Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım önceki meleğin için çok üzüldüm Allah sabır versin.
Bizde 3 yıldır uğraşıyoruz önceleri normal denedik 1.5 yıl kadar , sonra 5 aşılama negatif. Yarın tüp bebek için ön görüşmemiz var. Nasıl bir yol izleyeceğiz hiç bir fikrim yok.
İnsanların konuşmasına bazen çok takıyorum bazende onların anladığı dilden cevap verince bir silkelenip kendilerine geliyorlar. Ne yapayım artık kırıldığım yerden kırıyorum
Umarım bu bebişin sağlıkla kucağına gelir. Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah hayırlısınlan. Elimizde başka seçenek yok çünkü

Hoşşgeldin beybi

Evet canım sabah erkenden nasipse. Sadece görüşme randevusu istedi.
Bence senin bir kız bir erkek canımcım içime öyle doğdu
Ayy inşallahh Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin eğer öyle olursa çok mutlu olacağım. Darısı sana inşallah canım benim

Herkese iyi aksamlar bugun 16. Gun henuz adet olmadim pazar gunundrn beri adet oldum sanip kosuyorum ama yok sag-sol kasktan sanci giriyor birkac saniye bitiyor ama akintim yok henuz sizce biraz daha bekliyimmi yarin kan vereyimmi
Canım ne zaman adet olman gerekiyordu

bende kalite muduruyum ama bende nerde oyle evde dinlenme firsati. Boyle bir durumda olsam evde telefonum susmaz keske maille hallolacak seyler olsa. Radyosyandan duser bebis benim maksimum izin surem 1 hafta olur herhalde

kizlar buarafa adet oldum 3 gun gecikmeli bu sabah geldi ağırdan sancidan ölüyorum LaRisaCca rengarenk44 Dream1988
Gecmis olsun tatlim. Bu gecikmeler ya psikolojik yada kimyasal gebelik. Ben 3 defa yaşadım. Hepsinde sonuclarim 25 ile 120 arasinda cikti ama hepsi geri dustu. O yuzden bu sefer tahlil verme ihtiyaci bile hissetmedim biliyordum ki tutmamis. Onumuzdeki maclara bakacaz gulum

Bebek her turlu besleniyor canim sen merak etme. Benim vok yakin arkadasim 9 ay boyunca kustu bebek topac gibi dogru. Seni somuruyor resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…