Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
amannn uzun hikaye bos :) ben cok mutluyum melteminada hamile sende cheryugumda hamile
Çok sevindim mutlu olmana evet Şükür onlar hamile bende yeni öğrendim sağlıkla ilerlerse az çekmedin kahrımı 😍
Naptın bebiş nasıl ne kadarlık oldu

Çok sevindim mutlu olmana evet Şükür onlar hamile bende yeni öğrendim sağlıkla ilerlerse az çekmedin kahrımı 😍
Naptın bebiş nasıl ne kadarlık oldu
ben agustosta dogum yaptim cok ama cok zor bir dogum oldu zaten dogum surecim hic iyi degildi sonlara dogru daha sikintiliydi simdi ikk bucuk aylik cok tatliS mavis sarisin bir bebisim oldu

ben agustosta dogum yaptim cok ama cok zor bir dogum oldu zaten dogum surecim hic iyi degildi sonlara dogru daha sikintiliydi simdi ikk bucuk aylik cok tatliS mavis sarisin bir bebisim oldu
Yaa çok şükür geride kalmış canım MasAllah ona sağlıkla büyüsün hayırlı evlat olsun insAllah 🤲😍 kokla benim yerime kaybolma bı yerlere

yaaaaaaa 😍 nerelerdesin sen niye kayboldun birden çok merak ettik seni
evet canım benim değişiyor ya bi erken bı geç bu ay yine geç olmuş sanırım
takıp etmedın saırım en guzelı dr a gıdrsen dusuk cıkarsa aklında olsun dersın

Canım korkma adetin 2. Veya 3. Günü gidiyosun yumurtalarına bakıyor tahlillerini yapıyor. Yumurta yeterliyse yumurta geliştirici vermeyecek. Verse de vermese de yumurta takibi yapacak. Yeterli olgunluğa geldiğindr çatlatma iğnesi verecek ve sana yumurtanın çatlayacağı saatlerde ilişki önerecek böylece gebe kalma şansını arttıracak. Yumurtanın ne zaman çatlayacağını bilirsen kontrol sende olur çünkü
Canım benimm sağol. Ama normalde zaten çaltadığına dair ultrasonda bilgi alıp ilişki önermişti geçen ay.

Back