- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #6.621
Hastaneye canım 12-1 gibi gelecek sonuçsaol cnm Allah razı olsun sağlık ocağına gittim kan verdim cnm
amin cnm
Günaydın cnm bende verdimsağlık ocağında mi verdin hastanede mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hastaneye canım 12-1 gibi gelecek sonuçsaol cnm Allah razı olsun sağlık ocağına gittim kan verdim cnm
amin cnm
Günaydın cnm bende verdimsağlık ocağında mi verdin hastanede mi
o ne demek kızKan verenler kaleye mum diksin:)
Sen erken öğreneceksinHastaneye canım 12-1 gibi gelecek sonuç
canım sen kendi döngüne bakma. iğneden sonra 14.gün bi kan testi yap derim ben. doktor buyumez demiş ama büyümüş :) ne güzel. boş geçmemen de güzel olmş. 4güncük daha sabret eğer regl olmazsan mtlaka bi kan tahlili yaptır.. İnş bebişin seninledirCanım benim durum bu ay karışık oldu ben klomeni adetimin 10gunu başladım doktor tıbben mümkün değil büyümesi dedi ama bu ay boş geçmesin dedi ondan sonra üç defa gittim buyudumu buyumedimk diye en son cumartesi günü gittim 20ml olmuş iğne yaptı iğne yapalı iğneyle beraber 10gun oldu adet takvimine göre 4gun gecikti adetim geçen ay 12sine adet olmustum.bu ayda takvimim 7sini gösteriyordu.bilmiyorum hersyin hayırlısı.insaallah yaxim anlaşılır olmustur.
HayırlısııııııııHastaneye canım 12-1 gibi gelecek sonuç
Senin yarın mı çıkacak? Ben eğitim araştırmada verdim kanıo ne demek kız
Sen erken öğreneceksin![]()
o ne demek kız
Sen erken öğreneceksin![]()
İnşallahHayırlısıııııııı![]()
Ben dikeyim ama sanki olmayacak gibi hissettimKiz kucukken hic oynamadin mi oyun:) avucunu acarsin parmagini koyarlar. Saklanbac oynayanlar kaleye mum diksin dersin![]()
ya akşam üzeri ya yarın cnm bnm de sağlık ocağında verdimSenin yarın mı çıkacak? Ben eğitim araştırmada verdim kanı
Vala oynamamisim snrm bilmiyordumKiz kucukken hic oynamadin mi oyun:) avucunu acarsin parmagini koyarlar. Saklanbac oynayanlar kaleye mum diksin dersin![]()
Ah bu 4gun ne zaman geçer bilmiyorum.sanki o dört gün içinde hasta olacağım gibi oluyorumcanım sen kendi döngüne bakma. iğneden sonra 14.gün bi kan testi yap derim ben. doktor buyumez demiş ama büyümüş :) ne güzel. boş geçmemen de güzel olmş. 4güncük daha sabret eğer regl olmazsan mtlaka bi kan tahlili yaptır.. İnş bebişin seninledir
Ztn belirtilerden biri de odur. Adet olcakmş gibi olup da olmamak. İnşallah bebiş vardr.Ah bu 4gun ne zaman geçer bilmiyorum.sanki o dört gün içinde hasta olacağım gibi oluyorum
Canım sonuç çıktı mı merak içindeyimKızlar suan hastaneye gidiyorum, inşallah sevinçle dönüş yaparım bu da gitmeden yaptığım idrar testi
Beslenmene dikkat et canım ihmal etmeCanım ya benim böyle çok garip bı karın ağrım var ayakta uzun süre durasim gelmiyor adet ağrısı gibi biraz daha farklı gibi kızımda nasıldı hatrlamiorm bugün kahvaltıda da bişey cnm istemiyor
Canım dualarımız seninle inş 2 hafta sonra müjdeyle döneceksinGünaydın kizlar şimdi çatlatma iğnesi vuruldum geri sayım başladı ☺ dualarınıza ihtiyacım var![]()
Evet canım çektirdim çünkü benim rahmimin şekli biraz farklı bir de 1 yıl olmayınca tıkanıklık mı var diye bakıldı. Yokmuş çok şükür. Ben hataydayım canım ama önceden doktorum özel palmiye hastanesinde süleyman yeniocak idi. İstanbul kızılay kartal a geçti. Ben sana onu şiddetle tavsiye ederim. Hala onunla kurduğumuz dialoğu kimsede bulamadık.HSG Çektirdiniz mi ? Doktorunuz İstanbuldamı ? Bu ay içinde hızlıca bu işlemleri yaptırıcam. Ama umarım gerek kalmaz bu ay adet olmam gebe olmuşumdur
YaaaaaKizlaaaaarrrrrr 192 çıktıiiiiiiiii sizce nasıl?? Ölücem heyecandan , doktoruma ulaşmaya çalışıyorum
yaaaaaa tebrik ederim cnm sağlıkla artsın insAllahKizlaaaaarrrrrr 192 çıktıiiiiiiiii sizce nasıl?? Ölücem heyecandan , doktoruma ulaşmaya çalışıyorum
Saol cnm insAllah dikkat ederimCanım sonuç çıktı mı merak içindeyim
Beslenmene dikkat et canım ihmal etme ❤
Canım dualarımız seninle inş 2 hafta sonra müjdeyle döneceksin
Evet canım çektirdim çünkü benim rahmimin şekli biraz farklı bir de 1 yıl olmayınca tıkanıklık mı var diye bakıldı. Yokmuş çok şükür. Ben hataydayım canım ama önceden doktorum özel palmiye hastanesinde süleyman yeniocak idi. İstanbul kızılay kartal a geçti. Ben sana onu şiddetle tavsiye ederim. Hala onunla kurduğumuz dialoğu kimsede bulamadık.
İnşallah dikkat edecek misinyaaaaaa tebrik ederim cnm sağlıkla artsın insAllah
Saol cnm insAllah dikkat ederim
Alışkanlık ya "insAllah" bende sonucu bı alayım bugünde Allah in izniyle dikkat edicem tabiki bı buçuk senedir bekliyoruzİnşallah dikkat edecek misininşallahı maşallahı yok dikkat edicen bebişimize anasın sen ana
![]()
Canim hayirli ugurlu olsun saglicakla kucagina al insallahKizlaaaaarrrrrr 192 çıktıiiiiiiiii sizce nasıl?? Ölücem heyecandan , doktoruma ulaşmaya çalışıyorum