- 6 Kasım 2020
- 5.754
- 23.240
- 32
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #79.141
Söz tbi beybii ondn basit ne varSöz mü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Söz tbi beybii ondn basit ne varSöz mü
HeSadece bu saate kdr bunu mu yednnnn
Tenk yu beybiOhhh yarasın hepinize larim löp löp et olsun vitamin olsun
Kız bak seni döverim gelir oraya dün bana fırça kayıyordun diyet yapma sakın die ama sen hiç iyi beslenmiyorsun dayak yiceksnAkşam yemek istemez canım artık ama meyvesiz çerezsiz yapamıyorum arkadaş ya hergün illa yicem
Açıklaman umarm mantıklı bseydir birde utanmadan he dio namıssızHe
Tenk yu beybi
Aşko yiyemiyorum ki yiyebildiğim anı hiç es geçmiyorumKız bak seni döverim gelir oraya dün bana fırça kayıyordun diyet yapma sakın die ama sen hiç iyi beslenmiyorsun dayak yiceksn
Nası yiyemiyo sun Yaaaa tbi sne kilo almazsn böle bisey yemezsenAşko yiyemiyorum ki yiyebildiğim anı hiç es geçmiyorum
tüp bebekte embriyo bırakıldığı yeri ultrasonda görebildiniz mi transfer aşamasında?tatlım bir yandan da şöyle düşün bebişine bir adım daha yaklaşacaksın tüp yaşayanlar bilir yumurtaların embriyo olduğunda senin rahmine bırakıldıgı zaman bile çok farklı hissediyorsun aslında test zamanına kdr bile hamilesinn.. iyi düşün motive edici şeylerle uğraş şimdiden bol su içmeye başla poztf ol çnkü stres çok önemli bu süreçtee
Çok teşekkür ederim canım, çok haklısın, minnettarım desteğinize :)tatlım bir yandan da şöyle düşün bebişine bir adım daha yaklaşacaksın tüp yaşayanlar bilir yumurtaların embriyo olduğunda senin rahmine bırakıldıgı zaman bile çok farklı hissediyorsun aslında test zamanına kdr bile hamilesinn.. iyi düşün motive edici şeylerle uğraş şimdiden bol su içmeye başla poztf ol çnkü stres çok önemli bu süreçtee
Sen bütün gün ne yedin say bakalımNası yiyemiyo sun Yaaaa tbi sne kilo almazsn böle bisey yemezsen
sabah 1 bardak süt peynirli yumurta domates az bsey ekmek.. işe geldim bol su dhaa sonra 1 adet elma öglen 1 kase yogurt 5-6 kaşık dünden kalan makarna.. birde 3 biberli poğaça arkadaş getirmişti daha sonra 2 adet kuru incir şimdi akşam yemeği çorba ve imam bayıldı daha ne olsun bakkkk sana bak banaaaaSen bütün gün ne yedin say bakalım
Afiyet olsun canımsabah 1 bardak süt peynirli yumurta domates az bsey ekmek.. işe geldim bol su dhaa sonra 1 adet elma öglen 1 kase yogurt 5-6 kaşık dünden kalan makarna.. birde 3 biberli poğaça arkadaş getirmişti daha sonra 2 adet kuru incir şimdi akşam yemeği çorba ve imam bayıldı daha ne olsun bakkkk sana bak banaaaa
Nolduuuuuuuu bisey diyememişsinAfiyet olsun canım
Tam benlikAma yinede ona sariyorumm paso
Diyecek şey mi var harika tüm öğünleri yemişsin ben bu 2-3 gündür biliyorsun baş ağrısı ile uğraşıyorum. Migren mide bulantısı yapıyor parol etki etmiyor migren ilacı da alamıyorum o yüzden yiyebldiğim kadar yiyorum kuzum.Nolduuuuuuuu bisey diyememişsin
Canım yapabilir normaldirSelam arkadaşlar yine ben nasılsınız ve yine bir soru ile karşınızdayım ya benim adetime 12gun var bugün kahverengi kanama geldi bu ne şimdi adet düzensizliği mi yaptı iğne
Bir duzensizlik eksiktiCanım yapabilir normaldir
Yok canım yerleşmeden olur yumurtlamadan olur çokça sebebi var yaniBir duzensizlik eksikti
İnşallah canım diyeceğim de yumurtlamam bir kaç gün önce idi değerlendirmeside yapıldı fakat şimdi kanamayı görünce şok oldum çünkü daha 12gun var ne oldu anlamadımYok canım yerleşmeden olur yumurtlamadan olur çokça sebebi var yani
Kuzum tahrişten olur idrar yolu enfeksiyonu dan olur sebep çokİnşallah canım diyeceğim de yumurtlamam bir kaç gün önce idi değerlendirmeside yapıldı fakat şimdi kanamayı görünce şok oldum çünkü daha 12gun var ne oldu anlamadım