- 29 Nisan 2020
- 2.643
- 3.323
- 53
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #91.841
İnşallah kuzumAllah Allah çok ilginç... Pozitifi gördükten sonra bana takviye vs verilmemişti. 2. kez kan alındığı gün hafif kanamam başladı, ogün sonuç çıkmıştı progestan azalmıştı, dr hemen progestan başlattı. Vardır herhalde senin doktorunun bir bildiği kuzum. İnş düzelir.
Kuzumm yaAyy canım Allah razı olsunböyle söylemen yeterli. Kısmet bakalım zaman ne gösterecek. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Bebeğini sağlıcakla kucağına alıp doya doya koklarsın inşallah
Düşündüm ama gidebileceğim doktorlar bana çok uzak özel aracımız da yok maalesef. Ama en fazla 2 ay daha giderim sonra zaten gidemicem tayinimiz çıktıDoktorunu degistirmeyi denedinmi canim
Artık güzel kıvama gelmişsin aşılamanı dene benceİnşallah inşallah larimtamam yarın haber veririm nasipse, doktorum aşılamamı yapalım dedi ama bilmiyorum 3 4 ay daha böyle devam edelim diye düşündüm. Sence direk aşılamamı yapsaydım
Mervecim cinsiyeti öğrendin miAyca_06 Bak canım burda çok tecrübeli arkadaşlar var durumunu bir de burda anlatır mısın?
Geçsinde bakayım bu ay artık duruma göre ona geçerim belkiArtık güzel kıvama gelmişsin aşılamanı dene bence
Kimyasal gebelik mi acaba bbgm bnmde ilki öyle olmuştu ama böyle olsa bile çok güzl degl mi Bi ilerleme var en azındn Bi yol katledildi dur bakalım gün doğmadan neler doğar Allahtan ümit kesilmez sen yine hal ve hareketlerine dikkat etKuşum beta hcg cok az artiyor ve progesteron hormonu az çıktı, sağlıksız gebelik gibi duruyor dedi doktor. Bi kac gune kanama olabilir dedi. Herşey Allahtan bekliyoruz bakalım
Kuzummmben kocaman bir NEGATİF aldım arkadaşlar, 1,15 çıkmış betahcg, yok yani geçmişolsun
Canım senin 3.gün embyosu erken gebelik testi değilse henüz görünmez. Umutsuz olmaBu ay tedavi olanlar olarak şansımız yaver gitmedi anlaşılan transferin 8. Günü ilk testimi yaptım negatif. Yalancı pozitif bile yok hayali çizgi bile yok
İnşallah öyledir kuzum hani en azından bı yalancı pozitif falan olaydı şaka gibi dedim yarın erken gebelik testi deneyim diyorum Çarşamba günü kan vermem lazımdi ama pazartesi falan vermeyi düşünüyorum.Canım senin 3.gün embyosu erken gebelik testi değilse henüz görünmez. Umutsuz olma
Ah kuzum maşallah sana Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı güzel evlatlar versin senin adına çok sevindim . Peki tüp bebek tedavisj ne kadar tuttu sizin ordaCanım ben bu ay tüp bebek tedavisindeyken, yumurta toplama öncesi kontrole giderken, yumurtaların en büyüğü 11 mm iken rahim kalınlığım 9.5 mm idi çok iyi demişti ve belkide tedavimde bu yüzden estrofem vermedi bana.
Normal şartlarda yumurtlama günü Rahim kalınlığı en az 8 mm olması lazımmış bunu biliyorum.
Bekliyorum bakalım kuzum, tevekkül ediyorum Allah'ın bir bildiği vardırKimyasal gebelik mi acaba bbgm bnmde ilki öyle olmuştu ama böyle olsa bile çok güzl degl mi Bi ilerleme var en azındn Bi yol katledildi dur bakalım gün doğmadan neler doğar Allahtan ümit kesilmez sen yine hal ve hareketlerine dikkat etbizi de haberdar et sakn üzülme demiyecegm üzüleceksin ama çok yıpratmadn kndni tm mı devamı glcktir Allahın izni ile
Ben şu an irandayım canım kıbrısta değilim.Ah kuzum maşallah sana Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı güzel evlatlar versin senin adına çok sevindim . Peki tüp bebek tedavisj ne kadar tuttu sizin orda
Süper canım ya çok uygunBen şu an irandayım canım kıbrısta değilim.
Burda tüp bebeği TL olarak hesap yaparsam ilaçlar dahil 8 bin TL tutmuştur.
Çok uygun ama sonuç negatif canımSüper canım ya çok uygun
Tekrar test yaptınmı???Çok uygun ama sonuç negatif canım
Üzüldüm valla napayım elimde değilki, ama çok da ümitli başlamamıştım ztn aşılamaya, içimden içimden hissediyodum, inşallah kendiliğinden olur ne diyim yoruldm gerçekten, napıcağımı hiç bilmiyorumKuzummmne diyeceğimi bilmyrm üzülme ltfn bak psikoloji cok önemli Allah doğru zamanı bekliyor ve biliyordur az daha sabır Allah sabredenleri severmiş
Yaptım kuzum kan testi yaptım. Bugün 8. Gün dü veTekrar test yaptınmı???
Üzüldüm valla napayım elimde değilki, ama çok da ümitli başlamamıştım ztn aşılamaya, içimden içimden hissediyodum, inşallah kendiliğinden olur ne diyim yoruldm gerçekten, napıcağımı hiç bilmiyorum
Pes etmek yok bize, eninde sonunda olacakYaptım kuzum kan testi yaptım. Bugün 8. Gün dü ve
0.1 çıktı.
Çabalamaya devam. Pes etmicemsende etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?