- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 598
- 30
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #6.521
Çok sevindim mutlu olmana evet Şükür onlar hamile bende yeni öğrendim sağlıkla ilerlerse az çekmedin kahrımıamannn uzun hikaye bos :) ben cok mutluyum melteminada hamile sende cheryugumda hamile
ben agustosta dogum yaptim cok ama cok zor bir dogum oldu zaten dogum surecim hic iyi degildi sonlara dogru daha sikintiliydi simdi ikk bucuk aylik cok tatliS mavis sarisin bir bebisim olduÇok sevindim mutlu olmana evet Şükür onlar hamile bende yeni öğrendim sağlıkla ilerlerse az çekmedin kahrımı
Naptın bebiş nasıl ne kadarlık oldu
Evet inşallah faydasını görürüm yaBiliyorum kuzum bende kullanıyodum bi zamanlar yumurtlamayı da kolaylastırıyomus
Yaa çok şükür geride kalmış canım MasAllah ona sağlıkla büyüsün hayırlı evlat olsun insAllahben agustosta dogum yaptim cok ama cok zor bir dogum oldu zaten dogum surecim hic iyi degildi sonlara dogru daha sikintiliydi simdi ikk bucuk aylik cok tatliS mavis sarisin bir bebisim oldu
bos oldukca girerim ben zaten sizun icin giriyorum yoksa eski tatdi yok buralarinYaa çok şükür geride kalmış canım MasAllah ona sağlıkla büyüsün hayırlı evlat olsun insAllahkokla benim yerime kaybolma bı yerlere
Kizlaaaar var galiba artık biraz daha umutlandm dunkinden köyü değil mi sizce de
evet canım oyle sağlık olsunbos oldukca girerim ben zaten sizun icin giriyorum yoksa eski tatdi yok buralarin
çok şükür canım evet söyledim dayanamadım tabikiAmaninnn geliyorda geliyorrr♥ Soyledin mi esine
Masaaallah darısı isteyen ve bana olsun inşaallahBoyle bi topik yok eylulden beri hamile kalan kalana masallah
Masaaallah darısı isteyen ve bana olsun inşaallah
Amin cnmmHadi insallah seninde guzel haberini alalim
takıp etmedın saırım en guzelı dr a gıdrsen dusuk cıkarsa aklında olsun dersınyaaaaaaanerelerdesin sen niye kayboldun birden çok merak ettik seni
evet canım benim değişiyor ya bi erken bı geç bu ay yine geç olmuş sanırım
takıp etmedın saırım en guzelı dr a gıdrsen dusuk cıkarsa aklında olsun dersın
Hakikaten çatır çatır doğurtuyoruz çıkın çıkın gelinBoyle bi topik yok eylulden beri hamile kalan kalana masallah
Canım benimm sağol. Ama normalde zaten çaltadığına dair ultrasonda bilgi alıp ilişki önermişti geçen ay.Canım korkma adetin 2. Veya 3. Günü gidiyosun yumurtalarına bakıyor tahlillerini yapıyor. Yumurta yeterliyse yumurta geliştirici vermeyecek. Verse de vermese de yumurta takibi yapacak. Yeterli olgunluğa geldiğindr çatlatma iğnesi verecek ve sana yumurtanın çatlayacağı saatlerde ilişki önerecek böylece gebe kalma şansını arttıracak. Yumurtanın ne zaman çatlayacağını bilirsen kontrol sende olur çünkü
Oh oh ne güzel bizde çatır çatır dogururuz inşaallahHakikaten çatır çatır doğurtuyoruz çıkın çıkın gelin
Önce çatlatma iğnesi olmadan deneniyor bir iki ay daha sonra kontrol altında deneniyor canımCanım benimm sağol. Ama normalde zaten çaltadığına dair ultrasonda bilgi alıp ilişki önermişti geçen ay.
İnşallah canım benimOh oh ne güzel bizde çatır çatır dogururuz inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?