- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.890
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #5.921
Sanırım siyatik ağrısından ölecem ![Pleading face :pleading_face: 🥺](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f97a.png)
![Pleading face :pleading_face: 🥺](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f97a.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla tatlim diyorum ya hicbir belirtim yok adet arasi donemdeki gibi hicbir agrim sizim hassasiyetim yok cok garip bi haldeyimAyy inşallah inşallah ❤
Bence bu umut dolu bir haber umarım bebişin seninledir canımıniçi
Canım ben de maydonoz süt buharı yapmıştım sonraki ay hamileydim bilgin olsuntabi ben aşılama da yaptım o ay ama maydonoxun etkisi muhakkak olmuştur
Cok gecmis olsun canim. Hareketlerin hala kisitli mi?Sanırım siyatik ağrısından ölecem![]()
Afiyet bal olsun
Dualarım sizinle. Rabbim en hayırlı zamanda kavuştursun sizleri de..Kızlar malesef bu ayda olmadı benım cok kötüyüm yaa çok moralım bozuk8. Denemem de tutmadı hayırlısı ne diyim adeti beklıyorjm sımdı. Insallah siz hamılesınızdır
![]()
aynı dönemdeyiz, ben de haftasnu kötüydüm. Ozellikle cumartesi akşamı.Galba bgn bulanti basladi ya:/
yumurtlama takibini en iyi doktor yapabilir bence.Merhaba kızlar hatırlarsınız belkı benı klomenden kıstım olmustı gecen ay dogum kontrol hapı kuşşandım kıstım gıtmıs dr haptan sınra hıcbırsey veremem dedı klomende catlatma ıgnesıde bıray korundum ılacla bunu yasayan varmı 1 aydan bırsey olurmu buay 11.gunum daha yumurtlama yok
ben de doğum kontrol hapı kullandım. Bitti. Adet oldum. Sonra 33 gün sonra adet oldum ve tedaviye başladım. hemen oldu. benm 1 ay sonra etkisi gitti yani. bünyeden bünyeye değişebilir. bıraktığı ay hamile kalanlar da var. ama tabi en sağlıklısı 1-2 ay dinlendirmek vücuduKuzum doğum kontrol yönteminden sonra yaklaşık 3 ay daha korumaya devam ediyor neredeyse, hamile kalanlar oluyor bırakınca ama hormonlar gebe kalmamaya göre yükseldiği için hemen arkadındaki ay tedavin boşa gider diye vermiyor doktorun. Doğru bir karar bu problem yok. Çok şükür kistin gitti. Bu ay maydonoz süt buharı yapsan keşke.
ya kuzum bu maydonoz süt buharı nedir tam olarak? benim bebek isteyen arkadasm var. bi türlü olmuyor. nasıl yapılıyor?Amin cnm tum isteyenlere ben bide bu ay maydanoz sut buharina oturmustum iki gun onuda deneyin bence
Geçmiş olsunSanırım siyatik ağrısından ölecem![]()
negatif cikti kuzum 0.35 şaka gibi gercekten o test ve bu sonuc bir daha hayatta miratech gebelik testi almam yapmam suan büyük bir husrana uğradım resmenAy Allahim guzel haberleri almayi nasip etsin insallaahhh kuzummm aminnn
Vardır bunda da bir hayır. Her zaman kan testi yapmak kesin sonuç veriyor. Testlere hiç güvenmiyorumnegatif cikti kuzum 0.35 şaka gibi gercekten o test ve bu sonuc bir daha hayatta miratech gebelik testi almam yapmam suan büyük bir husrana uğradım resmen
Evet canım hala yatıyorum. Çok da sıkıldım. Çarşamba kontrolüm var bakalım ne diyecek doktorumuzCok gecmis olsun canim. Hareketlerin hala kisitli mi?
Aşkım hadi inşallah hayırlı haberlerle gel
Canım 1 lt süte 1 bağ maydonozu koyup buharı iyice çıkana kadar kaynatıp sonra buharına oturuyorsun. Tüm tıkanıklığı,enfeksiyon,mantarı vb.. temizlermiş. Ben deya kuzum bu maydonoz süt buharı nedir tam olarak? benim bebek isteyen arkadasm var. bi türlü olmuyor. nasıl yapılıyor?
Sağol bebeğim. Hergün 2 tane sade soda için muhakkakGeçmiş olsun![]()
Dualarımız seninleeeHerkese hayırlı günler kızlar doktora gittim bugün gonal f başladım umarım bu ay hayırlısı ile pozitif sonuç alirim hamilelerin duası kabul olurmus duanızı eksik etmeyin isteyen herkese versin Rabbım hamile arkadaşlarda sağ salim kucağına alsin insallah![]()
Canım inşallah en kısa zamanda bebişin kucağında olurHerkese hayırlı günler kızlar doktora gittim bugün gonal f başladım umarım bu ay hayırlısı ile pozitif sonuç alirim hamilelerin duası kabul olurmus duanızı eksik etmeyin isteyen herkese versin Rabbım hamile arkadaşlarda sağ salim kucağına alsin insallah![]()
Kuzum çok üzüldümnegatif cikti kuzum 0.35 şaka gibi gercekten o test ve bu sonuc bir daha hayatta miratech gebelik testi almam yapmam suan büyük bir husrana uğradım resmen