Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar yumurtam catlamamıs 19.gunum 26mm olmus catlatm ıgnsı verdı oldum ama dr gec kalmadık dedı cok buyuk degılmı tutcanı sanmıyorum cok moralım bozuk baska bısey sormadım dr a
Canım doktor geç kalmadık dediyse vardır bir bildiği ama bilemedim ki hiç böyle bir büyüklükte yumurta hiçbirimizde olsun diye beklenmemişti

Canım doktor geç kalmadık dediyse vardır bir bildiği ama bilemedim ki hiç böyle bir büyüklükte yumurta hiçbirimizde olsun diye beklenmemişti
4 gunde 16 dan 26mm e cıkmıs ovulasyon testlerınede guvenmıyorum artık umudum bıttı bence bu buyuklukte yumurtayla bebek falan tutmaz artık catlama sorunu oldu yumurtamın anladıgım kadarıyla

4 gunde 16 dan 26mm e cıkmıs ovulasyon testlerınede guvenmıyorum artık umudum bıttı bence bu buyuklukte yumurtayla bebek falan tutmaz artık catlama sorunu oldu yumurtamın anladıgım kadarıyla
Canım bilemedim ki umudunu yitirme doktor boş konuşmamıştır birşey biliyordurki söylemiştir. Umudunu yitirme Allah isterse neler olmaz ki

Üzme kendini canım. Öyle olsa doktor söylerdi. Hiç umutsuz olma. Olumlu düşün ki olumlu olsun

Benim 18mm Di bugün oldum ıgnemi ama doktor verdiyse elbet Bir bildiği vardır sen yinede değerlendir günleri. Sole dusun yumurta çatlamayinca kiste donusebilirdi en azından catlayinca kist ihtimali kalmaz. Kist olunca ara veriliyor tedaviye çünkü

kızlar yumurtam catlamamıs 19.gunum 26mm olmus catlatm ıgnsı verdı oldum ama dr gec kalmadık dedı cok buyuk degılmı tutcanı sanmıyorum cok moralım bozuk baska bısey sormadım dr a
cnm Dr vardr bı bildiği insAllah umudunu kaybetme Rabbim olmaz denenleri oldurur
Ben de kendi mesajıma kaç çıktı diye sormuşum seninkini soracagima Çok merak ediyorum senin değerlerini de hemen çıkınca yaz
Öğrenince yazarım cnm

gecen ay ara verdım kıst olmustu zaten 35 mmdı ıkıy sonra atıldı yenıden bır ay ara bılmıyorum cok yoruldum artık 26mmlede bısey olcanı sanmam en azından kıst olmasın ılıskı nasıl oluyor ıgneden sonra sormadım bıle dr a

Canım iğneyi olduktan sonraki 30-40 saat aralığında ilişki öneriliyor ve sonraki 3 gün üst üste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…