- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.890
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #6.021
La bi git sen aklıma gelince krize giriyorumBenim idrar testi inancimi biliyorsunuz kanda gormeden kutlama yapmayalim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
La bi git sen aklıma gelince krize giriyorumBenim idrar testi inancimi biliyorsunuz kanda gormeden kutlama yapmayalim
insalalh kuzum ama artık takmiycam bu sefer ciddiyim nasibimde varsa olur boşuna ilde stres yaşıyorumKuzum inşallah bu ay kucağın dolar çok üzüldüm ben senin sonucuna
Canım doktorlar bulantıya sadece medpamit veriyorlar benim bulantım olmadığı için bilemedimKizlar benim 2-3 gundur devamli olarak midem bulaniyo ve basim agriyo istah finito varsa oneriniz alirim valla
insalalh onun çıkar inşallah on un yüzü guler ve sevinci yarim kalamzHenüz vermedi verecek inşallah
La bi git sen aklıma gelince krize giriyorum
Hakkaten şaka gibiydi yaa maşallah şimdi bunları hatırlayıp güleceğimiz günlere geldikSaka gibi senle konusmalarimdan buldum bakar misin abi olur mu boyle bisey ya
12. Gune kadar boyle boyle cikti 4 tane test hey gidi hey ne hayal kirikligiysa bu sefer kan verne kdr 4 gun geciktim
Medpamidin ignesi bile bana kar etmez normalde. Cok ilac taraftari degilim yatip dinlencem evde ama disari cikmam gereken durumlar oluyo boyle gozum yari acik pelte gibiyim hani acil durum seyi gibi bi sorcam bakalim ilac icmek istemiyorm direne direne dayancaz sadece ztn zayifim istahda gitti benim korkum onu besleyememekCanım doktorlar bulantıya sadece medpamit veriyorlar benim bulantım olmadığı için bilemedim
Hakkaten şaka gibiydi yaa maşallah şimdi bunları hatırlayıp güleceğimiz günlere geldik
Canım hergün 2 sade soda muhakkak. Sana attığım tablo vardı ya.. muz,kaşar peyniri vb.. direk bebeği besliyor. Onları tüketMedpamidin ignesi bile bana kar etmez normalde. Cok ilac taraftari degilim yatip dinlencem evde ama disari cikmam gereken durumlar oluyo boyle gozum yari acik pelte gibiyim hani acil durum seyi gibi bi sorcam bakalim ilac icmek istemiyorm direne direne dayancaz sadece ztn zayifim istahda gitti benim korkum onu besleyememek
Kuzum sana tavsıyem 24 u gecene kdr kalma benımde basıma geldı 6 hafta devam ettı kanaman yoksa guzel yaat dınlen bobol bız atşatmıstık sonra rahımmagzı yetmezlıgı cıktı tabı allahın ıznıyle gecerKuzum rahimde kanama alanı oluştu 1 hafta hastanede yattım risk devam ettiği için şuan raporluyum
Sen de iyiki varsın bebeğimAllaha sukurler olsun kuzum yaaa cok agladim zirladim pes ettim falanda vallahi iyi ki varsin ama!
Hadı kan ver bızlerede dua et kuzum ıns pesınden gelırızAy bakın gebelık yaptım kızlarrrrrrr da 3 saniye olmadan hemen çizgi çıktı varmı sizce
Canım tavsiyelerin için çok tşk ederim yaşanmışlığına çok üzüldüm umarım bir dahaki gebeliğinde kucağına alırsınKuzum sana tavsıyem 24 u gecene kdr kalma benımde basıma geldı 6 hafta devam ettı kanaman yoksa guzel yaat dınlen bobol bız atşatmıstık sonra rahımmagzı yetmezlıgı cıktı tabı allahın ıznıyle gecer
Canım hergün 2 sade soda muhakkak. Sana attığım tablo vardı ya.. muz,kaşar peyniri vb.. direk bebeği besliyor. Onları tüket
Al sana belirti çekicen tabi seve seve. Kuzum sen sadece “Rabbim sağlıklı bir gebelik sağlıklı hayırlı evlat versin sağlıkla kucağıma alayım inşallah “ diye dua et . Sen habire bulantı kusmuk duası ediyosunKuzu bebek maymun cikabilir bi muzu rahat yiyorum gunde 2 muz Allahtan kabizlik yok koymuyo
Ama ben kendim kasindim. Devamli anneme diyorm benim niye midem bulanmiyo normal mi acaba bulanmadanda
Oluyomu vs derken bir sabah uyanarak baslayan bulanti uykumda dahi suruyo. Kusmadim ama altta hep bulanti ve bas agrisi var. Belirti manyagi oldum oyleykende bulantiyi davet ettm demekki! Neyse iyi olsun saglikli olsunda ben hergun cekerim yeter ki bebis iyi olsun
Kuzu bebek maymun cikabilir bi muzu rahat yiyorum gunde 2 muz Allahtan kabizlik yok koymuyo
Ama ben kendim kasindim. Devamli anneme diyorm benim niye midem bulanmiyo normal mi acaba bulanmadanda
Oluyomu vs derken bir sabah uyanarak baslayan bulanti uykumda dahi suruyo. Kusmadim ama altta hep bulanti ve bas agrisi var. Belirti manyagi oldum oyleykende bulantiyi davet ettm demekki! Neyse iyi olsun saglikli olsunda ben hergun cekerim yeter ki bebis iyi olsun
Insallh canım benım bir kan da cıksındaHadı kan ver bızlerede dua et kuzum ıns pesınden gelırız