- 29 Nisan 2020
- 2.643
- 3.323
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #93.681
Sağlıkla gelsin de inşallahAmin canım inşallah
Dua edin kolay geçsin bu süreç.
Bu gün doktora deidm çatı muayenesi sonrasında vazgeçtim sezeryan yap beni
Sağlıkla kucağına al canım benimAmin canım inşallah
Dua edin kolay geçsin bu süreç.
Bu gün doktora deidm çatı muayenesi sonrasında vazgeçtim sezeryan yap beni
Evet bu 2.çatı muayenesi idi bu fena zorladı.Çok mu zorlandın ki öle dedin kız
Amin gönlüm normal ama bu gün korktumSağlıkla gelsin de inşallahgönlündeki gibi olsun canım benim
Amin inşallah canımSağlıkla kucağına al canım benim
Ayy hadi inşallah kavusuyorsunCanlar gittim geldim hastaneye.
Nst de sancı yok derecede az yine
Açıklıj parmak ucu kadarmış böyle giderse Perşembe cuma günü gibi doğum olur dedi.
Gebelik olmadı daha sonra tüp yaptırdım ama onun da kalbi durdu..Peki canım hamile kaldın mı veya çatladı mi
5. Gün embriyosu ise kan verin varsa çıkarEki Görüntüle 2901680 kizlar bugün transferimin 6.gunu. ovitrelle catlatma iğnesini 12 gün önce yapmıştım. Bu gebelik testleri bugün ve düne ait çizgileri gördüm ama catlatma ignesinin etkisi midir sizce
Amin inşallah canımAyy hadi inşallah kavusuyorsun
MerhabalarYa o kadar yazıyorum hiç cevap vermiyosunuzbari buna cvp verin
Çatlatma iğnesinden sonra en erken gebeliginizi ne zaman öğrendiniz? Kaset testte veya kanda?
Teşekkür ederim cevap için ya ben iğnenin etkisi olacağını bile bile bugün 5. Gün ve test yaptım akşam ilk idrarla falan değil. Böyle çıktı testim merak ettm acaba erkenden öğrenenler var mıdır diye :) bu arada sağlıkla kucaklayin bebisiniziMerhabalar
Benim çatlama iğnesi ile tutmadı
Ancak 8 9 günden sorma öğrenenler var.
Rabbim bi avazda kurtarsın bacımEvet bu 2.çatı muayenesi idi bu fena zorladı.
Ağrısı aynı canlı rahîm filmi çektirdimde ki gibi
Benim doktorum 12 13 günden oncekiler seni yanıltır demişti canım yine doktora danış istersenTeşekkür ederim cevap için ya ben iğnenin etkisi olacağını bile bile bugün 5. Gün ve test yaptım akşam ilk idrarla falan değil. Böyle çıktı testim merak ettm acaba erkenden öğrenenler var mıdır diye :) bu arada sağlıkla kucaklayin bebisinizi
Biliyorum canım işte diyorum ya merak:)Benim doktorum 12 13 günden oncekiler seni yanıltır demişti canım yine doktora danış istersen
Cnm igneden sonra 12-13-14. Gunler cikiyor testte ve kandaYa o kadar yazıyorum hiç cevap vermiyosunuzbari buna cvp verin
Çatlatma iğnesinden sonra en erken gebeliginizi ne zaman öğrendiniz? Kaset testte veya kanda?
Bu aralar bosuna yapma canim dedigim gibi 12. Gun ve sonrasinda yapTeşekkür ederim cevap için ya ben iğnenin etkisi olacağını bile bile bugün 5. Gün ve test yaptım akşam ilk idrarla falan değil. Böyle çıktı testim merak ettm acaba erkenden öğrenenler var mıdır diye :) bu arada sağlıkla kucaklayin bebisinizi
Öyle yapicam canım sadece merak etmiştim :)Bu aralar bosuna yapma canim dedigim gibi 12. Gun ve sonrasinda yap
Ohh geliyor bebis 2-3 gun kalmissCanlar gittim geldim hastaneye.
Nst de sancı yok derecede az yine
Açıklıj parmak ucu kadarmış böyle giderse Perşembe cuma günü gibi doğum olur dedi.