- 16 Ekim 2018
- 3.471
- 2.067
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #27.841
a.slm hayirli olsun canimSelam bende Salı günü çatlatma iğnesi oldum öncesinde de klomen kullandım bakalım bat 7 Ağustos her şeyin hayırlısı olsun![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
a.slm hayirli olsun canimSelam bende Salı günü çatlatma iğnesi oldum öncesinde de klomen kullandım bakalım bat 7 Ağustos her şeyin hayırlısı olsun![]()
canim üzüldüm. kist olusabilir bu yüksek bir olasilik. bendede oldu malesef bu forumdakilerin cogunda olmustur. ilaclarin etkisi galiba. dogum kontrol hapini kullan bence kist daha cabuk gidiyor. bende kullanmak istemedim ama bu defa daha cok uzayacakti kendiliginden gitmesi daha uzun sürüyor.kızlar bugun doktora gittim moralim snirlerim cok bozuldu klomen vermişti bana 3.kez onuda kullanınca 6cm lik kist oluşmuş dogum kontrol hapı verdi 1 ay sonra tekrar cagırdı ama gitmiycem doktor değiştiricem bide şimdi bnunla ugras temzdi bende kist falan yoktu ne yapıcam ben yaa
a.slm hayirli olsun canim
Merhaba, uzun zamandir forumu takip ediyorum ama ilk kez mesaj yaziyorum. Bu ay klomen kullandim doktor yumurta cok buyumus catlamaz kist olur 2 ayda da kist gider demisti. Yine de catlatma ignesi verdi. Ignenin 10 11 12.gun ovulasyon testlerinin fotografi var ama ekleyemiyorum. 10.gun silikti 11 12 gun 10 gunden daha koyu cikti. Yine de ilk cizgi kadar koyu degil. Sizce olumlu sonuclanir mi :)
kullanıyorum canım bugun hemen başladık insallah gider ya moralim bozuldu cokcanim üzüldüm. kist olusabilir bu yüksek bir olasilik. bendede oldu malesef bu forumdakilerin cogunda olmustur. ilaclarin etkisi galiba. dogum kontrol hapini kullan bence kist daha cabuk gidiyor. bende kullanmak istemedim ama bu defa daha cok uzayacakti kendiliginden gitmesi daha uzun sürüyor.
Kaç yumurtan gelişmişti kaç mm di inş sağlıklı gebelik olur herhangi bir belirtin var mı bu Araf’a değerin gayet ii çıkmış benceBugun 14.gundu normal gebelik testinde ikinci cizgi silik cikti acilde test yaptirdim beta hcg 121 cikti. Daha once kimsayal olmuştu umarim bu kez deger saglikli artar.
Canım üzme kendini klomen kullananlarda bir risk zaten bu ay belli kafanı dinlersin allah büyük yardımcımız olsunkullanıyorum canım bugun hemen başladık insallah gider ya moralim bozuldu cok
canim igneden sonra 35-39. saat arasi benimde cok fazla agri olmustu yumurta catlamisti o zaman. ondan sonra gecti 4-5 saat falan sürmüstü. belki seninde yumurta catliyordurAmin çok sağol canım . Yalnız inanılmaz bir kasık ağrım var normal mi bilemedim ilk defa kullandım iğneyi doktora da yazmak istemedim .![]()
gözüm aydin canim deger iyi görünüyor allahim saglikla gebeligini tamamlamayi nasip etsin birdaha aci göstermesin sana insallah. heycanlandim bende :)) 2 gün arayla test yaptir insallah katlanarak artarBugun 14.gundu normal gebelik testinde ikinci cizgi silik cikti acilde test yaptirdim beta hcg 121 cikti. Daha once kimsayal olmuştu umarim bu kez deger saglikli artar.
bozma moralini canim gidecek insallah kist hapla cok cabuk gidiyor.kullanıyorum canım bugun hemen başladık insallah gider ya moralim bozuldu cok
cogu kullanan yasıyomus evet insallah canım amiin bi ay dinlenicemCanım üzme kendini klomen kullananlarda bir risk zaten bu ay belli kafanı dinlersin allah büyük yardımcımız olsun
amin canım insallah insanın elinde değil işte bir ay vakit kaybım olacak her şerde bi hayır vardır diyorum ne diyeymbozma moralini canim gidecek insallah kist hapla cok cabuk gidiyor.
Aynn insan düşünmekten bile yıpranıyor bende geçtiğimiz iki ay kürtajdan dolayı korunuyordum onay o kadar rahattım ki biliyorum olmayacak umut ermek uok sitres yok bazen gerekiyor gerçekten inş bir daha ki ay güzel haber olurcogu kullanan yasıyomus evet insallah canım amiin bi ay dinlenicem
olsun canim evet vardir bir hayir. yinede esin herzaman yaninda ve herzaman deneyebilirsiniz sanslisinamin canım insallah insanın elinde değil işte bir ay vakit kaybım olacak her şerde bi hayır vardır diyorum ne diyeym
Kaç yumurtan gelişmişti kaç mm di inş sağlıklı gebelik olur herhangi bir belirtin var mı bu Araf’a değerin gayet ii çıkmış bence
gözüm aydin canim deger iyi görünüyor allahim saglikla gebeligini tamamlamayi nasip etsin birdaha aci göstermesin sana insallah. heycanlandim bende :)) 2 gün arayla test yaptir insallah katlanarak artar![]()
Gözün udin canım sağlıcakla gelsin bize de dua etDoktor iki yumurtayı ölçtü cok büyümüşler catlamaz demisti sanirim 30a yakindilar. Iki gundur midem yaniyor ve her an regl olcakmisim gibi agrim var
agrilar yerlesmesine isarettir insallah iyidir. ben kimyasal gecirdigimde öyle agri olmamisti demekki tam yerlesememis sonrasinda bir defa 40 dakika agri oldu gecti o zaman kaybettim bebegimi. seninki yetlesiyor insallahInsallah artar cok tesekkur ederim ctesi yine gidicem :) cok kasik agrim var korkutuyor.
canim demek catlamislar cok sükür. insallah bebeginde saglikla gelirDoktor iki yumurtayı ölçtü cok büyümüşler catlamaz demisti sanirim 30a yakindilar. Iki gundur midem yaniyor ve her an regl olcakmisim gibi agrim var