- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.890
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #6.501
18-20 mm deyken veriyorlar iğneyi canım yani sana cuma günü vurmanı söylemesi gerekirdi takibini yapıp ya da cumartesi. Yumurta çatladıktan sonra çatlatma iğnesi yapılmaz kikızlar benım persembe 16,5cm dı yumurta cuma pik gordum ovulasyonda sılıklestı aksam yada sabaaha buna ragmen catlamadıysa yarın kontrolum var catlatma ıgnesı verır mı gec kalmıs olurmuyuz yumurta encok kac mm olması gerek ıgne ıcın 24 25cm ı gecmemesımı lazım
Yapıver tatlım yapıver testiiiii gönder gelsinnnnCanim evet baya belirgin ben de yarin sabah yapıp öyle gidicem doktora bol bol çift çizgi görmek istiyorum bana deli demeyin de
Ay hamilesinnnn maşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKizlaaaar var galiba artık biraz daha umutlandm dunkinden köyü değil mi sizce de
Saol cnm Allah razı olsunAy hamilesinnnn maşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ♥
Biliyorum kuzum bende kullanıyodum bi zamanlar yumurtlamayı da kolaylastırıyomusCanım ben ınofolic kullanıyorum 1 aydır doktorum çok önerdi bu ilacı hem folik asit hemde vitaminler var polikistik over hastaları için çok önerdi
Baya baya var canım hayırlı ugurlu olsunKizlaaaar var galiba artık biraz daha umutlandm dunkinden köyü değil mi sizce de
yok cnm hanı yarın gıdıcem catlamıs derse dıye dedım korkuyorum testler catladı dıyor ama bılmıyorum18-20 mm deyken veriyorlar iğneyi canım yani sana cuma günü vurmanı söylemesi gerekirdi takibini yapıp ya da cumartesi. Yumurta çatladıktan sonra çatlatma iğnesi yapılmaz ki
hamılemısın tbr ederım cnm yumurtlamayı nasıl degerlendırdın bızede spyeSaol cnm Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin
tahmin etO Oha diyorum cnm senin nick mi degisti acaba öncesinde neydi
canım siz değerlendirmednz mi keşke kendilgndenb oluşsa insAllah tutaryok cnm hanı yarın gıdıcem catlamıs derse dıye dedım korkuyorum testler catladı dıyor ama bılmıyorum
saol canım Allah razı olsun yumurtlama ne zmndi bilmiyorum canım aslında ama 10 Ekim son adet tarihim beklenen adet tarihim de 10 Kasım max değerlendirdgm günler kalpli olanlarhamılemısın tbr ederım cnm yumurtlamayı nasıl degerlendırdın bızede spye
tanıdıksn belli ismimi bildiğine göretahmin et
2019 annelerinde n kanimca ozledigin bir arkadasin:)tanıdıksn belli ismimi bildiğine göreama bilemedim profilin de kapalı
Yaaa 2019un en güzel annelerinden mi2019 annelerinde n kanimca ozledigin bir arkadasin:)
yes bakalim unutulmusmuyum:)Yaaa 2019un en güzel annelerinden mi
cuma catladı saırım benım en gec cumartesı ıkıgun olmustur degerlendırdım cnm devam edıyorum degerlendırmeye benım 19 21 kasım adt tarıhım senın 29 ekımde tutmus olabılırmı dıye dusundum ben daha sılıkse testcanım siz değerlendirmednz mi keşke kendilgndenb oluşsa insAllah tutar
saol canım Allah razı olsun yumurtlama ne zmndi bilmiyorum canım aslında ama 10 Ekim son adet tarihim beklenen adet tarihim de 10 Kasım max değerlendirdgm günler kalpli olanlar
tatlı Esma olabilir misin acabayes bakalim unutulmusmuyum:)
Adete kadar değerlendirebildgn kadar kasmadan devam et canım o zmn insAllah tutmuştur ya da tutacaktırcuma catladı saırım benım en gec cumartesı ıkıgun olmustur degerlendırdım cnm devam edıyorum degerlendırmeye benım 19 21 kasım adt tarıhım senın 29 ekımde tutmus olabılırmı dıye dusundum ben daha sılıkse test
ivetttt cok zekisin,)tatlı Esma olabilir misin acaba
Adete kadar değerlendirebildgn kadar kasmadan devam et canım o zmn insAllah tutmuştur ya da tutacaktırbana da öyle geliyor 29 Ekim olabilir tutması dün baya silkti bugün koyulasma oldu
ozaman sendemı gec yumurtluyorsun benımde gec oluyor genelde saırım bu ay bıkacgun erken oldu ıns tutmustur cnm hepımızıntatlı Esma olabilir misin acaba
Adete kadar değerlendirebildgn kadar kasmadan devam et canım o zmn insAllah tutmuştur ya da tutacaktırbana da öyle geliyor 29 Ekim olabilir tutması dün baya silkti bugün koyulasma oldu
yaaaaaaaivetttt cok zekisin,)
evet canım benim değişiyor ya bi erken bı geç bu ay yine geç olmuş sanırımozaman sendemı gec yumurtluyorsun benımde gec oluyor genelde saırım bu ay bıkacgun erken oldu ıns tutmustur cnm hepımızın
amannn uzun hikaye bos :) ben cok mutluyum melteminada hamile sende cheryugumda hamileyaaaaaaanerelerdesin sen niye kayboldun birden çok merak ettik seni
evet canım benim değişiyor ya bi erken bı geç bu ay yine geç olmuş sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?