Sayısız eczane gezdim hiç bir yerde yok bulamazsınız ürün depolarda yok anca elinde kalan eczane varsa vardır gezmeniz lazım diyorlarBulunduğunuz yerdeki eczanelere sorun nerde var diye ecza grubunu arayıp nerde olduğuna bakıp yardımcı oluyorlar.
Arasalar eczaneyi sorsalar keşke ben öyle bulmuştum eczacı arkadaş ecza grubundakileri arıyor eczane ismini söylüyor öyle alıyorum yoksa gerçekten zor bulunuyor maalesef.Sayısız eczane gezdim hiç bir yerde yok bulamazsınız ürün depolarda yok anca elinde kalan eczane varsa vardır gezmeniz lazım diyorlar
Hiç böyle bişey demediler bana tekrar gezeceğim ve bunu yapmalarını rica edeceğimArasalar eczaneyi sorsalar keşke ben öyle bulmuştum eczacı arkadaş ecza grubundakileri arıyor eczane ismini söylüyor öyle alıyorum yoksa gerçekten zor bulunuyor maalesef.
Aynen öyle yapın umarım bulursunuzHiç böyle bişey demediler bana tekrar gezeceğim ve bunu yapmalarını rica edeceğim
Çok teşekkür ederim inşallahAynen öyle yapın umarım bulursunuz
Söyledim canım bakıyorlar bilgisayardan depolarda yok isteyemeyiz diyorlarAslında kolay bulunur eczanede buz akusuyle veriyolar hemen ama acaba depodan mi istemeleri gerek. Onu bı sorarsaniz ararlar bence
Hangi ildesinizSöyledim canım bakıyorlar bilgisayardan depolarda yok isteyemeyiz diyorlar
İstanbul ÇekmeköyHangi ildesiniz