- 12 Ekim 2016
- 9.148
- 33.715
- 548
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #6.481
Hayırlı haberler inşallahO catlayinca siyah oluyomus rahmin biyeri bakalım ne dicej
![Smiling face :relaxed: ☺️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/263a.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı haberler inşallahO catlayinca siyah oluyomus rahmin biyeri bakalım ne dicej
Cok cok gecmis olsun canim benim. Miniklerle araniz nasilAllah kolaylık versin canım. Bende nefret ederdim cumartesileri aklama kadar iş yerinde pineklemekten.
İyiyim bende çok şükür. Azcık boğaz ağrım var yuktunamıyorum ama geçer. Bal tarçın karabiber yapıyorum rahatlatıyor
Canım yaanneciğin iyi gelir şimdi sana inşallah bulantıların geçer bir an önce
Çok sağol canım benim. Evet güzel haberler gelsin bekliyoruz duyunca motive oluyoruz
Canım şimdiden bunun stresine girme akışına bırak birazcık. Vücudunu harap etme boş yere. Kist eriyip gider umarım hemen ve aşılamana başlarsın![]()
Kafayi yemeye gerek yok tatlim azicik sabret. Ben ayni belirtileri gecen ay yasadim benimki çıkmadı ama insaallah seninki mujdeli haberdir. Eninde sonunda ogreneceksin biraz sabretKızlar şuan giyinirken göğüslerime baktım sağda iki damar çıkmış ama sol göğsüm damar damar olmuş haram olmasa size göstereceğimo derece kafayı yiyeceğim sanırım. Ve etrafında Kıl kökü gibi baloncuklar varya onlarda hafiften belirginleşmiş ama bu hamileliğin 3. Ayında falan olmuyor muydu?
Canım selam E2 hormonunu daha önce yazmıştık, seks hormonu olarak biliniyor yüksek olması doğurganlığı önlüyor ve menopoz belirtisi olarak kabul ediliyor. Bu sebeple referans aralığında olmasına sevindim.Arkadaşlar merhaba, ben de bu ay klomen kullanmıştım bugün adetin 11.günü doktora gittim doktor 3 tane yumurtan oluşmuş dedi çatlatma iğnesi vurmamıza gerek yok dedi ilk olduğu için biraz doğal deneyelim klomen zaten ağır bir ilaçtı dedi. Estradiol değerimi istedi kan verdim 202 çıktı çok iyi dedi. Bu estradiol tam olarak neyi gösteriyor
Evet tatlım oluyorduuuGünaydın kızlar adet olcak miyim diye sürekli tetikteyim resmen çantamda zaten kaç gündür ped taşıyordum bugün kasığımda batmalar oluyorhamilelrr sizlerde bu durum oluyor muydu gülerken falan kasıkta batma olması içim hiç rahat değil ya yarın olsa da kan versem bı
Kız biz senle dün bu konuyu konuşmadık mı. Bu bilgi eksik ve hatalı. Benim de dr um prof. Bu konuları biz de konuştuk. Bebek şuan direk anne kanından almasa bile annenin depolarını kullanıyor. Dolayısıyla annenin depoları boş olursa bu bebek yetersiz besin almış olacak senin depoların boşalacak ve sen elden ayaktan düşmeye başlayacaksın. İlaç kullanman takviye vitaminler vs alman gerekecek. Bu sebeple bu mantıktan yola çıkarsak nasılsa anneden beslenmiyorsa folik asit de içmeyelim ozaman. Öyle birşey yok. Yeterli miktarda her gıdadan beslenilmeli ve direk bebeği besleyen gıdalara önem verilmesi. Gebelik boyunca beslenme çok önemlidir. Depolarınız dahil bebeğe çalışır. Dolayısıyla bebeğiniz için besleniyorsunuz.Evet ilk 3 ay ne yedigin hic onemli degil benim doktorum prof oda soyledi aynisini ben annemde kaliyorum
Cunku kendime peynir bile kesicek halimde yok midemde kaldirmiyo 1-2 haftaya biraz toparlarsam gecicem ancak evime. Yavas yavas bunyemiz alisicak bence
Himmm anladm cnm hayrlisiCuma yaptım yoktu bişi adet geçsin öyle yaparım
Kuzum benim bence hamiş sin sen benimde oldu ve hala oyle daha 5 haftalık sabah dan ver kan ona gore folik asit baslarsın önlemini alırsın bi an önce ögren hamilelikte kan basıncı arttıgı için damarlar cok belirginlesiyo benim ikisindede yemyesil oldu damarlarımKızlar şuan giyinirken göğüslerime baktım sağda iki damar çıkmış ama sol göğsüm damar damar olmuş haram olmasa size göstereceğimo derece kafayı yiyeceğim sanırım. Ve etrafında Kıl kökü gibi baloncuklar varya onlarda hafiften belirginleşmiş ama bu hamileliğin 3. Ayında falan olmuyor muydu?
Kafayi yemeye gerek yok tatlim azicik sabret. Ben ayni belirtileri gecen ay yasadim benimki çıkmadı ama insaallah seninki mujdeli haberdir. Eninde sonunda ogreneceksin biraz sabret![]()
Hayırlısı olsun o zamanKizlaaaar var galiba artık biraz daha umutlandm dunkinden köyü değil mi sizce de![]()
Saol cnm Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsinHayırlısı olsun o zaman ☺
hafize cok sevinfim en sonunda sirffff hayirli haberler icin takip ediyorum siziKizlaaaar var galiba artık biraz daha umutlandm dunkinden köyü değil mi sizce de![]()
Saol cnm Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsinhafize cok sevinfim en sonunda sirffff hayirli haberler icin takip ediyorum sizi
Canim evet baya belirgin ben de yarin sabah yapıp öyle gidicem doktora bol bol çift çizgi görmek istiyorum bana deli demeyin deSaol cnm Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Bu konuda hemfikirizYahu bu kadar kendinizde belirti arayacaginiza yapsaniza testii :)))
Aşkımmmm evet evet yüzde bi milyon artıkKizlaaaar var galiba artık biraz daha umutlandm dunkinden köyü değil mi sizce de![]()
aynen ya benim de bı daha testim var yarın yaparm insAllahCanim evet baya belirgin ben de yarin sabah yapıp öyle gidicem doktora bol bol çift çizgi görmek istiyorum bana deli demeyin de![]()
İnsAllah canım yaAşkımmmm evet evet yüzde bi milyon artık![]()
Canım ben ınofolic kullanıyorum 1 aydır doktorum çok önerdi bu ilacı hem folik asit hemde vitaminler var polikistik over hastaları için çok önerdiKuzum benim bence hamiş sin sen benimde oldu ve hala oyle daha 5 haftalık sabah dan ver kan ona gore folik asit baslarsın önlemini alırsın bi an önce ögren hamilelikte kan basıncı arttıgı için damarlar cok belirginlesiyo benim ikisindede yemyesil oldu damarlarım