Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar bugun doktora gittim moralim snirlerim cok bozuldu klomen vermişti bana 3.kez onuda kullanınca 6cm lik kist oluşmuş dogum kontrol hapı verdi 1 ay sonra tekrar cagırdı ama gitmiycem doktor değiştiricem bide şimdi bnunla ugras temzdi bende kist falan yoktu ne yapıcam ben yaa

kızlar bugun doktora gittim moralim snirlerim cok bozuldu klomen vermişti bana 3.kez onuda kullanınca 6cm lik kist oluşmuş dogum kontrol hapı verdi 1 ay sonra tekrar cagırdı ama gitmiycem doktor değiştiricem bide şimdi bnunla ugras temzdi bende kist falan yoktu ne yapıcam ben yaa
canim üzüldüm. kist olusabilir bu yüksek bir olasilik. bendede oldu malesef bu forumdakilerin cogunda olmustur. ilaclarin etkisi galiba. dogum kontrol hapini kullan bence kist daha cabuk gidiyor. bende kullanmak istemedim ama bu defa daha cok uzayacakti kendiliginden gitmesi daha uzun sürüyor.

Merhaba, uzun zamandir forumu takip ediyorum ama ilk kez mesaj yaziyorum. Bu ay klomen kullandim doktor yumurta cok buyumus catlamaz kist olur 2 ayda da kist gider demisti. Yine de catlatma ignesi verdi. Ignenin 10 11 12.gun ovulasyon testlerinin fotografi var ama ekleyemiyorum. 10.gun silikti 11 12 gun 10 gunden daha koyu cikti. Yine de ilk cizgi kadar koyu degil. Sizce olumlu sonuclanir mi :)

Bugun 14.gundu normal gebelik testinde ikinci cizgi silik cikti acilde test yaptirdim beta hcg 121 cikti. Daha once kimsayal olmuştu umarim bu kez deger saglikli artar.

canim üzüldüm. kist olusabilir bu yüksek bir olasilik. bendede oldu malesef bu forumdakilerin cogunda olmustur. ilaclarin etkisi galiba. dogum kontrol hapini kullan bence kist daha cabuk gidiyor. bende kullanmak istemedim ama bu defa daha cok uzayacakti kendiliginden gitmesi daha uzun sürüyor.
kullanıyorum canım bugun hemen başladık insallah gider ya moralim bozuldu cok

Bugun 14.gundu normal gebelik testinde ikinci cizgi silik cikti acilde test yaptirdim beta hcg 121 cikti. Daha once kimsayal olmuştu umarim bu kez deger saglikli artar.
Kaç yumurtan gelişmişti kaç mm di inş sağlıklı gebelik olur herhangi bir belirtin var mı bu Araf’a değerin gayet ii çıkmış bence

Amin çok sağol canım . Yalnız inanılmaz bir kasık ağrım var normal mi bilemedim ilk defa kullandım iğneyi doktora da yazmak istemedim . 😭
canim igneden sonra 35-39. saat arasi benimde cok fazla agri olmustu yumurta catlamisti o zaman. ondan sonra gecti 4-5 saat falan sürmüstü. belki seninde yumurta catliyordur

gözüm aydin canim deger iyi görünüyor allahim saglikla gebeligini tamamlamayi nasip etsin birdaha aci göstermesin sana insallah. heycanlandim bende :)) 2 gün arayla test yaptir insallah katlanarak artar ❤️

Insallah artar cok tesekkur ederim ctesi yine gidicem :) cok kasik agrim var korkutuyor.
agrilar yerlesmesine isarettir insallah iyidir. ben kimyasal gecirdigimde öyle agri olmamisti demekki tam yerlesememis sonrasinda bir defa 40 dakika agri oldu gecti o zaman kaybettim bebegimi. seninki yetlesiyor insallah 😊

Back