- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #6.701
en kotu unıversıte hastanesı var orda hemsıre tanıdıgım var ordan doc bır dr onerıyodu ona gıdıcem sanırım ama adetten oncemı gıtsem bır hafta sonra falan adetlıyken mıantepte iyi bi doktor araştr istersen. google da falan doktor yorumlarından bir fikrin olabilir belki.. belki bu forumdaki arkadaşlar da yardmcı olur bilenler var ise...
Cok gecmis olsun bebegim. Dikkat et kendine. Acil sifalar diliyorum sanaKızlar boğazım şiş fena hastayım.yeni hamişleri tebrik ediyorum.
Kendinize dikkat edin tam havalar soğudu artık.
Muayenehane actigini duydum canim. Once ozel hastanedeydinerde cnm muaynanesimi var hastanedemı
bna da kagıda oyle yazmıs uygulasam nolcak artık gectı sımdı ıgneye ragmen catlamazsa bıde kıst olcak gene tedavıye ara yoruldum
ıkı kere cektırdm fılm 4gunde 10mm buyumus unvye gıtcem sanırım uc dort ay once gıttm normaldı
Kizlaaaar 110 çıktı değerim büyük ihtimal geç döllenme olmuş dedi ebe
Canim cok tebrik ederim sagsalim kucagina al insallah hayirli olsunKizlaaaar 110 çıktı değerim büyük ihtimal geç döllenme olmuş dedi ebe
çok şükür cnm sağlıkla ielrlesin insAllahEmeklerinin karsiligini aldin sonunda
Çok saol cnm Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllahCanim cok tebrik ederim sagsalim kucagina al insallah hayirli olsun
Canımın yaa şükürler olsun o kadar çok sevindim ki , Allah'ım diğer arkadaslara da bu müjdeyi vermeyi nasıp etsinKizlaaaar 110 çıktı değerim büyük ihtimal geç döllenme olmuş dedi ebe
adetliyken gidiceksin. hormon tahlilleri hep adetliyken yapılır ve yumurta geliştirici ilaçlar adetliyken başlar..en kotu unıversıte hastanesı var orda hemsıre tanıdıgım var ordan doc bır dr onerıyodu ona gıdıcem sanırım ama adetten oncemı gıtsem bır hafta sonra falan adetlıyken mı
Benim değer düşük insAllah sağlıkla ilerler ya Allah razı olsun cnmCanımın yaa şükürler olsun o kadar çok sevindim ki , Allah'ım diğer arkadaslara da bu müjdeyi vermeyi nasıp etsin
woww çok sevindim canımm hayırlı olsunnnnnKizlaaaar 110 çıktı değerim büyük ihtimal geç döllenme olmuş dedi ebe
yrın sorucaklar cnm dr a ona gore gıdıcem artık son careadetliyken gidiceksin. hormon tahlilleri hep adetliyken yapılır ve yumurta geliştirici ilaçlar adetliyken başlar..
dr gec cagaryor hemde ılgısız sınır oldum ya cumartesı gıtsemmı dıye dusundum kasıklarımda agrı oldu ama nasıl calamadı buyumurta ılgınc buay klomn kullanmadım cnm ıkı ay once kullanmıstımKlomenle aniden buyuyebiliyo ben 2 ay tedavi oldum 2 ayimda da bir yumurtam igneyi beklemeden catlamisti 2. Ayda 20mm ken oldum igneyi ve catladigina dair belirti hisetmedim bu sefer ertesi gun kontrole gittim catlamisti. Onden catlayan yum ile mi hamile kaldim igneyle catlayanla mi bilmiyorum ama
Saol cnm Allah razı olsunwoww çok sevindim canımm hayırlı olsunnnnn
Allah hayırlı etsin canım. Darısı bize inşallah. Hamişler boş durmayın bize dua edinKizlaaaar 110 çıktı değerim büyük ihtimal geç döllenme olmuş dedi ebe
Allah razı olsun cnmAllah hayırlı etsin canım. Darısı bize inşallah. Hamişler boş durmayın bize dua edin
evet ihmal etme ve umudunu da yitirme hiçbi zamanyrın sorucaklar cnm dr a ona gore gıdıcem artık son care
ederiz etmez miyiz bitanemAllah hayırlı etsin canım. Darısı bize inşallah. Hamişler boş durmayın bize dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?