Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cok cok gecmis olsun canim benim. Miniklerle araniz nasil

Kafayi yemeye gerek yok tatlim azicik sabret. Ben ayni belirtileri gecen ay yasadim benimki çıkmadı ama insaallah seninki mujdeli haberdir. Eninde sonunda ogreneceksin biraz sabret

Canım selam E2 hormonunu daha önce yazmıştık, seks hormonu olarak biliniyor yüksek olması doğurganlığı önlüyor ve menopoz belirtisi olarak kabul ediliyor. Bu sebeple referans aralığında olmasına sevindim.
Evet tatlım oluyorduuu
Kız biz senle dün bu konuyu konuşmadık mı. Bu bilgi eksik ve hatalı. Benim de dr um prof. Bu konuları biz de konuştuk. Bebek şuan direk anne kanından almasa bile annenin depolarını kullanıyor. Dolayısıyla annenin depoları boş olursa bu bebek yetersiz besin almış olacak senin depoların boşalacak ve sen elden ayaktan düşmeye başlayacaksın. İlaç kullanman takviye vitaminler vs alman gerekecek. Bu sebeple bu mantıktan yola çıkarsak nasılsa anneden beslenmiyorsa folik asit de içmeyelim ozaman. Öyle birşey yok. Yeterli miktarda her gıdadan beslenilmeli ve direk bebeği besleyen gıdalara önem verilmesi. Gebelik boyunca beslenme çok önemlidir. Depolarınız dahil bebeğe çalışır. Dolayısıyla bebeğiniz için besleniyorsunuz.

Benim bebişlerim 10,5 haftada 11+3 gün olarak görünüyorlardı. Gelişimlerinin ilerde olmadı ,çok şükür bin şükür, tamamen beslenme, yeterli ve doğru gıda alımından kaynaklanıyor. Mevsimindeki meyve sebzeleri ve tabiki tahıl,et,süt gruplarını olması gerektiği gibi kullanıyorum. Şuan magnezyum almaya başlamama rağmen öncesinden hergün 2 sade soda tükettiğim için ihtiyacım yok. Sadece aktif kanama yaşadığım için kan değerlerim kosa sürede yerine gelmesine rağmen önlem olarak demir ilacı alıyorum. Lütfen dikkat edin bunlara

Kuzum benim bence hamiş sin sen benimde oldu ve hala oyle daha 5 haftalık sabah dan ver kan ona gore folik asit baslarsın önlemini alırsın bi an önce ögren hamilelikte kan basıncı arttıgı için damarlar cok belirginlesiyo benim ikisindede yemyesil oldu damarlarım

kızlar benım persembe 16,5cm dı yumurta cuma pik gordum ovulasyonda sılıklestı aksam yada sabaaha buna ragmen catlamadıysa yarın kontrolum var catlatma ıgnesı verır mı gec kalmıs olurmuyuz yumurta encok kac mm olması gerek ıgne ıcın 24 25cm ı gecmemesımı lazım

Canım ben ınofolic kullanıyorum 1 aydır doktorum çok önerdi bu ilacı hem folik asit hemde vitaminler var polikistik over hastaları için çok önerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…