- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #27.861
Evet catlamislar bence de. Benim kimyasal oldugunda beta hcg yaptirmadan kahverengi kanama olmustu. Bu kez olmadi. Bakalim hayırlısı. :)canim demek catlamislar cok sükür. insallah bebeginde saglikla gelir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet catlamislar bence de. Benim kimyasal oldugunda beta hcg yaptirmadan kahverengi kanama olmustu. Bu kez olmadi. Bakalim hayırlısı. :)canim demek catlamislar cok sükür. insallah bebeginde saglikla gelir
olmasin insallah canim herseyi saglikli olsun insallah seninle kalsinEvet catlamislar bence de. Benim kimyasal oldugunda beta hcg yaptirmadan kahverengi kanama olmustu. Bu kez olmadi. Bakalim hayırlısı. :)
1. 18Daha önce çatlatma iğnesi olan arkadaşlar gebelik oluşmadığı durumda kaç gün sonra adet oldunuz ?
Hadi ya ben 14. Gün olunur diye düşünmüştüm1. 18
2. 21 (kimyasal)
3. 19
Canım senin gebelik yok mu valla benimdr duyduğum genellikle 14 gün sonra olunuyormuşDaha önce çatlatma iğnesi olan arkadaşlar gebelik oluşmadığı durumda kaç gün sonra adet oldunuz ?
İğnenin 16. Günündeyim henüz adet olmadım ama 2 gün önce yaptığım test negatifti ve adet belirtilerini yaşıyorum şuan göğüs ağrısı dışında nedense zerre göğüs ağrım yokCanım senin gebelik yok mu valla benimdr duyduğum genellikle 14 gün sonra olunuyormuş
Kan verseydin keşke bende bekliyorum daha inş vardırİğnenin 16. Günündeyim henüz adet olmadım ama 2 gün önce yaptığım test negatifti ve adet belirtilerini yaşıyorum şuan göğüs ağrısı dışında nedense zerre göğüs ağrım yok
Pazartesine kadar olmazsa veririm büyük ihtimalle canımKan verseydin keşke bende bekliyorum daha inş vardır
İdrar da negatif çıktı ya pek umudum yok açıkçasıKan verseydin keşke bende bekliyorum daha inş vardır
Beta 20 olmadan çıkmıyor diye biliyorum idrardaİdrar da negatif çıktı ya pek umudum yok açıkçası
Merhaba sizle ayni durumdayim bugun 18. Gun benim adetim 4 gun gecikti 2 gun once test yaptim negatif cikti. Sizede doktorunuz progestan verdimi ozel bolgeden kullanmak icin ben onu kullaniyorum adetim ondanmi gecikiyorki diye merak ettim.İğnenin 16. Günündeyim henüz adet olmadım ama 2 gün önce yaptığım test negatifti ve adet belirtilerini yaşıyorum şuan göğüs ağrısı dışında nedense zerre göğüs ağrım yok
Canım ne bileyim biraz daha bekliyim ya adet olacakmışım gibi geliyoBeta 20 olmadan çıkmıyor diye biliyorum idrarda
Yok canım bana vermedi progestan benim daha beklenen adet günüm gelmedi iğneyi vurdurduğum günün 16. GünüMerhaba sizle ayni durumdayim bugun 18. Gun benim adetim 4 gun gecikti 2 gun once test yaptim negatif cikti. Sizede doktorunuz progestan verdimi ozel bolgeden kullanmak icin ben onu kullaniyorum adetim ondanmi gecikiyorki diye merak ettim.
Anladim canim tesekkur ederim hayirli haberler alirsin insYok canım bana vermedi progestan benim daha beklenen adet günüm gelmedi iğneyi vurdurduğum günün 16. Günü
İnşallah hepimiz alırız kızlar vallahi dua ederken isteyen herkese dua ediyorumAnladim canim tesekkur ederim hayirli haberler alirsin ins
önce bende öyle düsünmüstüm canim ama öyle degil. cok kiside 18. gün oluyor. ben igne yaptigimda 18. gün olacagim diye düsünüyorumHadi ya ben 14. Gün olunur diye düşünmüştüm
amin canim hayirlisi olsunBende bugun 12 de iğnemi vurulacağım Rabbim hayırlı sonuçlar alabilmeyi nasip etsin insallah
canim 2-3 gün daha bekle 18.-19. gün de olmazsan kontrole git insallah kist olmaz. bu tedaviler malesef kist yapiyorYok canım bana vermedi progestan benim daha beklenen adet günüm gelmedi iğneyi vurdurduğum günün 16. Günü