- 6 Kasım 2020
- 5.754
- 23.240
- 32
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #78.141
aslında güzel tedavi olan bir şehirdesn iyice araştır başka hastanelere de sorBen istanbuldayım kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aslında güzel tedavi olan bir şehirdesn iyice araştır başka hastanelere de sorBen istanbuldayım kuzum
Araştırıyorum kuzum olurda sizin kulağınıza bir doktor ismi gelirse banada söyleyin olur mu Elimizden geldiği kadar maddi imkanlarımız yettiği kadar çabalayacağız pes etmeyeceğiz rabbim de İnşaAllah tez vakitte isteyen herkese versinaslında güzel tedavi olan bir şehirdesn iyice araştır başka hastanelere de sor
Dorukta canım yaaa bian önce geçsin istiyorum ama bi yandan da beklemek istiyorumSkrkz17 huh huuu heyecan dorukta mı
Amin kuzum inşallah tbkide burada başka arkadaşlarda yardımcı olurlar seninde kafana başka herhangi birşey takılırsa lütfen sorAraştırıyorum kuzum olurda sizin kulağınıza bir doktor ismi gelirse banada söyleyin olur mu Elimizden geldiği kadar maddi imkanlarımız yettiği kadar çabalayacağız pes etmeyeceğiz rabbim de İnşaAllah tez vakitte isteyen herkese versin
Az kaldı Allahın izni ile kuzucum geliyor gelmekte olanDorukta canım yaaa bian önce geçsin istiyorum ama bi yandan da beklemek istiyorum
Canım Avrasya Hastanesi'nde Süleyman yeniocak var o iyi bir doktordur istersen bir görün bakalım tüp yapıyor mu bilmiyorum ama rutin için bir görün istersenİstanbul kuzum var mı bir önerdiğiniz doktor hastane
Hep aynı haftada düşük yapıyordum canım tekrarlayan düşüklerden dolayı araştırıldım öyle öğrendikHadi ya 3 yıl nasıl görmediler sen kim bilir o 3 yılda neler yaşadın
Senin de çokk yakındaKız ben çok geç kalırım sizinde hakkınıza girmiyim
Niye canımDorukta canım yaaa bian önce geçsin istiyorum ama bi yandan da beklemek istiyorum
Ya olumsuz olursa korkusu basıyor bazen canımCanım Avrasya Hastanesi'nde Süleyman yeniocak var o iyi bir doktordur istersen bir görün bakalım tüp yapıyor mu bilmiyorum ama rutin için bir görün istersen
Hep aynı haftada düşük yapıyordum canım tekrarlayan düşüklerden dolayı araştırıldım öyle öğrendik
Senin de çokk yakında
Niye canım
İnşallahhh bitanemm inşallahCanım Avrasya Hastanesi'nde Süleyman yeniocak var o iyi bir doktordur istersen bir görün bakalım tüp yapıyor mu bilmiyorum ama rutin için bir görün istersen
Hep aynı haftada düşük yapıyordum canım tekrarlayan düşüklerden dolayı araştırıldım öyle öğrendik
Senin de çokk yakında
Niye canım
Niye olsun hayatım Allah ın izniyle taş gibi yumurtan var pozitif olacak sonuç inşallahYa olumsuz olursa korkusu basıyor bazen canım
Canım kaç gün var adeteMerhaba kızlar. Laboquick marka test yaptim ben. Negatif çıktı. Regl öncesi olduğu icin acaba erken gebelik testi mi yapmalıydım?
Hoşbulduk canımhaileyy hoşgeldin canım
Çok güzel geçmiş canım aradı beni. Bebişi günüyle uyumlu kanama alanı yok. Büyüme kaynaklı lekelenme olduğunu söylemiş Dr uedaecoo nasıl geçti randevun
NasılsınHoşbulduk canım
İnşallah canım benimolsun hayatım Allah ın izniyle taş gibi yumurtan var pozitif olacak sonuç inşallah
Adet günüm şaştı iyice. 12 martta igne vurulmustum. Onun üstünden 15 gün gecti.Niye olsun hayatım Allah ın izniyle taş gibi yumurtan var pozitif olacak sonuç inşallah
Canım kaç gün var adete
İyiyim canım. Sen nasılsın ? Nasıl gidiyor hamilelikNasılsın
Canım bugün iğneden sonraki 14. Günün. Eğer bugün negatifse yüksek ihtimalle gebelik yok gibiAdet günüm şaştı iyice. 12 martta igne vurulmustum. Onun üstünden 15 gün gecti.
Biz de iyiyiz canım benim açımdan herşey yolunda şuan inşallah böyle devam eder. Sen neler yaptınİyiyim canım. Sen nasılsın ? Nasıl gidiyor hamilelik