- 6 Kasım 2020
- 5.754
- 23.240
- 32
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #79.541
Şifa olsun Bbgmm dkkt et kndne olur mu seni yoklayan birileri olsunCorbaa gonderdileer canimm suan yettii
Bitanede elma yada ayva yicim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şifa olsun Bbgmm dkkt et kndne olur mu seni yoklayan birileri olsunCorbaa gonderdileer canimm suan yettii
Ağlak surat attım şimdiBi msj at çaktırmadan
İyi canım şifa olsun inşallahCorbaa gonderdileer canimm suan yettii
Burda da yağmurlu canımBurda deli gibi yagmur başladı
AnnemmŞifa olsun Bbgmm dkkt et kndne olur mu seni yoklayan birileri olsun
Çok şükür canımAnnemm
Kocamm
Ablamm bolca ariyor kuzumm
Apartmandakileerde oyle
Bidee simgossumm ariyorrÇok şükür canım
Ararım tabi kuzum benim seviyorum seniBidee simgossumm ariyorr
Yok canım burda yapılmıyor. Aslında test ankaraya gidiyor zaten. En yakın Diyarbakır var. Onlar da gönderiyormuş. Ama lab değişmesin diye yine aynısında yaptıralım dedik. Sanırım perşembe günü verecek. Hoca klinikte olur mu acaba. Onunla da görüşmek istiyorGünü filan belli mi? Nerde yapılacak o test? Elazığ'da yapılamıyor mu
Canım yazdığın için teşekkürler. Diyorlar ki özelde yapmıyorlar devlette yapıyorlar. Sen özelde mi yaptın devlette mi?
Tmm bbgm gazım da çok atamıyorum yoksa yemem de değişiklik yok düzelir inşallahAşkı sabah aç karna kuru kayısı ye zeytinyağda kuru incir beklet ye sonra üstüne su iç
Teşekkür ederim canım Evet canım normal doğumdan sonra ertesi gün bile değil doğum olduktan hemen sonra ayağa kalkabiliyorsun sezeryan ameliyati sonrası çok uzun süre gerekiyor normale dönmek için.. Keşke şansın olsa sende normal yapabilsen..Aminn inşallah seni çok iyi anlıyorum ben 2 kere 4 aylık hamileliğimi normal doğum ile sonlandırdım. Biri ikiz biri tekti.Saatlerce sancı çektim. Ama doğum ertesi an rahatlığı tartışılmaz gerçekten. Sağlıkla büyütmen nasip olsun inşallah
Merhaba venüscüm bebeğini tebrik ederim sağlıkla büyüsün inşallah şuan gebelik takibimi yapan Dr um konuya hakim henüz erken dönemde olduğumuzdan tabiki doğum konuşmadık ama genelden anladığım kadarıyla normal doğum yanlısı olan doktorlar normal için çabalıyorlar. Ve dediği n gibi tüp bebeği riske atmayan kısım da var
Oh çok şükür kuzum sevndmmm Allaha emanetsinAnnemm
Kocamm
Ablamm bolca ariyor kuzumm
Apartmandakileerde oyle
Bana da histeroskopi yaptılar 2 kez gebe kaldım kürtajla sonlandı boş gebelik dedilerHanimlar 1 temmuzda histeroskopi ile septum ameliyati olmustum. Ameliyat sirasinda kuşgozu kadar bir delinme oldu ama dikis dahi atilmasi gerekmeyecek kadar minikti ve zaten hicbir sıkıntı da olmadan iyileserek sureci atlattim suan tup bebek ile hamileyim. Merak ettigim su ki ameliyatimi yapan dr dogumunu sezaryan yapmalisin dedi, normal dogumda israrci gorunce beni, rahmin patlar dedi. Acaba histeroskopi olup normal dogum yapan var mi? Tecrubelerinizi merak ediyorum
olur canım merak etme sadece çarşamba günleri ameliyat günü olduğundan hastanede oluyor onun dışında poliklinikte ama yine de istersen kızlardan teyit etYok canım burda yapılmıyor. Aslında test ankaraya gidiyor zaten. En yakın Diyarbakır var. Onlar da gönderiyormuş. Ama lab değişmesin diye yine aynısında yaptıralım dedik. Sanırım perşembe günü verecek. Hoca klinikte olur mu acaba. Onunla da görüşmek istiyor
Düzelir canım merak etme Ben her gün 2-3 tane kuru kayısı muhakkak yiyorum ve neredeyse her gün lavaboya çıkabiliyorumTmm bbgm gazım da çok atamıyorum yoksa yemem de değişiklik yok düzelir inşallah
Evet canım maalesef... Ben rahmimde septum olduğu için histeroskopi oldum ve bunu hsg filmimde gebe kalmadan önce doktorum fark edemedi. Sadece rahmimin şeklinin kalp gibi olduğunu ama perde olmadığını söyledi her iki gebelikte de 4 ayda tekrarlayan düşük olunca ben araştırılmaya başlandım. Bunun için perinatoloğa gittim filmime bakar bakmaz sende perde var dediler ve beni bu işin ehli olduğunu düşündükleri bir doktora yönlendirdiler kendisinde histeroskopi oldum ve tüp bebek yaptım şu an yine hamileyim Çok şükür doktorların söylediği kadarıyla tekrar düşük yapmam için herhangi bir sebep kalmamış görünüyor inşallah bu defa kucağıma alabilirimTeşekkür ederim canım Evet canım normal doğumdan sonra ertesi gün bile değil doğum olduktan hemen sonra ayağa kalkabiliyorsun sezeryan ameliyati sonrası çok uzun süre gerekiyor normale dönmek için.. Keşke şansın olsa sende normal yapabilsen..
