- 19 Mart 2021
- 1.042
- 702
- 30
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #77.301
kızlar tekrar merhaba ben doktordan çıktım yumurtalığım sağda 11 mm büyümüş çarşamba tekrar çağırdı doktor böyle olup gelişen oldu mu 2 günde ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim 13 mm de kalmıştı iki gun sonra bi hafta sonra hep kontrol diye gittim ama kalmıştı adeti beklemistik. İnsallah senin buyur kuzumkızlar tekrar merhaba ben doktordan çıktım yumurtalığım sağda 11 mm büyümüş çarşamba tekrar çağırdı doktor böyle olup gelişen oldu mu 2 günde ?
kedi doktorum yoktu ice soruda soramadım ya kendi doktoruma yazdım büyür dedi ama inşallahBenim 13 mm de kalmıştı iki gun sonra bi hafta sonra hep kontrol diye gittim ama kalmıştı adeti beklemistik. İnsallah senin buyur kuzum
nbr tatlımmmHello Kızceler..
Ah canım benim ah.. Allah bizi sınıyor.. verecek güzel haberi ama ben de buna inanıyorum. Çok ama çok teşekkür ederim canım. Senin kadar tatliş bir anne olamam ama denerim :)))Ah caniminici cok iyi anliyorum ama sunu sakin unutma sen de cok yakinda gebe kalacaksin ve cok tatli bir anne olacaksin buna inan
iyidir kuzum senden naber ?nbr tatlımmm
bnde iim bbgm bebişi görüp geldim yine hiç aklımda yokken rapor için gittim kontrole de girdim ama ultrasonda hiç net çekmedi yani antep teki doktorumda gayet belliydi bebiş bunda bildigin yk bi kere daha giderim yine böyle çekerse değişirimiyidir kuzum senden naber ?
nasılmış minnak.bnde iim bbgm bebişi görüp geldim yine hiç aklımda yokken rapor için gittim kontrole de girdim ama ultrasonda hiç net çekmedi yani antep teki doktorumda gayet belliydi bebiş bunda bildigin yk bi kere daha giderim yine böyle çekerse değişirim
var mı bu durumu yaşıyan kızlar çok moralim bozuk adettin ilk gününden beri bugun 10. günkızlar tekrar merhaba ben doktordan çıktım yumurtalığım sağda 11 mm büyümüş çarşamba tekrar çağırdı doktor böyle olup gelişen oldu mu 2 günde ?
çok silik çizgi var ama kanda düşük çıkmıştı değerin değil miKızlar birazdan doktora gidicem. Vereceği ilaçları gönül rhaatlığıtla almalımıyım yoksa şüphelimii
Evet perşembe <0.100 çıkmıştı. Her ihtimale karşı gitmeden bikere daha yapayım idrar dedimçok silik çizgi var ama kanda düşük çıkmıştı değerin değil mi
Bilemedim ki canım. Yükselmez gibi. İnşallah yanılırımEvet perşembe <0.100 çıkmıştı. Her ihtimale karşı gitmeden bikere daha yapayım idrar dedim
Hangi ilaçları kullanıyorsun canımvar mı bu durumu yaşıyan kızlar çok moralim bozuk adettin ilk gününden beri bugun 10. gün
klomen kullandım kuzum cumartesi son hapı içtim regl 12 sinde başladı toplam bugun 10. gün oluyor estrofem ve folikasit kullanıyorum şuandaHangi ilaçları kullanıyorsun canım
Adetine kaç gün var ki 0 çıkmış canım?Evet perşembe <0.100 çıkmıştı. Her ihtimale karşı gitmeden bikere daha yapayım idrar dedim
büyümeyen başka arkadaşlar da vardı. Sanırım başka ilaç ya da iğneyle desteklenmeliklomen kullandım kuzum cumartesi son hapı içtim regl 12 sinde başladı toplam bugun 10. gün oluyor estrofem ve folikasit kullanıyorum şuanda
İnşallah canım benim umutsuz olmakedi doktorum yoktu ice soruda soramadım ya kendi doktoruma yazdım büyür dedi ama inşallah