- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #6.061
Canım önceki meleğin için çok üzüldüm Allah sabır versin.Amin canım bazen uzaklasmak iyi gelir biraz üzülürsün içine kapanırsın ama yeniden basladıgında daha da güclü hissedersin kendini , 5 yıl boyunca savastım bununla sosyal cevrem yoktu cünkü ne zaman biriyle tanıssam eee cocuk yok mu olmuyo mu yap bi tane hep böle seyler duydum , sanki bakkaldan ekmek al diyolardı oluyodu da ben yapmıyodum her neyse 5 yıldan sonra asılamayla oldu 2 gün sevinebildik sevincten herkese de duyurduk ne yazıkkı düştü bebek simdi gene var ama gene kanama alanı var ne sevinebiliyorum ne kimseye derdimi anlatabiliyorum , içim içime sıgmıyo yapabildigim tek sey dua etmek ve sizlere de dua etmek burdaki tüm arkadaslarımı anlıyorum Rabbim yardımız olsun ve tez vakitte hayırla saglıcakla yavrularımızı kucaklayalım
Hoşşgeldin beybiCanım önceki meleğin için çok üzüldüm Allah sabır versin.
Bizde 3 yıldır uğraşıyoruz önceleri normal denedik 1.5 yıl kadar , sonra 5 aşılama negatif. Yarın tüp bebek için ön görüşmemiz var. Nasıl bir yol izleyeceğiz hiç bir fikrim yok.
İnsanların konuşmasına bazen çok takıyorum bazende onların anladığı dilden cevap verince bir silkelenip kendilerine geliyorlar. Ne yapayım artık kırıldığım yerden kırıyorum
Umarım bu bebişin sağlıkla kucağına gelir. Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah hayırlısınlan. Elimizde başka seçenek yok çünkü
Hoş buldum canım benim. Nasılsın iyi misin ? Bebişler nasılHoşşgeldin beybi
İyiyim ben canım yarın kontrolüm var umarım daha iyiyizdir ve ilerleme kaydetmişizdirHoş buldum canım benim. Nasılsın iyi misin ? Bebişler nasıl
Evet canım sabah erkenden nasipse. Sadece görüşme randevusu istedi.İyiyim ben canım yarın kontrolüm var umarım daha iyiyizdir ve ilerleme kaydetmişizdiryarın mı görüşmen?
Ayy inşallahhEvet canım sabah erkenden nasipse. Sadece görüşme randevusu istedi.
Bence senin bir kız bir erkek canımcım içime öyle doğdu
Canım ne zaman adet olman gerekiyorduHerkese iyi aksamlar bugun 16. Gun henuz adet olmadim pazar gunundrn beri adet oldum sanip kosuyorum ama yok sag-sol kasktan sanci giriyor birkac saniye bitiyor ama akintim yok henuz sizce biraz daha bekliyimmi yarin kan vereyimmi
Doktor igneden sonra 15. Gunde adet olirsun dedi 16.gun btyorCanım ne zaman adet olman gerekiyordu
Test yaptın mı canım?Doktor igneden sonra 15. Gunde adet olirsun dedi 16.gun btyor
Canım sen 2-3 gün daha bekle sonra kan ver benceDoktor igneden sonra 15. Gunde adet olirsun dedi 16.gun btyor
Hadi inşallah yeni bebiş mi geliyor? topiği iyiki açmışsın kuzumCanım sen 2-3 gün daha bekle sonra kan ver benceinş bebişin seninledir
bende kalite muduruyum ama bende nerde oyle evde dinlenme firsati. Boyle bir durumda olsam evde telefonum susmaz keske maille hallolacak seyler olsa. Radyosyandan duser bebisCanım iş yerimde rahatım tek yöneticim gn müdürüm ben zaten satış müdürüyüm. Ben evdeyim ya sanma ki dinleniyorum yatağımda uzanmışım ama laptop kucağımda sürekli rapor ve inceleme yapıp mail atıyorum. Çalışıyor gibiyim. O anlamda sorumluluk sahibiyimdoktor muhtemelen 12. Haftayı tamamlayana kadar dinlendirecek beni. Ben de seninle aynı fikirdeyim
Gecmis olsun tatlim. Bu gecikmeler ya psikolojik yada kimyasal gebelik. Ben 3 defa yaşadım. Hepsinde sonuclarim 25 ile 120 arasinda cikti ama hepsi geri dustu. O yuzden bu sefer tahlil verme ihtiyaci bile hissetmedim biliyordum ki tutmamis. Onumuzdeki maclara bakacaz gulumkizlar buarafa adet oldum 3 gun gecikmeli bu sabah geldi ağırdan sancidan ölüyorumLaRisaCca rengarenk44 Dream1988
Bebek her turlu besleniyor canim sen merak etme. Benim vok yakin arkadasim 9 ay boyunca kustu bebek topac gibi dogru. Seni somuruyor resmenMedpamidin ignesi bile bana kar etmez normalde. Cok ilac taraftari degilim yatip dinlencem evde ama disari cikmam gereken durumlar oluyo boyle gozum yari acik pelte gibiyim hani acil durum seyi gibi bi sorcam bakalim ilac icmek istemiyorm direne direne dayancaz sadece ztn zayifim istahda gitti benim korkum onu besleyememek
Kızlarrrr hcg 30 cıktı hamıleyım♥
Allah hayırlı etsin canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Kızlarrrr hcg 30 cıktı hamıleyım
Hayırlı olsun çatlatmai ğnesi dahil kaçıncı günündüKızlarrrr hcg 30 cıktı hamıleyım♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?