- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.890
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #81.341
Tez zamanda inşallah ayşoşum dualarımdasınAmin canım
Birgün bizde Anne olup güleceğiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tez zamanda inşallah ayşoşum dualarımdasınAmin canım
Birgün bizde Anne olup güleceğiz
Tıp zaten kesinlikle %100 değildir. Hele konu gebeliğe gelince bu oran çok düşüyor.Ay kız ne yazmışsınız oku oku likela likela bitmedi
aynen dediğin şeyleri hissediyorum ve çok ilginçtir doktorların o kadar saçma sapan konuşmalarına rağmen ben de kendiliğinden bebeğimiz olabileceğine inanıyorum, bak bnm anneme demişler senin çocuğun olursa bileklerimi keserim demiş prof dr. Sonra ben olmuşum kendiliğinden, bu da burada dursun okur okur tıpta kesin bişey olmadığını hatırlarız
Evet tüp bebek olayı kumar gibi ya, hadi bi tane daha yapıyım bu sefer olacak fln olayına dönerse ne ev kalır ne araba kalır, 1-2 sefer hakkı bnm gözümde, Allah lazım etmesin de hiç gerek olmasın hiçbirimize inşallah
Hoşgelmiiiş larişşş
Eveet histeroskopi diye gidip aşılama diye çıktım odadan, ben de çok şaşkınım, ama bnm ilk aşılama çok dandik yapılmıştı ya ne ultrasonla baktılar ne doğru düzgün ilaç verdiler, dr klomen uygun ilaç değil dedi, rahmi inceltiyo ya, iğne vericek bu sefer, rahim ağzı darlığı olayını da biliyo, ağrı fln olmadan doğru düzgün geçerse içeri belki tutar, bi de öyle deneyim bakalım dedim, bir dahaki reglide gidicm mart sonuna denk geliyo galiba
ay likelayan yerlerim ağrıdı ne çok yazmışsınız, tabi özleştik
CanımsınTez zamanda inşallah ayşoşum dualarımdasın
Amin canim insallah saglikla devam ederYeni öğrendim canım hayırlı uğurlu olsun seninki de rabbim hayırlı şekilde kucagimiza almayı , bekleyenlere de bu güzel müjdeyi nasip etsin inşallah
ağzındann öpiimmmm afernnnnn yrüüüüüüüüüüüüSen de iyiki varsın canım benim ama ben kaynanama itirafımı yaptım. İyi niyetle de olsa her adet ne zaman diye sorduğunda beni kahrediyordun dedim içim soğudu
He kız canımdan bezdirmişti beni ama şimdi çok güzel bakıyor bana bak hakkını yiyememağzındann öpiimmmm afernnnnn yrüüüüüüüüüüüü
km bize acıyo bz acıyalım lariiiYazık kıza hiç acıman yok duyguş
Ozan Antep'te gitti bir iki ay tüp konusunu öğrendi geldi, sonra burda palmiye de tüp merkezi açılınca ozanı da oraya koydular. Lansmanlarını ben yapacaktım ki pandemi patladı malesef iptal oldu. Palmiye 2 yıl bile olmadı başlayalı
maşşallah seninki bnmkini geçmiş allah versn bacım gözümüz yokYe sen ye sonra gündüz acısını çıkarıyorsun
Benim sağlık ocağındaki hemşire klomenle ikiz doğurdu bacım
baksın baksın, ama sen duramazsın.bak uzat ayaklarınıHe kız canımdan bezdirmişti beni ama şimdi çok güzel bakıyor bana bak hakkını yiyemem
bnmkide bana iki göznden 1 haftayı geçti yüzünü görmeyeliHe kız canımdan bezdirmişti beni ama şimdi çok güzel bakıyor bana bak hakkını yiyemem
Amin canım benimki seninki ile ya aynı ya da 1 hafta önce inşallahAmin canim insallah saglikla devam eder
Zaten dün eşim beni çıldırttı ama kavga etmedim çok sakinim kendi kardeşi doğum gününde zırnık almadı kendi gitmiş Nike tan Spor ayakkabı almış vermiş. Normalde hep bana söyler. Ben alırım ama bu defa almayacağımı bildiğinden böyle yaptı galiba. Söyledim ona, şuan sesimi çıkarmıyorum ama sen beni biliyorsun, şuan içimde birikiyor, vakti geldiğinde ağızlarınakm bize acıyo bz acıyalım lariii
Son regl ne zmn cnm bbenim tup oldugu icin bakalim tam haftasini bilemym tahmini 4 hafta fln:)Amin canım benimki seninki ile ya aynı ya da 1 hafta önce inşallah
Çok iyi gidiyorsun maşallahı var canımmaşşallah seninki bnmkini geçmiş allah versn bacım gözümüz yok
yok yok bugn böle oldu normalde ortantılıyım bak hiç kilo almamamdan anlamalısın ama bugn bir degsk şey oldu anlamadm
Canım yarın kadın gelecek. Bana hep gelen kadın biryerde işe başlamıştı işten ayrılmış gel dedimbaksın baksın, ama sen duramazsın.bak uzat ayaklarını
Aynı apt da nasıl 1 hafta görüşmemeyi başardınızbnmkide bana iki göznden 1 haftayı geçti yüzünü görmeyeli
4.haftadayimSon regl ne zmn cnm bbenim tup oldugu icin bakalim tam haftasini bilemym tahmini 4 hafta fln:)
Masallahhh kontrol ne zmn kese icin4.haftadayim
Kuzucum rya aşılama ile gebe kaldı tüp değil onunkiSon regl ne zmn cnm bbenim tup oldugu icin bakalim tam haftasini bilemym tahmini 4 hafta fln:)
Masallah superKuzucum rya aşılama ile gebe kaldı tüp değil onunki