- 21 Eylül 2020
- 2.245
- 4.998
- 83
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #91.861
Tabiki pes etmicez hiçbirzaman, doktorlar insanların yüzüne karşı senin çocuğun olmaz dediği halde mucizeyi yaşıyor insanlar, burda kaç tane kadın var bizler gibi, rabbim doktorlarla ilaçlarla uğraştırmadan hayırlısıyla versin artıkYaptım kuzum kan testi yaptım. Bugün 8. Gün dü ve
0.1 çıktı.
Çabalamaya devam. Pes etmicemsende etme
Amin gülüm en kısa zamanda inşallahTabiki pes etmicez hiçbirzaman, doktorlar insanların yüzüne karşı senin çocuğun olmaz dediği halde mucizeyi yaşıyor insanlar, burda kaç tane kadın var bizler gibi, rabbim doktorlarla ilaçlarla uğraştırmadan hayırlısıyla versin artık
Olması Lazım
İnşallah güzel haberler alırsın canım. Merakla bekliyorum bende seniCanlar yarın acile gidip kan ve Progesteron baktıracağım iki gun olacak yarin. Bakalım nasil bir değer çıkacak. Ona göre doktoruma yazacağım, ne diyecek. Rabbim en hayırlısını bilir vardır bunda da bir hayır diyor tevekkül ediyorum. İnşallah hakkımda hayırlısı olurKendiliğinden gebe kalmayı nasip eden Rabbime şükürler olsun, bi kere oldu olumsuz olursa ilerde yine olur inşallah
Allah razı olsun kuzumİnşallah güzel haberler alırsın canım. Merakla bekliyorum bende seni
Canım benim 18.günde olduğu olmuştu doktor 21 e kadar bekleyebiliriz demişti kan tahlili yaptırmak en iyisiSelamın aleyküm hanımlarBen ilk kez klomen ve çatlatma tedavisini denedim 14. Gün kaset testte ikinci çizgiyi gördüm fakat kanda negatif çıktı. Sonrasında 15. Gün çok az kahverengi lekelenmem oldu adetim gelecek sandım ama kesildi 16. Gün de iğne ucu kadar minik bir kan gördüm peçetede. Bu gün 17. Gün ve benim bat tarihim hala gelen giden yok normalde lekelenme başlar sonra kanamaya dönüştürdü. Acaba geç döllenme falan mı oldu diye düşünmeye başladım ama tekrar umutlanıp sonrasında yıkılmak da istemiyorum. Bilgisi olan bana yardımcı olabilir mi klomen ve iğneden sonra adet geçikmesi falan yanması normal mi?
Teşekkür ederim cevabın için canım 17 günün akşamında reglim başladı benim. yarın yeni ay için kontrole gidecem inşallah bu ay isteyen herkese nasip olurCanım benim 18.günde olduğu olmuştu doktor 21 e kadar bekleyebiliriz demişti kan tahlili yaptırmak en iyisi
Hep aynı yerde mi yaptırıyorsun cnm oda önemliİki gun once 252 olan değer simdi 284 çıktı. Düşme yok ama düzenli artışta yok, doktora yazdım henuz dönüş yapmadı. Ne olacak bilmiyorum, dış gebelik falan olabilir mi kızlar, başına gelen duyan eden var mı ya böyle? Sürekli azar azar artıyor ya
Kuzum 4 farkli değer var, evet bi kaçı farklı yer ama çok az artış var, arada uçurum olsa tamam dicem ama yok gıdım gıdım artıyor anlamadim valla.Hep aynı yerde mi yaptırıyorsun cnm oda önemli
Hisle olmaz ki kuzum, inşallah vardırKızlar iğnenin 12.günü hiçbirşey hissetmiyorum yok gibi olsa hissedermiydim çok üzgünüm
Sanırım dış gebelik canım. Öyle gibi duruyorİki gun once 252 olan değer simdi 284 çıktı. Düşme yok ama düzenli artışta yok, doktora yazdım henuz dönüş yapmadı. Ne olacak bilmiyorum, dış gebelik falan olabilir mi kızlar, başına gelen duyan eden var mı ya böyle? Sürekli azar azar artıyor ya
Kanama vs siddetli agri da olmayinca emin olamadım, igne ile mi düşer ki nolur valla şaşırdım kaldimSanırım dış gebelik canım. Öyle gibi duruyor
Ağrı olmuyor canım değerde düzensiz artış oluyor. İnşallah da öyle değildir.Kanama vs siddetli agri da olmayinca emin olamadım, igne ile mi düşer ki nolur valla şaşırdım kaldim
Pro doctor çoğu arkadaşı yanıltıyor canım. En doğrusu kanda çıkar. Inşallah vardırdün ovitrelle sonrası 14. günde prodoctor erken gebelik testi yaptım ve hayalet çift çizgi çıktı. bugün 15. gün one step kaset test yaptım bariz negatif çıktı çok kafam karıştı hangisi daha güvenilir sizce?
Ne bileyim kuzum yaaAğrı olmuyor canım değerde düzensiz artış oluyor. İnşallah da öyle değildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?