- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #79.161
Şu mide bulantima iyi gelicek birsey varmi yav
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elma ye canım salatalık yeŞu mide bulantima iyi gelicek birsey varmi yav
Selam canım iyiyiz sen nasılsın? Evet yeşilcim devam ediyorum benim de akıntım sarılaştı korkacak birşey yok. Hatta salı günüydü sanırım idrar kültürü ve tahlili de verdim temiz çıktı. Sanırım gebelikten
Evet canım görüyoruztüp bebekte embriyo bırakıldığı yeri ultrasonda görebildiniz mi transfer aşamasında?
İnşallah canım kahverengi lekelenmem durdu bu kez de böyle akıntı olunca kahverengiye miSelam canım iyiyiz sen nasılsın? Evet yeşilcim devam ediyorum benim de akıntım sarılaştı korkacak birşey yok. Hatta salı günüydü sanırım idrar kültürü ve tahlili de verdim temiz çıktı. Sanırım gebelikten
Evet canım ama sızlama gibi aşırı değil. Senin ağrın eğer çoksa Ebru hanım ile paylaşmalısın canım. Gerekli takviyeyi alsan da bilgisi olsunİnşallah canım kahverengi lekelenmem durdu bu kez de böyle akıntı olunca kahverengiye mi
dönecek diye tedirgin oldum ..bu arada geceleri rahat uyuyamıyorum sürekli kasık bel ağrım var sende de oluyor mu Lariş?
Teşekkürler canım haklısın .ağrılar olur demişti Ebru hanım şiddetli değil ama sabaha kadar sağa sola dönmekten uyku kalitem kalmadı ..ilaçları hayırlısıyla bırakabilseydim en azından estrofemi biraz daha rahatlayacak gibiEvet canım ama sızlama gibi aşırı değil. Senin ağrın eğer çoksa Ebru hanım ile paylaşmalısın canım. Gerekli takviyeyi alsan da bilgisi olsun
Sen benim gibi olma canım yaptığım doğru olmayabilir kanamam vs yok diye bıraktım. Ebru hanım ne diyosa uygulamak iyi olurTeşekkürler canım haklısın .ağrılar olur demişti Ebru hanım şiddetli değil ama sabaha kadar sağa sola dönmekten uyku kalitem kalmadı ..ilaçları hayırlısıyla bırakabilseydim en azından estrofemi biraz daha rahatlayacak gibi
Hissediyorum ama doktor ne dersen o tabii ki
Kimler gelmişşşİyi akşamlar kızlar aranızda devlette tüp bebek yaptıran var mı acaba:)
Güldür GüldürTime to EDHO
Ben ilk denememi üniversite hastanesinde yapmıştım canımİyi akşamlar kızlar aranızda devlette tüp bebek yaptıran var mı acaba:)
Kimler gelmişşş
Belli bir sartlari saglamiyorsaniz once asilama basarisizligi istiyorlarOoo C Capanin Gururu Teyom yanı başımda varmışta haberim yokmuş yaa:) tüp bebek yaptırmayı planlıyorum da devlette. Rapor çıkarmak için ne gibi şartlar gerekiyor bilgin var mı kuzum ya. İnt de baktım da kafam karıştı:)
2 aşılama, 3 yıllık evlilik, 900 gün sigorta primi 24 yaş ve üstü canım. Ama eş de sorun vs varsa 2 aşılama şart değilOoo C Capanin Gururu Teyom yanı başımda varmışta haberim yokmuş yaa:) tüp bebek yaptırmayı planlıyorum da devlette. Rapor çıkarmak için ne gibi şartlar gerekiyor bilgin var mı kuzum ya. İnt de baktım da kafam karıştı:)
2 aşılama, 3 yıllık evlilik, 900 gün sigorta primi 24 yaş ve üstü canım. Ama eş de sorun vs varsa 2 aşılama şart değil