- 16 Ekim 2018
- 3.471
- 2.067
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #27.521
Aa güzel bişeymiş o nerden bulabilirimki onucanim ven burda sayfada bi site paylasmistim yine gerilerde kaldi kendi kilonu yaptigin ignedeki madde miktarini birde gecen gün sayisini yaziyordu yaklasik ne kadar kaldigi yaziyor asagida. ona göre az cok tahmin yürütebiliyorsun tabi kesin birsey degil öylesine bakmak icin. ben kullaniyordum miktari denk geliyordu
Dur yatmaaaa sabaha kadar bekleyemem kııııızbende yatiyorum iyi geceler hepinizi cok seviyorum kizlar ❤
Ayy göndermişsin kuzum sağolasın çok, iyi geceler öptümmilk basa o ovitrelle icin mesela 6500
altina kendi kilonu
en altada igneden sonra gecen gün sayisini yani doldurdugun gün sayisini yaziyorsun
Canım bende 3-1 çıktı, test yapasım var sabah ama negatif çıksa üzülcem pozitif çıksa iğnenin etkisi mi acaba diye kendimi yicem en iyisi yapmamak mı bilemedim yailk basa o ovitrelle icin mesela 6500
altina kendi kilonu
en altada igneden sonra gecen gün sayisini yani doldurdugun gün sayisini yaziyorsun
İnşallah inşallahinsallah benim yasima geldiginde en az 3 cocugun olur❤
InsAllahtamam canim insallah hayirli sonuc alirsin
canim linkini hem bu topikte paylastim bi önceki sayfada birde yeni bi baslik actim hcg hesaplama diye ordan bulabilirsinAa güzel bişeymiş o nerden bulabilirimki onu
canim kusura bakma paylasmistim 2 defa daha yeni o yüzden yatmistim bekledigini bilsem gelirdim tekrarDur yatmaaaa sabaha kadar bekleyemem kııııız
mesajlari sirayla okudugumuz icin gec görüyoruz hep bende panik oldum seni beklettim diyeAyy göndermişsin kuzum sağolasın çok, iyi geceler öptümm
canim sen bilirsin bu sadece fikir edinmek icin olan bir yer. yani igne etkisi baya gecmis anlaminda oluyor test yaptiginda gözle görülür sekilde cikarsa olabilir. olmazsada üzülmemeye calis kesin cevabi en iyisi kan testiyle alirsin. bende yumurtlamadan sonra 6. gün farketmistim bazi belirtilerde degisiklikleri. ama acemi oldugum icin yinede doktor onaylamadan emin olamamistim.Canım bende 3-1 çıktı, test yapasım var sabah ama negatif çıksa üzülcem pozitif çıksa iğnenin etkisi mi acaba diye kendimi yicem en iyisi yapmamak mı bilemedim ya
aminnnnİnşallah inşallah
aminnnnnInsAllah
Test yaptım sabah canım negatif çıktı oturdum ağladım biliyodum zaten böyle olacağını da işte sinirleri bozuluyo artık insanın, çok yoruldum gerçekten artıkcanim sen bilirsin bu sadece fikir edinmek icin olan bir yer. yani igne etkisi baya gecmis anlaminda oluyor test yaptiginda gözle görülür sekilde cikarsa olabilir. olmazsada üzülmemeye calis kesin cevabi en iyisi kan testiyle alirsin. bende yumurtlamadan sonra 6. gün farketmistim bazi belirtilerde degisiklikleri. ama acemi oldugum icin yinede doktor onaylamadan emin olamamistim.
Test yaptım sabah canım negatif çıktı oturdum ağladım biliyodum zaten böyle olacağını da işte sinirleri bozuluyo artık insanın, çok yoruldum gerçekten artık
insallah birgün bizde görecegiz o 2. cizgiyi net bi sekildeTest yaptım sabah canım negatif çıktı oturdum ağladım biliyodum zaten böyle olacağını da işte sinirleri bozuluyo artık insanın, çok yoruldum gerçekten artık
İnşallah canım dua etmek bile canımı acıtıyor sankiinsallah birgün bizde görecegiz o 2. cizgiyi net bi sekilde ❤ önümüzde bayram var arife günü dualar daha cok kabul oluyormus o gün daha cok dua edelim. bende birdahaki ay deneyecegim belki ayni zamana denk gelir ikimizin
sabretmeye calis canim. vakti gelince allah en kücük birseyi bile vesile edip verir. insallah vakti gelsin artikİnşallah canım dua etmek bile canımı acıtıyor sankisabah ilk idrarla yapmıştım testi canım yani buraya atıyolarya testlerini görmek için testin içini açıyolar falan yok benimki testten bile beyaz çıkıyo gölge dahi göremedim hiç ya off gerçekten napıcam bilmiyorum bu son şansımdı sanki şimdi artık bir sorunum olduğuna kanaat getirdim artık, ve bu çok ağır ya
Amin canım daha fazla beklemeyiz inşallah..sabretmeye calis canim. vakti gelince allah en kücük birseyi bile vesile edip verir. insallah vakti gelsin artik( cok üzüldüm bende ama bizim elimizden gelen birsey yok verende alanda sinayanda allah. bizi evlatlarimizla bu aciyla sinamasin insallah. gercekten bende cok üzüldüm yaslar akti gözlerimden (
insallahAmin canım daha fazla beklemeyiz inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?