an olabilirimya inşallah olmaz adet olunca gitmem gerek dimi kist var mı diye baktırmak için doktora
bende kist olustu igneden sonra 46. gün falandi hala adet olmayinca galiba 47-48. gün dogum kontrol hapi kullanmaya basladim halada devam ediyorum simdi ve adet olmadim. en son 19-20 mayis gibi adet olmustumBekleyelim bakalım belirtilerim devam ediyo her an olabilirimya inşallah olmaz adet olunca gitmem gerek dimi kist var mı diye baktırmak için doktora
sıkma canini sonucta bizim yapabilecegimiz sadece elimizden geleni yapip dua etmek allahdan istemek. oldugu zaman insan hissediyor. olmayincada bozma moralini vakti degilmis demekki. insallah allah bizede yasatacak bu duygulari. cok stres yapmamaya calis kendine bu da cok etkiliyor.Niyeyse hiç öyle mucize yaşayacakmışım gibi gelmiyo çok negatifim ya hiç olumlu düşünemiyorum belki sonrasında çok üzülmemek işin yapıyorum bunu kendime ☹
olabilir canim adet oluncada sükret bence kist olmamis oluyor. gercekten bu igneden sonra adet olmak bile sevindiriyor insani. insallah birdahaki aya.Bide benden şuan krem gibi beyaz akıntı geliyo canım bu olduktan sonra ben genelde adet oluyorum
birdahaki aya insallah bende catlatma ignesi olacagim bu defa benim teselliye ve size ihtiyacim olacak :)))Bide benden şuan krem gibi beyaz akıntı geliyo canım bu olduktan sonra ben genelde adet oluyorum
26 yaşındayım bende32işte oyuzden de acale edıyorum gec evlendım bırazda tayın surecımız uzadı ancak bu zamana gelebıldık bıde haa dıyınce de olmadı bend e kac defa gıttım doktora hıcbır sorun yok deyıp gonderdıler en son takip eden doktorla devam edıyoruz bakalım sen kaç yaşındasın
canim cok erken senin icin daha 4. gün cok erken. olan belirtiler ignedendi ve onlar gidiyor simdi yada gitti sende. insallah birkac güne tekrar baslar. bende olanlar cok erken uykum geliyordu sabah cok erken uyaniyordum burnum cok iyi koku aliyordu ve herseyin tadini daha iyi aliyordum normalde yedigim biseyi begenmemistim. birde insan hissediyor böyle cok farkli bir his oluyor insanin karninda bir can oldugunu hissediyor. olmadigi zamands bos oldugunu hissetmistim oldugu zamanda oldugunuKızlar çatlatma iğnesi sonrası gebelik belirtileri nelerdir bugün benim iğneden sonra 4. Günüm herhangi bir belirtim yokbiraz umudum vardı ama belirtiler gidince çok üzüldüm ... bat 8 Ağustos offf kafam çok karışık ...ne tepki vereceğimi bilemiyorum .
insallah bayramda güzel haberi almak nasip olur sizeKızlar çatlatma iğnesi sonrası gebelik belirtileri nelerdir bugün benim iğneden sonra 4. Günüm herhangi bir belirtim yokbiraz umudum vardı ama belirtiler gidince çok üzüldüm ... bat 8 Ağustos offf kafam çok karışık ...ne tepki vereceğimi bilemiyorum .
canim adet olursan kist yoktur. adet olmazsan git o zaman kist olabilir. cünkü kist olunca adet olamiyoruz. yada cok gecikiyor.
bende kist olustu igneden sonra 46. gün falandi hala adet olmayinca galiba 47-48. gün dogum kontrol hapi kullanmaya basladim halada devam ediyorum simdi ve adet olmadim. en son 19-20 mayis gibi adet olmustum
Aynen olmazsam da giderim zaten mecburbirdahaki aya insallah bende catlatma ignesi olacagim bu defa benim teselliye ve size ihtiyacim olacak :)))
insallah canim insallah yüksek bir deger cikarİğne etkisiyle kasık ağrım olmıştı 3-4 gün sonra baya azaldı zaten beklemek zor allah kolaylık versin ben yarın öğrenecem Allah’ın izniyle inş pozitif olur
14. günde de hala görebiliyorsan cizgiyi iyi bence 12-13. gün bitiyor olmasi lazim etkisiEvet idrar testi yaptım bende 4 gün önce iğne etkisi olabilir ama yinede yok gibiydi yani var gibi görmek için çok zorladım yarın 14. Gün bakalım inş hayırlısı olur
canim bende 32 yasindayim32işte oyuzden de acale edıyorum gec evlendım bırazda tayın surecımız uzadı ancak bu zamana gelebıldık bıde haa dıyınce de olmadı bend e kac defa gıttım doktora hıcbır sorun yok deyıp gonderdıler en son takip eden doktorla devam edıyoruz bakalım sen kaç yaşındasın
aminnn26 yaşındayım bendeişte nasip gerçekten ne zaman nasip olacağını bilemiyoruz sadece uğraşıyoruz böyle Allah büyüktür olur inşallah en kısa zamanda
İnş canım iki kere olumsuz şeyler. Geldi başıma. Bir düşük bir kimyasal allahım bir daha yaşatmasın inş hepimizin sağlıklı çok tatlı bebişleri olur14. günde de hala görebiliyorsan cizgiyi iyi bence 12-13. gün bitiyor olmasi lazim etkisi
insallah canim hepimize sevinelim insallah sirayla. bana daha vakit var önce sizden gelsin insallah güzel haberlerAynen olmazsam da giderim zaten mecbur ☹ Hadi inşallah bu defa tutar da sana seviniriz ☺
19. günde adet olmazsan bencede git canim insallah bebek yoksa adet ol birde kistle ugrasmaAynen olmazsam da giderim zaten mecbur ☹ Hadi inşallah bu defa tutar da sana seviniriz ☺
amin canim insallah. ben kendimde olmadiginda sükretmistim kimyasal olmadi diye en azindan hic olmadi diye sevindim. olmayincada kist olacak diye korku oluyor birde o da var. allah yardimcimiz olsun hepimizinİnş canım iki kere olumsuz şeyler. Geldi başıma. Bir düşük bir kimyasal allahım bir daha yaşatmasın inş hepimizin sağlıklı çok tatlı bebişleri olur
evet ya insallah gelsin güzel haberler insallah ikinizden birdenHaber ver bana da inşallah pozitiftir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?