Canım doktor birsürü bişeyşer verdi onu kullandım, testleri daha yaptırmadım sperme alerji vsrmı yokmu hala bilmiyorum ama bu ay hiç yanma olmadı,çok sık ilişki oluyorsa rahim duvarlarında kılcal damarlara hasar veriyormuş sanırım, hafif yırtıklar oluyormuş (çok sık ilişki oluyordu evet) bu da sperm içine girince yanma yapıyormuş, smear testi alındı temiz çıktı.
Sperme alerji bile çıksa Bağışıklığı baskılayıcı ilacı korona zamanında ben yapmam bence bizim burda şu an da hiç bir doktor bunu sana yapmaz, çünkü dönem koronadan dolayı çok tehlikeli dedi
Rahim ağzını düzeltip açtı: aşılama esnasında rahme birşey koyuluyor ve açılıyor sabitleniyor aparatın adını unuttum,spermi rahim ağzından gönderemedi, sonra bana biraz ıkın dedi, alttan baktı birdaha denedi, dedi yok sperm ilerlemiyor, rahim ağzın sola doğru yan duruyor dedi (rahim normal duruyor rahim ağzı sola doğru bükülü duruyor dedi)
Şimdi bunu düzeltecem ama canın yanacak, dayanabilirnisin dedi tamam dedim işte o an 3 saniye mi 5 saniye mi bilmiyorum ama ağrı beynime vurdu ve o an rahim ağzına hafif bi çizik attı spermin geçişini normalden fazla seviyeye getirdiğini söylemişti. O an hafif bir kanama oldu, sonrasında hiç olmadı. Bu güne kadar belli ki burdan spermler geçemiyormuş dedi
Durum kısaca böyle
Burdayım Aşkitom
Nasılsın?
Oğlun mu oluyor canım yaa
❤