Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ne bileyim biraz daha bekliyim ya adet olacakmışım gibi geliyo
canim benim hamile kalan cok kisiden duydugum ve kendimdede sonradan düsününce olan bu adet olacakmissin gibi olan his yumurtlamadan 1 hafta sonra oluyor yani adet olma tarihi den 1 hafta 10 gün öncesinden oluyor

önce bende öyle düsünmüstüm canim ama öyle degil. cok kiside 18. gün oluyor. ben igne yaptigimda 18. gün olacagim diye düsünüyorum
canim 2-3 gün daha bekle 18.-19. gün de olmazsan kontrole git insallah kist olmaz. bu tedaviler malesef kist yapiyor
Bekleyelim bakalım belirtilerim devam ediyo her an olabilirim ya inşallah olmaz adet olunca gitmem gerek dimi kist var mı diye baktırmak için doktora

canim benim hamile kalan cok kisiden duydugum ve kendimdede sonradan düsününce olan bu adet olacakmissin gibi olan his yumurtlamadan 1 hafta sonra oluyor yani adet olma tarihi den 1 hafta 10 gün öncesinden oluyor
Niyeyse hiç öyle mucize yaşayacakmışım gibi gelmiyo çok negatifim ya hiç olumlu düşünemiyorum belki sonrasında çok üzülmemek işin yapıyorum bunu kendime

Bide benden şuan krem gibi beyaz akıntı geliyo canım bu olduktan sonra ben genelde adet oluyorum

Kızlar çatlatma iğnesi sonrası gebelik belirtileri nelerdir bugün benim iğneden sonra 4. Günüm herhangi bir belirtim yok biraz umudum vardı ama belirtiler gidince çok üzüldüm ... bat 8 Ağustos offf kafam çok karışık ...ne tepki vereceğimi bilemiyorum .

4 günde ne yaşamayı düşünüyorsun kız daha dur bismillah yeni yaptırmışsın

İğne etkisiyle kasık ağrım olmıştı 3-4 gün sonra baya azaldı zaten beklemek zor allah kolaylık versin ben yarın öğrenecem Allah’ın izniyle inş pozitif olur

Benim ignenin 10.gununden sonra akinti, fazla siskinlik, goguste hassaslik cok oldu. 14.gun kan testi 121 cikti 16.gun 234 cikti 1 hafta sonra yine kontrole gidicem. Bu arada progestan kullanicam. Kese olcak mi bakicaz

Benim ignenin 10.gununden sonra akinti, fazla siskinlik, goguste hassaslik cok oldu. 14.gun kan testi 121 cikti 16.gun 234 cikti 1 hafta sonra yine kontrole gidicem. Bu arada progestan kullanicam. Kese olcak mi bakicaz
Hayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin inşallaj darısı bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…