- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.890
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #5.981
Oy canım benim Rabbim bebişini sana bağışlasın sağlıkla kucağına al inşallahCanım bende de yapıyor günde bir kez yatarken içiyorum ve hemen uyuyorum ben calısıyorum güvenlik görevlisiyim işimden izinde alamıyorum işim cok kolay sürekli oturuyorum agır bi iş yapmıyorum doktor da yat demedi o yüzden akışına bırakdım insallah saglıkla tutunur yavrularımız tekrar cok tesekkür ederim ilgin için herkese yetisiyorsun masallah sana ugurlu topiğimizin ugurlu annesi
Yok ben dinlenme ayindaydim. kasim ayinda da dinlenme ayi aralik adetimden sonra tekrar baslicaz canimsen de iğne olmuş muydun bu ay acaba
Kekik suyu direkt dusuk yaptiriyor canim. Cok örneği var etrafimdaArkadaşlar kekik suyu mide bulantısıni anında kesiyor eğer bi zararı yoksa tavsiye ediyorum yine de bi arastirin
Hadi yaa ,o zaman gebelik haricinde kullanmak lazimKekik suyu direkt dusuk yaptiriyor canim. Cok örneği var etrafimda
Aynen oyle bir tanidim 4 aylik bebegini dusurdu onun yuzundenHadi yaa ,o zaman gebelik haricinde kullanmak lazim
Aynen oyle bir tanidim 4 aylik bebegini dusurdu onun yuzunden
Tatlim valla whatsapp tan cok foruma giriyorum. Kizlar ne yapti ne etti merak ediyorum. Pazar gunleri haric buralardayim. Sen ve bebisler ne durumda
Günaydın kuzum bugün raporum bitiyor yarın kontrolümüz var bakalım doktorumuz bizi nasıl görecek. Ben de öyle inanki, merak içindeyim kimden ne haber var diyeTatlim valla whatsapp tan cok foruma giriyorum. Kizlar ne yapti ne etti merak ediyorum. Pazar gunleri haric buralardayim. Sen ve bebisler ne durumda
Selam canım 18 mm den itibaren çat iğnesi yaptırıyor doktorlar. Ama telaş etme lütfen bir günde yumurtası 4 mm büyüme yapan arkadaşlar oldu topikte. Atak yapıyor bazen yumurtalar.Kızlar merhaba dun dr 12.gunumde 1.11cm yumurta gordu yavas buyuyor benım yumurtalar hec yumurtlamamı olcak sımdı persembe tekrar cagardı ne yapsam gelıssın duye catlatma ıgnesıne erken dedı belkı ıgneyı verır catlatma ıgnesı kac mm de verılıyor 18 mı 20mı
Protein ağırlıklı beslen kuzumKızlar merhaba dun dr 12.gunumde 1.11cm yumurta gordu yavas buyuyor benım yumurtalar hec yumurtlamamı olcak sımdı persembe tekrar cagardı ne yapsam gelıssın duye catlatma ıgnesıne erken dedı belkı ıgneyı verır catlatma ıgnesı kac mm de verılıyor 18 mı 20mı
Kuruyemıs avakado balık ıncır sebze meyve yıyorum sımdı bıraz daha agırlıklı cnm Pazartesi engec heralde 18mm olur persembe ne dıyecek cok onemlı degıl ne zamansa ozaman buyusun yumosum sadece saglıklı olsun bebıs tutsundq bıkacgun fazla beklerımProtein ağırlıklı beslen kuzum
Bu şekilde olanlar genelde hamile çıkıyor canımBuda test
18- 22 mm arasinda veriyor igneyi canim. Bol bol kuru incir tuketebilirsinKızlar merhaba dun dr 12.gunumde 1.11cm yumurta gordu yavas buyuyor benım yumurtalar hec yumurtlamamı olcak sımdı persembe tekrar cagardı ne yapsam gelıssın duye catlatma ıgnesıne erken dedı belkı ıgneyı verır catlatma ıgnesı kac mm de verılıyor 18 mı 20mı
Isyerinden sikinti cikarmicaklarsa biraz daha dinlensen guzel olmaz mi canimGünaydın kuzum bugün raporum bitiyor yarın kontrolümüz var bakalım doktorumuz bizi nasıl görecek. Ben de öyle inanki, merak içindeyim kimden ne haber var diye
Canım seni görmek ne kadar güzel hoşgeldinKızlar selam!Ben geçen ay femara+çatlatma iğnesinden sonra negatif görmüştüm.Bu ay da femara kullandım ancak doktor çatlatma iğnesi vermedi,taşınma dönemimizdi ve gerçekten inanılmaz yoğunduk.Bu ay böyle geçsin bakalım dedi.Biz yine değerlendirdik çoğunlukla bebeği düşünmeden yoğunlukta hareket ettim açıkçası.Normalde adet düzensizliğim var pko değilim ama düzensizlik var(kilodan dolayı). Femara gibi ilaçlardan sonra yaklaşık 4 aydır düzenli günü gününe regl oluyorum.Bu ay için de dün regl olmalıydım ama olmadım.Göğüslerimde inanılmaz ağrı var ve öksürürken sol kasığım batıyor.Yumurta bu ay soldaydı bu arada.Neyse asıl mesele şu ki idrar testi yapmayacağım.Birkaç gün belki 2 hafta daha(korkudan :) ) bekleyip kan vermeyi düşünüyorum.O süre zarfında regl olursam kısmet derim ancak olmazsam heyecandan delirebilirim.Sonuç olarak olan oldu zaten de bana da dua edin olur mu?
Allah gönlüne göre versin canım benimKuruyemıs avakado balık ıncır sebze meyve yıyorum sımdı bıraz daha agırlıklı cnm Pazartesi engec heralde 18mm olur persembe ne dıyecek cok onemlı degıl ne zamansa ozaman buyusun yumosum sadece saglıklı olsun bebıs tutsundq bıkacgun fazla beklerım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?