- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.890
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #6.001
Canım epey koyu çıkmış hadi hayırlısı bakalım. Normal gebelik testini yaptın mı yaptıysan paylaş görelimBuda test
Canım iş yerimde rahatım tek yöneticim gn müdürüm ben zaten satış müdürüyüm. Ben evdeyim ya sanma ki dinleniyorum yatağımda uzanmışım ama laptop kucağımda sürekli rapor ve inceleme yapıp mail atıyorum. Çalışıyor gibiyim. O anlamda sorumluluk sahibiyimIsyerinden sikinti cikarmicaklarsa biraz daha dinlensen guzel olmaz mi canim
Gunde bır ıncır yıyorum fazlası bısey yapmasın cnm18- 22 mm arasinda veriyor igneyi canim. Bol bol kuru incir tuketebilirsin
Kuzum neden raporlusun sıkıntınmı varCanım iş yerimde rahatım tek yöneticim gn müdürüm ben zaten satış müdürüyüm. Ben evdeyim ya sanma ki dinleniyorum yatağımda uzanmışım ama laptop kucağımda sürekli rapor ve inceleme yapıp mail atıyorum. Çalışıyor gibiyim. O anlamda sorumluluk sahibiyimdoktor muhtemelen 12. Haftayı tamamlayana kadar dinlendirecek beni. Ben de seninle aynı fikirdeyim
Ay bakın gebelık yaptım kızlarrrrrrr da 3 saniye olmadan hemen çizgi çıktı varmı sizceCanım epey koyu çıkmış hadi hayırlısı bakalım. Normal gebelik testini yaptın mı yaptıysan paylaş görelim
Kuzum rahimde kanama alanı oluştu 1 hafta hastanede yattım risk devam ettiği için şuan raporluyumKuzum neden raporlusun sıkıntınmı var
Bana bakkkk sen uğurlu topiğin yeni annişkosusunnnnnAy bakın gebelık yaptım kızlarrrrrrr da 3 saniye olmadan hemen çizgi çıktı varmı sizce
Ay bişe söylicem lütfen hemen git kan ver çok heyecanlıAy bakın gebelık yaptım kızlarrrrrrr da 3 saniye olmadan hemen çizgi çıktı varmı sizce
ama var ya kuzum benim icimden öyle geliyorki senin 1 kiz 1 erkek olacakCanım iş yerimde rahatım tek yöneticim gn müdürüm ben zaten satış müdürüyüm. Ben evdeyim ya sanma ki dinleniyorum yatağımda uzanmışım ama laptop kucağımda sürekli rapor ve inceleme yapıp mail atıyorum. Çalışıyor gibiyim. O anlamda sorumluluk sahibiyimdoktor muhtemelen 12. Haftayı tamamlayana kadar dinlendirecek beni. Ben de seninle aynı fikirdeyim
Ayy çok güzel yaa darısı tüm isteyen arkadaşlarımıza olsun Ya RabbimBence 50-100 arasi bir degerle gelcek kan sonucu
İnşallah bebeğimm çok güzel olur vallaama var ya kuzum benim icimden öyle geliyorki senin 1 kiz 1 erkek olacak
kuzum saglikla hayirla al kucagina 2sinideİnşallah bebeğimm çok güzel olur vallaRabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin ❤
Kuzum inşallah bu ay kucağın dolarkizlar buarafa adet oldum 3 gun gecikmeli bu sabah geldi ağırdan sancidan ölüyorumLaRisaCca rengarenk44 Dream1988
kraker tuzlu şeyler ye yagli çok baharatlı seylerden uzak dur bol bol yuruyus yap açık.hava giderir bulantiniKizlar benim 2-3 gundur devamli olarak midem bulaniyo ve basim agriyo istah finito varsa oneriniz alirim valla
aynen bende onu diyorumBenim idrar testi inancimi biliyorsunuz kanda gormeden kutlama yapmayalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?