- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.890
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #82.081
Vardır vardır illaki benim de yoktu nasılsa büyüdü evlenince konu gitgide ciddileşiyor şuanKız yok ki neresi sarksın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vardır vardır illaki benim de yoktu nasılsa büyüdü evlenince konu gitgide ciddileşiyor şuanKız yok ki neresi sarksın
Merhaba inşallah herşey gönlünce olur bende yeni başlıcam bu yola sen yazdıkça kendimi gördüm. Aynen bende de bi heyecan bi heves var bu sene olacak diyorum. İnşallah tüm bekleyenler hepimiz sağlıklıcakla kavuşuruz bebişlereAni karar verdim, bir gün önce düşünmüştüm eşimle konuşayım yaz çıkışı beklemeyelim gidelim diye, ben daha konuyu açmadım sabahına o bana hadi gidelim birazda benim memleketimde kalalım 2-3 ay dedi kalbimiz aynı atmış.
içimde kıpır kıpır, sanki olacak gibi hissediyorum
Seninde doktorun çok iyi zaten ilk denemede olacak senin inşallah
H halleycik de yeşil ışıklar veriyor.
Allahım kucağınıza doldurur inşallah
Benim koronayken 2 hafta adet gecikmem olduğunu ama gebe olmadığım ı da hatırlıyorsun di miKız sen korona oldun diye antibiyotik kullandın mı?
Geçen aklıma bu geldi korona olan ilaç kullanıp hamile kalıyor ya, dedim halley koronaydı bakayım bu ay hamile kalacak mı
Sen bu ay hamilesin zaten, sana tüpe gerek yok
Hahah adı da haşmolotoşko muAllah'tan tüp yaptım doğal olsa çocuklar sarı yeşil olabilirdi
Az daha devam edersek topiği başka yere taşıycaklarVardır vardır illaki benim de yoktu nasılsa büyüdü evlenince konu gitgide ciddileşiyor şuan
Memiş büyütme opareyşınHahah adı da haşmolotoşko mu
Az daha devam edersek topiği başka yere taşıycaklar
HahaKız sen korona oldun diye antibiyotik kullandın mı?
Geçen aklıma bu geldi korona olan ilaç kullanıp hamile kalıyor ya, dedim halley koronaydı bakayım bu ay hamile kalacak mı
Sen bu ay hamilesin zaten, sana tüpe gerek yok
85 takiyom o 5 te sirtim genis diyeVardır vardır illaki benim de yoktu nasılsa büyüdü evlenince konu gitgide ciddileşiyor şuan
Fazla mı? ilacımı içmedim de hadiHaha
Okdr cok akintim olduki dedim dogal seylerden icimiz temizleniyor
Keskee kuzum amaa nasip bu islerr
Olirsa fazla virus ilacimdan gonderirim.snaa
Merhaba canım, senin benim yolumuz belli, bi yıldız bile kayarken görsek dileğimiz bi evladımızın olması adına oluyor.Merhaba inşallah herşey gönlünce olur bende yeni başlıcam bu yola sen yazdıkça kendimi gördüm. Aynen bende de bi heyecan bi heves var bu sene olacak diyorum. İnşallah tüm bekleyenler hepimiz sağlıklıcakla kavuşuruz bebişlere
Tamam ben de 80 en ideali85 takiyom o 5 te sirtim genis diye
Kesin öğretbu senin bebenin adı olacak oğlum de kız benimkiler konuşmuyor yani 2 tane olduğu için konuşmaz dediler bende uğraşmadım.Memiş büyütme opareyşın
Adı haşmocücü
Dur bunu söylemeyi de öğreteyim bunu hemen öğrenir
Canım sen o ay kimyasal yaşadın, koronayken gebelik oldu ama tutmadı, bundan eminim ama kanıtlayamam yani aslında o kimyasalın kısmet 2 tane olacakmış diye tutmamış.Benim koronayken 2 hafta adet gecikmem olduğunu ama gebe olmadığım ı da hatırlıyorsun di mi
Bugün onu boşayan yarın seni boşar bugün onunla geçinemeyen yarın seninle de geçinemez konuşurlar canım YouTube dan konuşma videosu dinlet 2-3 kelime öğrendi mi devamı gelir.Kesin öğretbu senin bebenin adı olacak oğlum de kız benimkiler konuşmuyor yani 2 tane olduğu için konuşmaz dediler bende uğraşmadım.
zaten şiddetli geçimsizlik var aralarında boşanırlar belki
Hahahhaha bana uyarHaha
Okdr cok akintim olduki dedim dogal seylerden icimiz temizleniyor
Keskee kuzum amaa nasip bu islerr
Olirsa fazla virus ilacimdan gonderirim.snaa
Ayşoş HCG m yüksek çıkıp düşmedi ki.. o testlerin bana bir oyunu buCanım sen o ay kimyasal yaşadın, koronayken gebelik oldu ama tutmadı, bundan eminim ama kanıtlayamam yani aslında o kimyasalın kısmet 2 tane olacakmış diye tutmamış.
Bende sırtımın genişliği için büyük beden alırım yoksa takkelerin içi boş tabi destekleyicler sağolsun85 takiyom o 5 te sirtim genis diye
Yaa ne kadar güzel yazmışın çok duygulandım inşallah inşallah hepimiz kavuşalım hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar olsunlarMerhaba canım, senin benim yolumuz belli, bi yıldız bile kayarken görsek dileğimiz bi evladımızın olması adına oluyor.
E bu kuluna Allahım o mucizeyi verir diye düşünüyorum buna inanıyorum.
Senin ruhunu ben ve burdaki arkadaşlar çok iyi anlıyor. Biz Böyle bir hasret içindeyken, önce Allahın izni ile sonra kendi çabalarımızla bir gün olacak inan.
Allahım tez vakitte kucağını doldursun inşallah
Canım sen kan verdiğinde hcg düşmüştü artık 3 küsür çıkmıştı. Zaten çok yükselemeden kimyasal yaşadın. E hamile değilsen 0.1 çıkardı.Ayşoş HCG m yüksek çıkıp düşmedi ki.. o testlerin bana bir oyunu bu
Yapabilir yani beklerim deneyim bakalım hiç üstüne uğramamıştımBugün onu boşayan yarın seni boşar bugün onunla geçinemeyen yarın seninle de geçinemez konuşurlar canım YouTube dan konuşma videosu dinlet 2-3 kelime öğrendi mi devamı gelir.
İyi geceler canım benimKızlarcım sanırım gözlerim uyumaya direnemiyor artık
Öpüyorum