- 26 Mart 2018
- 28.468
- 127.996
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #91.801
çıkar sanki canım. İnşallah pozitifi görürüz. Kaçta çıkacak canımAyşe bünyeden bünyeye değişiyor idrara geçmesi, belki daha idrara geçmemştir ya sa çok su içmişsindir birikmemiştir ne bileyim, 7. Gün çok erken bence, inşallah ilerleyen günlerde görürüz pozitifi
Bende bunu önerecektim, bilgi vermediler falan orda sende iyice strese girdin, eğer bu olumsuz sonuçlanırsa türkiyeye gelip burda deneme şansın var mıAyseee1987 ??? Ayrıca henüz kesin bir karar çıkmış da değil olumluyu düşünelim de inşallah pozitifde döner, sonuçta kan vermedin henüz
kızlar bende kan testi verdim bugün çatlatma iğnesinşn 13. Günündeyim, aşılamanın da 11. Günü, yarındı normalde test günüm, bugün olsa çıkar mı sizce ?
Kuşum beta hcg cok az artiyor ve progesteron hormonu az çıktı, sağlıksız gebelik gibi duruyor dedi doktor. Bi kac gune kanama olabilir dedi. Herşey Allahtan bekliyoruz bakalımkuzu hbr et bize bugn mü gidiyorsun doktoraaa
Umutsuz olmaaYok canım ya bu saatten sonra değişmez diye düşünüyorum. Bir gün inşallah görürüm
Düzensiz artiyor kuzum, Progesteron da az çıktı sağlıksız gebelik büyük ihtimalle dedi doktor.Merhaba bugün kan verecektiniz galiba çıktımı sonucunuz
Düzensiz artiyor kuzum, Progesteron da az çıktı sağlıksız gebelik büyük ihtimalle dedi doktor.
Yok canım tabbi bırakmam test gününe kadar, senin 9. Gün silik ama ne kadar silikti canım? Testin duruyorsa gönderirmisin lütfen.Canım ben transferin 9. Günü silik çizgi görmüştüm aynı gün kan verdim çıktı. Onun öncesinde test yapmamıştım kan verme imkanin varsa kan ver ilaclarini bırakma kesinleşene kadar
19. Hafta olmuş yol yarılanmış yaa maşallah
Bizde büyüyoruz larimama benim büyüyenler yumurta İğne oluyorum işte bugün son iğnem. Yarın kontrolüm var bakalım çatlatcazmı napcaz hayırlısı
Progestan kac çıktı? Degerlerin kac suan beta?Kuşum beta hcg cok az artiyor ve progesteron hormonu az çıktı, sağlıksız gebelik gibi duruyor dedi doktor. Bi kac gune kanama olabilir dedi. Herşey Allahtan bekliyoruz bakalım
T.c biraz zor canım ya, kıbrısta evimin dibinde tüp bebek kıbrısın en iyisi H.İ.T merkezi var burdan elim boş dönersem ilerleyen aylarda bir de orda denerim 5 nin euro biraz pahalı ama ne yapayım. Bir kere daha burda denerim ya da daha doğrusu sebebini araştırtırım, dna hasar testi- histeroskopi gibi şeyler. Evet çok su içiyorum canım ama sabah idrarıyla da yaptım yok bişey.Ayşe bünyeden bünyeye değişiyor idrara geçmesi, belki daha idrara geçmemştir ya sa çok su içmişsindir birikmemiştir ne bileyim, 7. Gün çok erken bence, inşallah ilerleyen günlerde görürüz pozitifi
Bende bunu önerecektim, bilgi vermediler falan orda sende iyice strese girdin, eğer bu olumsuz sonuçlanırsa türkiyeye gelip burda deneme şansın var mıAyseee1987 ??? Ayrıca henüz kesin bir karar çıkmış da değil olumluyu düşünelim de inşallah pozitifde döner, sonuçta kan vermedin henüz
kızlar bende kan testi verdim bugün çatlatma iğnesinşn 13. Günündeyim, aşılamanın da 11. Günü, yarındı normalde test günüm, bugün olsa çıkar mı sizce ?
Keşke öyle bir şey olsa⚘ hayatın tadı tuzu değişirCikar canim hadi insallah
Ayseee1987 insallah erken oldugu icin cikmamistir gene cikar insallah pozitife doner
Ayyy negüzel ya banada nasip olsa böyle bir olayAyseee1987 canım yazdıklarını okudum ama bence hemen ümitsizliğe kapılma instada takip ettiğim 3 tane tüp bebek doktoru var 3üde 10 günden önce test yapmalarını istemiyorlar geçenlerde hastasının birinin mesajını paylaştı , bayan 7-8-9.günler test yapmış doktora yazmış negatif hocam ilaçları bırakıyımmı diye doktor kesinlikle bırakma yazmış kadın 2 gün sonra tekrar kan veriyorki betası 30larda felandı doktorun adıda GÖKALP ÖNER. Kayseride bir doktor kesinlikle hemen ümitsizliğe kapılma ilaçlarınıda kesinlikle bırakma 10.güne kadar bekle rabbim inşallah hayırlı zamanda hayırlı evladı sanada nasip edecek
250 beta 8 Progestan kuzumProgestan kac çıktı? Degerlerin kac suan beta?
İnşallah inşallah larimBüyüsünler kaliteli güzel yumişler olup döllensin gelsinler inşallah canım benim bana ilet muhakkak merak ederim
Öyle tabi yapacak birşey yok, amiiiin inşallah kuzumbundada vardır bi hayr kuzum rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere inşallah
Doktor kontrolündesin demi? Az artiyor değerin. Progestan kullanıyor musun peki belki destek olur250 beta 8 Progestan kuzum
Cikar canim hadi insallah
Ayseee1987 insallah erken oldugu icin cikmamistir gene cikar insallah pozitife doner
çıkar sanki canım. İnşallah pozitifi görürüz. Kaçta çıkacak canım
T.c biraz zor canım ya, kıbrısta evimin dibinde tüp bebek kıbrısın en iyisi H.İ.T merkezi var burdan elim boş dönersem ilerleyen aylarda bir de orda denerim 5 nin euro biraz pahalı ama ne yapayım. Bir kere daha burda denerim ya da daha doğrusu sebebini araştırtırım, dna hasar testi- histeroskopi gibi şeyler. Evet çok su içiyorum canım ama sabah idrarıyla da yaptım yok bişey.
İnşallah senin tutmuştur birtanem İnşallahçok yoruldun sende
Test sonucun ne zaman çıkacak?
ben kocaman bir NEGATİF aldım arkadaşlar, 1,15 çıkmış betahcg, yok yani geçmişolsun
Canım progestan ne kullanmıştın? Fitilmi, jelmi,göbekten iğne mi, kas içine olan iğneden mi? Yani extra bir şekilde progestan vermedimi doktor? İnşallah birdahaki testlerin çok iyi çıkar250 beta 8 Progestan kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?