Gebeliğini neden sonlandırmak zorunda kaldın..??? Çok üzgünüm gerçekten çok zor süreçler bunlar
Canım benim İnşallah bu defa gebe kaldığında bebeğine kavuşa bilirsin Rabbim tez vakitte emeklerinin karşılığını versin inşallahBana da histeroskopi yaptılar 2 kez gebe kaldım kürtajla sonlandı boş gebelik dediler
Hee yarın arayıp sorayımolur canım merak etme sadece çarşamba günleri ameliyat günü olduğundan hastanede oluyor onun dışında poliklinikte ama yine de istersen kızlardan teyit et
Ayyy canımm resmen körü körüne talihsizlik yaşamışsın çok geçmiş olsun.. Neyseki tekrar hamilesin ve Allahın izniyle bebeğini kucağına almaman için bir sebep yokmuş.. Çok sevindimmmm kendine de bebişe de iyi bakolur canım merak etme sadece çarşamba günleri ameliyat günü olduğundan hastanede oluyor onun dışında poliklinikte ama yine de istersen kızlardan teyit et
Düzelir canım merak etme Ben her gün 2-3 tane kuru kayısı muhakkak yiyorum ve neredeyse her gün lavaboya çıkabiliyorum
Evet canım maalesef... Ben rahmimde septum olduğu için histeroskopi oldum ve bunu hsg filmimde gebe kalmadan önce doktorum fark edemedi. Sadece rahmimin şeklinin kalp gibi olduğunu ama perde olmadığını söyledi her iki gebelikte de 4 ayda tekrarlayan düşük olunca ben araştırılmaya başlandım. Bunun için perinatoloğa gittim filmime bakar bakmaz sende perde var dediler ve beni bu işin ehli olduğunu düşündükleri bir doktora yönlendirdiler kendisinde histeroskopi oldum ve tüp bebek yaptım şu an yine hamileyim Çok şükür doktorların söylediği kadarıyla tekrar düşük yapmam için herhangi bir sebep kalmamış görünüyor inşallah bu defa kucağıma alabilirim
Canım benim İnşallah bu defa gebe kaldığında bebeğine kavuşa bilirsin Rabbim tez vakitte emeklerinin karşılığını versin inşallah
Doğum tecrübem henüz yok. Gebeyim ama tüp bebek doktorumla devam etmiyorum artık doktorumu değiştirdim. Bu doktorla henüz doğum konusunu konuşmadımÇok acıktım 7 de gelecem dedi gelmedi daha
Aminnn dilek teyzemizzz çok teşekkür ederim
Merhaba canım cevap için çok teşekkür ederim ben de perde ameliyatı oldum ama doktor bana sezeryan dedi sen gebe kaldın mı doğum tecrüben oldu mu
Çok teşekkür ederim canım sana da bebişinle sağlıklı güzel günler diliyorumAyyy canımm resmen körü körüne talihsizlik yaşamışsın çok geçmiş olsun.. Neyseki tekrar hamilesin ve Allahın izniyle bebeğini kucağına almaman için bir sebep yokmuş.. Çok sevindimmmm kendine de bebişe de iyi bak
Ben de aynı durumdayım canım tüp bebek Dr um gebelik takibi yapmıyorDoğum tecrübem henüz yok. Gebeyim ama tüp bebek doktorumla devam etmiyorum artık doktorumu değiştirdim. Bu doktorla henüz doğum konusunu konuşmadım
Benimki yapıyor da doğum pahalı çok 20 bin civarı ortalamaBen de aynı durumdayım canım tüp bebek Dr um gebelik takibi yapmıyor