Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
offff derinden okuyup icimin yandigini hissettim ama allah büyük elbet bununda hayri vardir 2 sperm dollemis yumurtayı ondan genetik bozukluk olmus öyle anladim seni kUzum rabbim yat ve yardimcin olsun çok ama çok zor bir karar senin için ağla acilirsin dualarim seninle ve bebeklerinle rabbim hangisi hayırlı ise senin icin ve bebekler icin onu naisp etsin sıra versin bu güzel mübarek kandil günü yuzusuyu hurmetine

Kızlar sabah ılıskı oldu aksam catlasa bıle yarın aksama yasarmı bıdaha anca yarın 11 gıbı gece olur

Eklentiler

• F2262050-D595-4011-AFB5-DF2AF1446187.jpeg
    60,2 KB · Görüntüleme: 25
Kızlar çatlatma iğnesi nden sonra yaptığım testler,11 Kasım'da kan testi yapicam hala gitmeyen iki çizgi var, umutlanmak istemiyorum,kan testini bekliicem
Çatlama iğnesinden sonra en erken 14gün sonra yap. Ve kan testi yap. Şu aletlere güvenmiyorm. Çok yanıltıcı olabiliyr. 14 günden önce de hem kanda hem alette yanlış sonuc alabilirsin

Kızlar çatlatma iğnesi nden sonra yaptığım testler,11 Kasım'da kan testi yapicam hala gitmeyen iki çizgi var, umutlanmak istemiyorum,kan testini bekliicem
14. Günden sonra test yapın bence herkesin bünyesi farklı ilaç atılmamış olabilir. Ben ignenin 17. Günu adet oluyorum genelde. biraz bekleyin az daha sabır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…