Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin amin canım cümlemizinkini🥰 seninle @Rya3592 arasında 1 gün var yanlış hatırlamıyorsam onun haberini aldık ardından senin haberini aldık🥰Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Insallah canim amin cumlemizin 🤗yarin kan vercem heyecnliym artmsmi diye bakalm

Bugünün verileriyle karşınızdayım kızlar 😅
C0EB6673-D9B8-4103-86C3-2FC66CEF2B30.jpeg 53CA9A80-4E1E-482C-9B4D-4CE1AD466114.jpeg
8.gün değerlendirildi, 9.gün değerlendirildi, 10gün boş, 11gün (bugün) ve değerlendirildi 👍🏻 Nasıl? Durum değerlendirmesi bekliyorum 😂

bir de gündüz 11:30 da hala koyuyken akşam 19:30 da bu kadar silikleşmesi normal mi ya, daha az silikleşerek gitmesi gerekmiyomuydu o_O

Sen böyle diyince aklıma teyzem geldi. Düşük tehlikesi vardı teyzemin diger teyzemin oğlunun da düğünü vardı köyde. Gitme dedik yinede gitti ama ayaklarını hani ön tarafta şoförün yanında oturdu ya ayaklarınıda uzatarak gitmişti torpido mu ne denen yere. Boyuda kısaydı ya avantaj sağladı kendisine 😂
Benim boyda kısa olsaydı keşke 😂😂😂 çok iyiymiş yaa😂

Eki Görüntüle 2820787 Eki Görüntüle 2820788
8.gün değerlendirildi, 9.gün değerlendirildi, 10gün boş, 11gün (bugün) ve değerlendirildi 👍🏻 Nasıl? Durum değerlendirmesi bekliyorum 😂

bir de gündüz 11:30 da hala koyuyken akşam 19:30 da bu kadar silikleşmesi normal mi ya, daha az silikleşerek gitmesi gerekmiyomuydu o_O
Bir kac kez gun asiri dnemeye devam et canimm
Catlamis evett
Siliklesmesi normal bencee
Adete kdr devam diyorlar ama oda canmi 😁

Ben odedim 4 yil:)bakim ucreti artikin bitti kalmadi
Beslemişin büyütmüş ün başlarına dam koymuşun e artık senin de rahatlamak hakkın 😂😂
yok canım daha olmadım bide benim progestan daha bitmedi herhalde olcaksa da o bitmeden olmam herhalde
Biraz geciktirebilir canım progestan
Sen iyi alistin bu pis şeylere heeee bak bende baslicam döt kesmelere 🤣🤣
😂😂😂 Çok pis bir insan oldum kız ben
Laricim teşekkür ederim bende seni öptüm nasılsınız nasıl gidiyor hamişlik
İyiyiz kuzucum hamd olsun iyi gidiyor senin bebişkon napıyor sen nasılsın detaylıya girdin mi
Hosgeldin canim kurtulmussun Mapustan 😂😂😘😘😘
Hoşbuldum güzellik çok şükür esaretim bitti 😂

Eki Görüntüle 2820787 Eki Görüntüle 2820788

Canım yeteri kadar değerlendirmiş sin şansın yüksek inşallah bu ay gebe kalırsın. Evet normal yumurta çatlayınca lh düşüyor çünkü bende de öyle oluyor hep 🤗

X