Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim doktorum iğneden 36 saat sonra iliski ve sonra 1 hafta iki günde bir diyor

bna da kagıda oyle yazmıs uygulasam nolcak artık gectı sımdı ıgneye ragmen catlamazsa bıde kıst olcak gene tedavıye ara yoruldum
Bir yerde okumuştum yorum olarak 24mm de yumurta catlarmı diye sormuş doktora doktorda çatlar iğneyle diye yazmıştı ümitsiz olma sen değerlendir gerisi Allaha kalmış olacağı varsa her türlü olur. Bugün hastanede bir bayanla karşılaştım spiralle hamile kalmış Allah yazdıysa olur sen elinden geleni yap canım

umut etmıyorum artık bebegımı kaybettıkten sonra tum saglıgımı da kaybettım her ay farklı bısey cıkıyor 18 19 ay oldu kaybedelı artık ben de bıttım olsada doguramıyorum zaten erken dogum oykum pıhtılammam var bıde sımdı yumurta catlamaması oldu

Çok ama çok haklısın bu süreç çok zor Allah hepimize sabır güç kuvvet versin. Hayırlısı diye dua ediyoruz olmayınca isyan etmemek lazım olmaması da hayırlıdır. Sen biraz kendini toparla doktorun dediği şekilde ilişkiyi uygula eğer olmazsa sonra başka yol düşün ama şimdilik iğne oldun buna odaklan.

en azından ıgneden catlasın tutmıcaksa bıle kıst olmasın dıye dua edıyorum hakkımızda hayırlısı 11.30 da oldum 36 saat sonra ılıskı demıs ama sızde oylemı yaptınız

en azından ıgneden catlasın tutmıcaksa bıle kıst olmasın dıye dua edıyorum hakkımızda hayırlısı 11.30 da oldum 36 saat sonra ılıskı demıs ama sızde oylemı yaptınız
Evet canım sabah 10 da vuruldum ben yarın akşam 10 da iliski olucak.

Eklentiler

• IMG_20191111_090109.jpg
    140,4 KB · Görüntüleme: 28
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…