Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar benım persembe 16,5cm dı yumurta cuma pik gordum ovulasyonda sılıklestı aksam yada sabaaha buna ragmen catlamadıysa yarın kontrolum var catlatma ıgnesı verır mı gec kalmıs olurmuyuz yumurta encok kac mm olması gerek ıgne ıcın 24 25cm ı gecmemesımı lazım
18-20 mm deyken veriyorlar iğneyi canım yani sana cuma günü vurmanı söylemesi gerekirdi takibini yapıp ya da cumartesi. Yumurta çatladıktan sonra çatlatma iğnesi yapılmaz ki

18-20 mm deyken veriyorlar iğneyi canım yani sana cuma günü vurmanı söylemesi gerekirdi takibini yapıp ya da cumartesi. Yumurta çatladıktan sonra çatlatma iğnesi yapılmaz ki
yok cnm hanı yarın gıdıcem catlamıs derse dıye dedım korkuyorum testler catladı dıyor ama bılmıyorum

yok cnm hanı yarın gıdıcem catlamıs derse dıye dedım korkuyorum testler catladı dıyor ama bılmıyorum
canım siz değerlendirmednz mi keşke kendilgndenb oluşsa insAllah tutar 🤲
hamılemısın tbr ederım cnm yumurtlamayı nasıl degerlendırdın bızede spye
saol canım Allah razı olsun yumurtlama ne zmndi bilmiyorum canım aslında ama 10 Ekim son adet tarihim beklenen adet tarihim de 10 Kasım max değerlendirdgm günler kalpli olanlar

Eklentiler

• Screenshot_2019-11-10-17-02-02-19.png
    Screenshot_2019-11-10-17-02-02-19.png
    285,5 KB · Görüntüleme: 34
canım siz değerlendirmednz mi keşke kendilgndenb oluşsa insAllah tutar 🤲
saol canım Allah razı olsun yumurtlama ne zmndi bilmiyorum canım aslında ama 10 Ekim son adet tarihim beklenen adet tarihim de 10 Kasım max değerlendirdgm günler kalpli olanlar
cuma catladı saırım benım en gec cumartesı ıkıgun olmustur degerlendırdım cnm devam edıyorum degerlendırmeye benım 19 21 kasım adt tarıhım senın 29 ekımde tutmus olabılırmı dıye dusundum ben daha sılıkse test

yes bakalim unutulmusmuyum:)
tatlı Esma olabilir misin acaba 🤩
cuma catladı saırım benım en gec cumartesı ıkıgun olmustur degerlendırdım cnm devam edıyorum degerlendırmeye benım 19 21 kasım adt tarıhım senın 29 ekımde tutmus olabılırmı dıye dusundum ben daha sılıkse test
Adete kadar değerlendirebildgn kadar kasmadan devam et canım o zmn insAllah tutmuştur ya da tutacaktır 🤲😍 bana da öyle geliyor 29 Ekim olabilir tutması dün baya silkti bugün koyulasma oldu

Adete kadar değerlendirebildgn kadar kasmadan devam et canım o zmn insAllah tutmuştur ya da tutacaktır 🤲😍 bana da öyle geliyor 29 Ekim olabilir tutması dün baya silkti bugün koyulasma oldu
ivetttt cok zekisin,)

ozaman sendemı gec yumurtluyorsun benımde gec oluyor genelde saırım bu ay bıkacgun erken oldu ıns tutmustur cnm hepımızın

yaaaaaaa 😍 nerelerdesin sen niye kayboldun birden çok merak ettik seni
evet canım benim değişiyor ya bi erken bı geç bu ay yine geç olmuş sanırım
amannn uzun hikaye bos :) ben cok mutluyum melteminada hamile sende cheryugumda hamile

Back