- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.890
- 598
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #27.761
yapma canım bence de o hayal kırıklığını çok iyi bilirimişte bende artık o tek çizgiden nefret etme başladı görmek istemiyorum yoksa zaten olurum
merhaba aynı durumdayız benimde klomenimde 3.ay 4 yumurtam olustu ama adet oldum tutmadı doktora gidiceğim bakalm ne diyecek esinizede bakıldımıBen 3 ay klomen kullandım. Birinci ay 1 yumurtam, ikinci ay 2 yumurtam, üçüncü ay 4 yumurtam büyüdü, çatlatma iğnesi vurulup sonrasında duphaston kullanıyordum. Tutunmasını kolaylaştırıyormuş. Fakat gebe kalmadım. hsg çekildim bu ay ve tüplerim açıkmış. 3 ay dinlenme verdi doktor. şimdi süt maydanoz buharı diye bir bitkisel tedavi var bunu kullanıp hamile kalan çok kişi keşfettim. Uygulayacağım. Umarım hepimiz hamiş kalırız.
Klomen benim bütün düzeni bozdu gibi hissediyorum, resmen alt üst etti. İçerken de inanılmaz şişkinlik, ağrı hassasiyet yaşıyordum. Femara da yaşamadım o durumları. Onu da sorabilirsin doktoruna
kaybetme umudunu canim fazla degil daha denemen. insallah bir sonraki aykızlar bu ayda adet oldum tutmadı 3.klomenimdi iyice umudumu yitirdim
Sende bişe yokmuş canmkizlar test yaptinizmi kan verdinizmi ? bekleyenler vardi günü az kalanlar. gün yaklastikca bende heycanlandim :)
yok canim ben dogum kontrol hapi kullaniyorum bayramdan önxe birakacagim bayramdan sonrada deneyecegiz insallah. büyük ihtimal yine olmayacak ama iste ay bosa gitmesin elimden geleni yapmis olayim diye yapacagim yine tedaviyi clomen ve catlatma ignesi. haber veririm yine burayada yazarim.Sende bişe yokmuş canm
sen nasilsin nasil gidiyor ? :) hamilelik takvimini eklememissin takip edemiyoruz sende haftalariSende bişe yokmuş canm
İnşallah senin de en kısa zaman da bir çocuğun olurhastaneye dr a gittigimde kürtaj olan ne kadar cok insan var cok üzülüyorum onlari görünce. zorunlu kürtaj farkli birsey ama sirf cocuk istemedikleri icin aldiranlara cok üzülüyorum biz neler cekiyoruz burda yillarca bekliyoruz olmuyor onlar allahin verdigi cani yok ediyorlar
12 haftalıgım birazdan hastaneye gitcem inşallah durumu iyidir bebişiminsen nasilsin nasil gidiyor ? :) hamilelik takvimini eklememissin takip edemiyoruz sende haftalari❤
Evet bakıldı sprem sayısı olması gerekenin 2,5 katı, ileri hareketliliği vs herşeyi çok iyi fakat kısmet olmadı henüz bir bebek sahibi olmak. Doktorumuz stresin yumurtlamanın olmamasına bile sebep olabileceğini söyledi. Bakalım.. Şimdi 3 ay dinleneceğiz. Gerekirse aşılamaya başlayacağız. Eşim mümessil olduğu için bir bilgi öğredim. Tüp bebek tedavisinden önce kullanılması gereken (yaklaşık 3 ay) bazı takviye ilaçlar varmış. IMPRYL bu ilacın ismi. Birçok vitamin içeren bu ilaç vücudumuzda eksilen depoların dolmasını sağlıyormuş. Biz yaklaşık 10 gündür içiyoruz bu ilacı. Şimdi maydanoz süt buharına oturmuyorum ki farkedemediğim bir gebelik durumu varsa düşük olmasın. Ama adet olursam ki zaten pazartesi olmam gerekiyor hemen adet bitiminde yapacağım. Sen de yap birlikte deneyimlerimizi paylaşalım canımmerhaba aynı durumdayız benimde klomenimde 3.ay 4 yumurtam olustu ama adet oldum tutmadı doktora gidiceğim bakalm ne diyecek esinizede bakıldımı
bende soğan kürünü denemiştim bu ay 4 yumurtam gelişti 22-24 mm e kadar büyüdü ama sonucc gene husran umidim yokya hic bseyde deneyesm yok canım yoruldum ben bu süreçte blmiyorum pes etmiyorumm tedavime devam edicem ama kendmi tukenmiş hissediyorum planlı gebelik yasayanları gorunce snirlerim bozuluyo biz aylarca ugrasıyoruz olmuyorEvet bakıldı sprem sayısı olması gerekenin 2,5 katı, ileri hareketliliği vs herşeyi çok iyi fakat kısmet olmadı henüz bir bebek sahibi olmak. Doktorumuz stresin yumurtlamanın olmamasına bile sebep olabileceğini söyledi. Bakalım.. Şimdi 3 ay dinleneceğiz. Gerekirse aşılamaya başlayacağız. Eşim mümessil olduğu için bir bilgi öğredim. Tüp bebek tedavisinden önce kullanılması gereken (yaklaşık 3 ay) bazı takviye ilaçlar varmış. IMPRYL bu ilacın ismi. Birçok vitamin içeren bu ilaç vücudumuzda eksilen depoların dolmasını sağlıyormuş. Biz yaklaşık 10 gündür içiyoruz bu ilacı. Şimdi maydanoz süt buharına oturmuyorum ki farkedemediğim bir gebelik durumu varsa düşük olmasın. Ama adet olursam ki zaten pazartesi olmam gerekiyor hemen adet bitiminde yapacağım. Sen de yap birlikte deneyimlerimizi paylaşalım canım
Bu konuda bende çok üzülüyorum öfkeleniyorumda kendi çocuklarını öldürüyorlar.ama herkes başka türlü sınanıyor Rabbim daha iyi bilir bizler böyle onlar da öyle sınanıyor biz olsun diye çabalıyoruz bu çok daha değerli bence ama süpriz bebekleri de öldürmemeleri gerekiyor büyük vebal.ileride çok başarılı biri olacaktır belki bilemeyiz ama işte herkeste bu bilinç yok maalesefhastaneye dr a gittigimde kürtaj olan ne kadar cok insan var cok üzülüyorum onlari görünce. zorunlu kürtaj farkli birsey ama sirf cocuk istemedikleri icin aldiranlara cok üzülüyorum biz neler cekiyoruz burda yillarca bekliyoruz olmuyor onlar allahin verdigi cani yok ediyorlar
12 haftalıktın sanırım bu haftalarda erkek cocuğu daha hareketli oluyor çabuk canlanıyor demişti oğlumda doktorumuz belki seninki de erkektirKızlar daha yeni hastaneden geldim bebiş iyiydi çok hareketli dedi doktor ama cinsiyetini demedi biz beş aya kadar söylemiyoruz dedi
12 haftalıktın sanırım bu haftalarda erkek cocuğu daha hareketli oluyor çabuk canlanıyor demişti oğlumda doktorumuz belki seninki de erkektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?