- 16 Ekim 2018
- 3.471
- 2.067
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #27.881
allah razi olsun canimİnşallah hepimiz alırız kızlar vallahi dua ederken isteyen herkese dua ediyorum
canim benim hamile kalan cok kisiden duydugum ve kendimdede sonradan düsününce olan bu adet olacakmissin gibi olan his yumurtlamadan 1 hafta sonra oluyor yani adet olma tarihi den 1 hafta 10 gün öncesinden oluyorCanım ne bileyim biraz daha bekliyim ya adet olacakmışım gibi geliyo
önce bende öyle düsünmüstüm canim ama öyle degil. cok kiside 18. gün oluyor. ben igne yaptigimda 18. gün olacagim diye düsünüyorum
Bekleyelim bakalım belirtilerim devam ediyo her an olabilirimcanim 2-3 gün daha bekle 18.-19. gün de olmazsan kontrole git insallah kist olmaz. bu tedaviler malesef kist yapiyor
Niyeyse hiç öyle mucize yaşayacakmışım gibi gelmiyo çok negatifim ya hiç olumlu düşünemiyorum belki sonrasında çok üzülmemek işin yapıyorum bunu kendimecanim benim hamile kalan cok kisiden duydugum ve kendimdede sonradan düsününce olan bu adet olacakmissin gibi olan his yumurtlamadan 1 hafta sonra oluyor yani adet olma tarihi den 1 hafta 10 gün öncesinden oluyor
Bide benden şuan krem gibi beyaz akıntı geliyo canım bu olduktan sonra ben genelde adet oluyorumcanim benim hamile kalan cok kisiden duydugum ve kendimdede sonradan düsününce olan bu adet olacakmissin gibi olan his yumurtlamadan 1 hafta sonra oluyor yani adet olma tarihi den 1 hafta 10 gün öncesinden oluyor
4 günde ne yaşamayı düşünüyorsun kızKızlar çatlatma iğnesi sonrası gebelik belirtileri nelerdir bugün benim iğneden sonra 4. Günüm herhangi bir belirtim yokbiraz umudum vardı ama belirtiler gidince çok üzüldüm ... bat 8 Ağustos offf kafam çok karışık ...ne tepki vereceğimi bilemiyorum .
Haklısın canım ya ne bileyim işte her şey hemen olsun istiyor insan4 günde ne yaşamayı düşünüyorsun kızdaha dur bismillah yeni yaptırmışsın
İğne etkisiyle kasık ağrım olmıştı 3-4 gün sonra baya azaldı zaten beklemek zor allah kolaylık versin ben yarın öğrenecem Allah’ın izniyle inş pozitif olurKızlar çatlatma iğnesi sonrası gebelik belirtileri nelerdir bugün benim iğneden sonra 4. Günüm herhangi bir belirtim yokbiraz umudum vardı ama belirtiler gidince çok üzüldüm ... bat 8 Ağustos offf kafam çok karışık ...ne tepki vereceğimi bilemiyorum .
Kan mı vereceksin canımİğne etkisiyle kasık ağrım olmıştı 3-4 gün sonra baya azaldı zaten beklemek zor allah kolaylık versin ben yarın öğrenecem Allah’ın izniyle inş pozitif olur
Evet idrar testi yaptım bende 4 gün önce iğne etkisi olabilir ama yinede yok gibiydi yani var gibi görmek için çok zorladım yarın 14. Gün bakalım inş hayırlısı olurKan mı vereceksin canım
Haber ver bana da inşallah pozitiftirEvet idrar testi yaptım bende 4 gün önce iğne etkisi olabilir ama yinede yok gibiydi yani var gibi görmek için çok zorladım yarın 14. Gün bakalım inş hayırlısı olur
Sende adet belirtisi var mı hiçEvet idrar testi yaptım bende 4 gün önce iğne etkisi olabilir ama yinede yok gibiydi yani var gibi görmek için çok zorladım yarın 14. Gün bakalım inş hayırlısı olur
Kızlar çatlatma iğnesi sonrası gebelik belirtileri nelerdir bugün benim iğneden sonra 4. Günüm herhangi bir belirtim yokbiraz umudum vardı ama belirtiler gidince çok üzüldüm ... bat 8 Ağustos offf kafam çok karışık ...ne tepki vereceğimi bilemiyorum .
Canım valla ödüm kopuyor Sitresten bile karnıma ağrı giriyor açıkçası beynimde kabullenmiyorum ağrı varsa da yok diyorum ama göğüs hassasiyeti okurdu bende o yokSende adet belirtisi var mı hiç
Bende de yok hiç hassasiyet tutmadı diye mi acabaCanım valla ödüm kopuyor Sitresten bile karnıma ağrı giriyor açıkçası beynimde kabullenmiyorum ağrı varsa da yok diyorum ama göğüs hassasiyeti okurdu bende o yok
Hayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin inşallaj darısı bizeBenim ignenin 10.gununden sonra akinti, fazla siskinlik, goguste hassaslik cok oldu. 14.gun kan testi 121 cikti 16.gun 234 cikti 1 hafta sonra yine kontrole gidicem. Bu arada progestan kullanicam. Kese olcak mi bakicaz
İnş canjm yarın görecek artık allahım sağlıkla nasip etsin inşHayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin inşallaj darısı bize
Hayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin inşallaj darısı bize
Herhangi bir problem var mıydı peki sizde veya eşinizdeAmin insallah. Beklemesi zor. Benim 2 seneyi gecicekti. Allah isteyen herkese nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?