Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar hatırlarsınız belkı benı klomenden kıstım olmustı gecen ay dogum kontrol hapı kuşşandım kıstım gıtmıs dr haptan sınra hıcbırsey veremem dedı klomende catlatma ıgnesıde bıray korundum ılacla bunu yasayan varmı 1 aydan bırsey olurmu buay 11.gunum daha yumurtlama yok

Istahsizlik bulanti vs basladiysa allah yardimcin olsun canim gun gectikce daha da artiyo sevdigin seylerden bile tiksiniyosun. Ins sen hafif atlatirsin cok zorlamaz. Gerci o kadr bekledikten sonra insan bunlara bile sukrediyo

Aslinda ilk istahsizlik vardi smdi bulanti basladi muz yedim iyim suanda avm ye gitmistim yorulunca fln bide hersey cok kokuyodu baya bi bulanti vardi aynen bencede saglikli olsnda cekilir:)))

Ben anlamadim bundan sonra klomen ve cat ignesi kullanamazsn mi diyo yani? 11. Gun ztn erken yumurtlama icin ben klomenle 15. Gun oldum ignemi

Kızlar malesef bu ayda olmadı benım cok kötüyüm yaa çok moralım bozuk 8. Denemem de tutmadı hayırlısı ne diyim adeti beklıyorjm sımdı. Insallah siz hamılesınızdır

Regl olmzsan tekrarla bkalimm ama bence her ay test yapma ya adet gununu gecirmeyi bekleyin bak LaRisaCca ya soz vermistim bu ay ki ben 9. Gunden basliyodum teste bin tane test test test erken ogrenmekte iyi bisey degil yine stresi bitmiyo smdi diyorum ki keske adetten 4 gun sonra deil 2 hafta sonra falan ogreneydim:) kuzenim 10. Haftada ogrendi hamileligin 4 te 1 i gitti bile

Bazı dr lar veriyor bazıları vermiyor neden diye sorsaydın keşke.

Ben anlamadim bundan sonra klomen ve cat ignesi kullanamazsn mi diyo yani? 11. Gun ztn erken yumurtlama icin ben klomenle 15. Gun oldum ignemi
Klomenle 13.gun yumurtalarm buyumustu cok cnm ıgneye gec kaldık kendı de cqtlamadı kıst oldu gecen ay dogum kont hapı kullandım kıst gıtsın dıye dogum kont hapı kullandım ıcın klomende catlatma ıgnesı de olmaz dedı klomen ıstemıyorum zaten kendım bıkere hamılr kalmıstım 20.haftadankaybetmıstım

Aynen ama ınsan sabredemıyor ıste hayırlısı ya artık vazgectm zaten cocuk falan ıstemıyorum olmuyor yapacak bısey yok rabbım de bıze bunu sınav yazmıs

Merhaba benimde öle oldu klomen çatlatma iğnesi sonrası kist oldu doktor doğum kontrol hapı verdi adetle atılır dedi ama ben doğum kontrol hapını içmek istemedim hayıt suyu içtim kist geçti sonraki ay devam ettim klomene. Doğum kontrol hapı in etkisi devam eder diye vermemiştir belki

Canım yasmin mi kullandın. Benimde 2. Aşılamaya başlayacaktık ama kist görünce başlamadı. Yasminle umarım kist erir.

Bır aylık kullanımda etkı etmez dıye bılıyorummdr a sorcm buay yumurta takıbıne cagardıgı ıcın yarın bakalım ne dıcek yumurta varmı

Dogum kont hapı kullandım oyuzden veremem dedı catlatma ıgnesı verırsınız dedm oda olmaz dedı cnm
Kuzum doğum kontrol yönteminden sonra yaklaşık 3 ay daha korumaya devam ediyor neredeyse, hamile kalanlar oluyor bırakınca ama hormonlar gebe kalmamaya göre yükseldiği için hemen arkadındaki ay tedavin boşa gider diye vermiyor doktorun. Doğru bir karar bu problem yok. Çok şükür kistin gitti. Bu ay maydonoz süt buharı yapsan keşke.

Canım yasmin mi kullandın. Benimde 2. Aşılamaya başlayacaktık ama kist görünce başlamadı. Yasminle umarım kist erir.
Yasmın ve sogan kuru yaptım ben cnm cok sukur erıdı ama yarın 10mm olmusmudur acaba yumurta
cok hormon verdımdıyemı acaba bır ay kullandım buay hamıle kalamammı sence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…