- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #6.601
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ya benim böyle çok garip bı karın ağrım var ayakta uzun süre durasim gelmiyor adet ağrısı gibi biraz daha farklı gibi kızımda nasıldı hatrlamiorm bugün kahvaltıda da bişey cnm istemiyor
Bende aynen gitmeden yaptm testKızlar suan hastaneye gidiyorum, inşallah sevinçle dönüş yaparım bu da gitmeden yaptığım idrar testi
İnsAllah cnmgunaydın kızlar dr a gıdıyorum bakalım ne dıyecek ıns yumurta catlamıstır catlatma ıgnesıne gec kalmamısızdır
Canım adetin 2. Ve ya 3. Günü doktora gidiyosun ultrason kontrolün ve tahlillerin yapılıyor. Eşinin de muayene olması gerekir spermiyogram vermesi gerekir. Sonuçta 1 yıldır olmadıysa bu onunla ilgili de olabilir. Sonrasında doktor bir harita çiziyor. Benim de 13. Ayda oldu. Hepimiz birgün bir şekilde anne olacağız bu kesin sadece ne zaman olacağımızı bilmiyoruz.![]()
Ohh cok sevindim. Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin insaallahCanım çok şükür kromozom bozukluğu yokmuş Rabbim sağlık versin, gelişimini takip edeceğiz artık umutla bekliyoruz . Allah büyükKun fe yekun
Hadi insaallah guzel haberlerle don bizeKızlar suan hastaneye gidiyorum, inşallah sevinçle dönüş yaparım bu da gitmeden yaptığım idrar testi
Hadi hayırlısı olsun canım insAllah 14 gün sonra pozitif olarak paylasirsnGünaydın kizlar şimdi çatlatma iğnesi vuruldum geri sayım başladı ☺ dualarınıza ihtiyacım var![]()
su gibi akıntı ve gaz sancısı ben yaşadım. henüz öğrenmemiştim gebeliğimiHamilelik belirtilerinde gaz sancısı kabızlık ve akıntı yaşan oldumu acaba ?
çok sewindmmmm hayırlı olsun inş. haberlerni bekliyoruzKızlar suan hastaneye gidiyorum, inşallah sevinçle dönüş yaparım bu da gitmeden yaptığım idrar testi
Teşekkür ederim canım sanki devamlı adet olacakmisim gibi akıntı ve karın ağrısı var her lavaboya gittigimde bu kez hastalandım diye giriyorum.Ama bakıyorum akıntı hayırlısı olsun ne diyem . psikolojim yine alt üst oldu.[
su gibi akıntı ve gaz sancısı ben yaşadım. henüz öğrenmemiştim gebeliğimi
eğer tedavi oluyosan, doktoruna ne zaman tahlil yapman gerektiğini sorabilirsin. çünkü çatlatma iğnesi olduysan eğer iğneden 14 gün sonra kanda çıkıyor. daha önce burda çok konuşuldu. gebelik testleri yanıltabiliyor. Senin tedavi mi? tedavi ise ne zaman çatlatma iğnesi oldn?Teşekkür ederim canım sanki devamlı adet olacakmisim gibi akıntı ve karın ağrısı var her lavaboya gittigimde bu kez hastalandım diye giriyorum.Ama bakıyorum akıntı hayırlısı olsun ne diyem . psikolojim yine alt üst oldu.
Hamilelik belirtilerinde gaz sancısı kabızlık ve akıntı yaşan oldumu acaba ?
İnşallahCanımmm hadi inşallah güzel haberlerle gel dualarımız seninle![]()
Canım benim durum bu ay karışık oldu ben klomeni adetimin 10gunu başladım doktor tıbben mümkün değil büyümesi dedi ama bu ay boş geçmesin dedi ondan sonra üç defa gittim buyudumu buyumedimk diye en son cumartesi günü gittim 20ml olmuş iğne yaptı iğne yapalı iğneyle beraber 10gun oldu adet takvimine göre 4gun gecikti adetim geçen ay 12sine adet olmustum.bu ayda takvimim 7sini gösteriyordu.bilmiyorum hersyin hayırlısı.insaallah yaxim anlaşılır olmustur.eğer tedavi oluyosan, doktoruna ne zaman tahlil yapman gerektiğini sorabilirsin. çünkü çatlatma iğnesi olduysan eğer iğneden 14 gün sonra kanda çıkıyor. daha önce burda çok konuşuldu. gebelik testleri yanıltabiliyor. Senin tedavi mi? tedavi ise ne zaman çatlatma iğnesi oldn?