- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #5.881
Bu sut maydonozu bırbucuk ay once yaptmKuzum doğum kontrol yönteminden sonra yaklaşık 3 ay daha korumaya devam ediyor neredeyse, hamile kalanlar oluyor bırakınca ama hormonlar gebe kalmamaya göre yükseldiği için hemen arkadındaki ay tedavin boşa gider diye vermiyor doktorun. Doğru bir karar bu problem yok. Çok şükür kistin gitti. Bu ay maydonoz süt buharı yapsan keşke.
Canım öyle bir kesin bilgi yok doğum kontrol hapı içerken 1 gün içmeyi unutup birliktelik yaşayan ve geri günler kullandığı halde hamile kalan arkadaşım var benimYasmın ve sogan kuru yaptım ben cnm cok sukur erıdı ama yarın 10mm olmusmudur acaba yumurta
cok hormon verdımdıyemı acaba bır ay kullandım buay hamıle kalamammı sence
Canım benim çok üzüldümOvula erken gebelik testi yaptim adete 2 gun kala,test negatif
O bana vurmaz cnmCanım öyle bir kesin bilgi yok doğum kontrol hapı içerken 1 gün içmeyi unutup birliktelik yaşayan ve geri günler kullandığı halde hamile kalan arkadaşım var benimyani olacağı varsa kısmette oluyor ama teoride yasmin seni bir süre daha korumaya devam edecek. Gebeliği önleyen hormonların yükseldi çünkü. Kısmet tabi❤
İnşallah hiç gerek kalmadan gelir bebişin Rabbim gönlüne göre versinO bana vurmaz cnmbırakalı 2 hafta oldu en az zaten cnm hormonlarım ıyıse yumurta uretırse super olur bellı olmaz bır ay kuşlanımında bılıyorum yarın dr a gıdecegım soracagım mucızem ıns bekletmez bırdahakı ay asılama ıcın basvurucam olmadı
Hayırlısı bakalım cnm bellımı olur bır bakarsın pıyango vurmusİnşallah hiç gerek kalmadan gelir bebişin Rabbim gönlüne göre versin
arkadasım bu test pozıtıf neden negatıf yazdın anlamadım ıgnenın etkısımı varKızlar malesef bu ayda olmadı benım cok kötüyüm yaa çok moralım bozuk8. Denemem de tutmadı hayırlısı ne diyim adeti beklıyorjm sımdı. Insallah siz hamılesınızdır
Canım 4 saat sonra çıkan kontrol cızgısı o gebelık degıl kiarkadasım bu test pozıtıf neden negatıf yazdın anlamadım ıgnenın etkısımı var
Bır kontrol cızgısı bırde ınce bır cızgı daha var gayet bariz bence tekrar test yapınCanım 4 saat sonra çıkan kontrol cızgısı o gebelık degıl ki
Yarın tekrarlıyıp soğan kürüne baslayacagımBır kontrol cızgısı bırde ınce bır cızgı daha var gayet bariz bence tekrar test yapın
Adetiniz gectımı ınsallah hamılesınızdır eger hamıle degılsenız ıkıncı cızgının golgesi bıle cıkmazdı guzel haberlerınızı beklıyorumYarın tekrarlıyıp soğan kürüne baslayacagımTesekkur ederım yorumunuz ıcın
8 Kasım adet günümAdetiniz gectımı ınsallah hamılesınızdır eger hamıle degılsenız ıkıncı cızgının golgesi bıle cıkmazdı guzel haberlerınızı beklıyorum
Bebeğim senin adetin normalde düzenli midir? Test varsa yap bakayım eğer 3 gün geçtiyse negatifse negatif pozitifse tam sonuç çıkar
Dream1988 yaa hamile misin canım tesadüfen gördüm tebrik ederim
Hayırlısı canım insAllahEvet canim benim darisi basina insss
Hayırlısı canım insAllah
Kendiliğinden mi oldu peki ilaç tedavisine devam ettin mi
MasAllah canım sağlıkla kucağına alırsın insAllahEttim cnm totalde 5. Ayimdi klomen ve cat ignesiylede 2. Ayimdi ki bu ay hic umudum yoktu valla
Canım ilaçlar yapıyor böyle etkiler. Ben de hep oldu. Hep hamileyim sandım, değildim.Kızlar birşey sorucam normalde benim adetten bir hafta önce göğüs ağrım olurdu,şimdi iki hafta önceden başladı, inanılmaz ağrı var dokunamiyorum acaba ilaçlar yapmış olabilir mi? böyle şeyler oluyor sonra gel de umutlanma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?