Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım tavsiyelerin için çok tşk ederim yaşanmışlığına çok üzüldüm umarım bir dahaki gebeliğinde kucağına alırsın
Ins kuzum 20.haftada kaybetmek zor rahımmagzınanbaktır kasılmaların oluyosa magnezyum ıc benım dogum sancılarım gelmıstı dr benı ıse gondermıstı kanamam bıttı dıye rısklıymısım dr kurbanı olduksımdı aybaya bakıyorummda necok beyazım cıkmıs cektıgım acılardan allahım kımseye yasatmasın hep olumlu ol olumlu dusun

Canım yumurta büyütmek için iki tavsiyem var kuru incir ye ve bal çörek otu tarcın karıstır ye 10 mm den 20 mm büyüttü yumuşumu

Canım yumurta büyütmek için iki tavsiyem var kuru incir ye ve bal çörek otu tarcın karıstır ye 10 mm den 20 mm büyüttü yumuşumu
Gunde bır ıncıt yıyorum cnm cogunu yemedım korkuyorum bır anda buyur bıde allah korusun kacırırım gene

Gunde bır ıncıt yıyorum cnm cogunu yemedım korkuyorum bır anda buyur bıde allah korusun kacırırım gene
Sanmıyorum kacırcagını çünkü benim yumurtaları 1 haftada anca büyüttü , 5 gün klomen içip gittim 10 mm di dokto bu ay olmuycak galiba dedi haftaya bakalım gene dedi ama umutsuz konusdu bende kuru incir bal cörek otu tarcın yedim gittim 20 mm olmustu dene bence

Klomenle 13.gun cagardı benı ve yumurtalar 35mm olmustu gec kalmıstık sımdı ıse 11mmdı cnm bakalım guzel beslenıyorum onanragmen buyumzse beklıcez 15.gunumde gıdıcem persembe 15 17mm olsa cok ıyı olur

Bıde gunde kac ıncır yedın

Canim ben ovitrelle igne oldm. Ama hastanede hemsireye yaptirdm. Kendim cesaret edemedm
Ovitrelle yi bende hastanede oluyorum gonal f her gün vurulmak gerekiyor cesaret edip denedim çok kolaymış. İğne olurken bakamayan ben kendime iğne yaptım hayat daha neler gösterecek acaba ☺

Kızlar yavaş yavaş kendimi toparladım baya üzüldüm yine olmayınca. Biraz uzaklaşmak iyi geldi. Şimdi doya doya adetin tadını çıkarıyorum ağrılı bir şekilde. ama gözüm hep buralarda okudum hepinizin yazılarını. Anne adaylarına sabır bebişleri olanlara da sağlık sıhhatle kucaklarına almalarını diliyorum
Güzel haberlerinizi bekliyorum inşallah hepinizin.

Amin canım bazen uzaklasmak iyi gelir biraz üzülürsün içine kapanırsın ama yeniden basladıgında daha da güclü hissedersin kendini , 5 yıl boyunca savastım bununla sosyal cevrem yoktu cünkü ne zaman biriyle tanıssam eee cocuk yok mu olmuyo mu yap bi tane hep böle seyler duydum , sanki bakkaldan ekmek al diyolardı oluyodu da ben yapmıyodum her neyse 5 yıldan sonra asılamayla oldu 2 gün sevinebildik sevincten herkese de duyurduk ne yazıkkı düştü bebek simdi gene var ama gene kanama alanı var ne sevinebiliyorum ne kimseye derdimi anlatabiliyorum , içim içime sıgmıyo yapabildigim tek sey dua etmek ve sizlere de dua etmek burdaki tüm arkadaslarımı anlıyorum Rabbim yardımcımız olsun ve tez vakitte hayırla saglıcakla yavrularımızı kucaklayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…