Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Isyerinden sikinti cikarmicaklarsa biraz daha dinlensen guzel olmaz mi canim 😉
Canım iş yerimde rahatım tek yöneticim gn müdürüm ben zaten satış müdürüyüm. Ben evdeyim ya sanma ki dinleniyorum yatağımda uzanmışım ama laptop kucağımda sürekli rapor ve inceleme yapıp mail atıyorum. Çalışıyor gibiyim. O anlamda sorumluluk sahibiyim 😊 doktor muhtemelen 12. Haftayı tamamlayana kadar dinlendirecek beni. Ben de seninle aynı fikirdeyim 🙏🏻🤗💋

Canım iş yerimde rahatım tek yöneticim gn müdürüm ben zaten satış müdürüyüm. Ben evdeyim ya sanma ki dinleniyorum yatağımda uzanmışım ama laptop kucağımda sürekli rapor ve inceleme yapıp mail atıyorum. Çalışıyor gibiyim. O anlamda sorumluluk sahibiyim 😊 doktor muhtemelen 12. Haftayı tamamlayana kadar dinlendirecek beni. Ben de seninle aynı fikirdeyim 🙏🏻🤗💋
Kuzum neden raporlusun sıkıntınmı var

Canım epey koyu çıkmış hadi hayırlısı bakalım. Normal gebelik testini yaptın mı yaptıysan paylaş görelim 🤩
Ay bakın gebelık yaptım kızlarrrrrrr da 3 saniye olmadan hemen çizgi çıktı varmı sizce

Eklentiler

• 596B8BE0-D2F6-4051-80DA-43966460D2B6.jpeg
    596B8BE0-D2F6-4051-80DA-43966460D2B6.jpeg
    80,6 KB · Görüntüleme: 67
ama var ya kuzum benim icimden öyle geliyorki senin 1 kiz 1 erkek olacak

Kizlar benim 2-3 gundur devamli olarak midem bulaniyo ve basim agriyo istah finito varsa oneriniz alirim valla
kraker tuzlu şeyler ye yagli çok baharatlı seylerden uzak dur bol bol yuruyus yap açık.hava giderir bulantini

Back