- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #5.761
Ben bir kez kullandım sabah 1 akşam 1 kullandım.
Yumurtan ksc mm olmustuBenim 1 tane pek işe yaramadi. Insallah 2+2 olunca 2 3 yumurtam gelisir
canım yani akşam işten mesela 7 de geliyorm. iş yapmamaya calısıyorum. 8 gibi uzanıyorum. hiçbişey yapmıyorum. ama 12ye doğru aşırı şiddetli oluyor. tabiki rahim büyüyor ondan dolayı. ağrı kesici alacak kdr kötü bi ağrı. şiddetli adet sancısı gibi. ama ilaç almıyorm.
Bulantı da nadir oluyor. tiksinme yok. Beni şimdilik zorlamıyor. İnşallah zorlamaz çünkü çalışıyorum. Çalışan kişiler için yollarda ve ofiste gerçekten işkence olur.
Senin Son adet tarihin neydi? @damlacik88
Ayniyiz 24 eylul:) ara ara benimde fena oluyo korkuyla wc ye gidiyorum ama sonra geciyo sonra bidaha oluyo oyle oyle alisicaz
Yumurtan ksc mm olmustu
Valla ben doktora kaç tane demeyi unuttum zaten devlete gidiyorm pek de açklama yapmıyorlar 17 mm dedi gittiğimde cuma günüydü adetin 11. günüydü. 13. günü iğne vurulmamı istedi öğlende muhtelemen 20 mm olmuştur.En son kullanimda 20mm 14mm oldu. 14mm ise yaramiyor zaten
Senin kac yumurtan oldu
Yok daha yaptırmadım kuzu biri buraya yazmıs amh ye baktırın diye. Aklıma takıldı sorum dedim. Doktor gerek gormedı bana cubuu pkousun dedi amh de yumurta çokluğu dedi
Valla ben doktora kaç tane demeyi unuttum zaten devlete gidiyorm pek de açklama yapmıyorlar 17 mm dedi gittiğimde cuma günüydü adetin 11. günüydü. 13. günü iğne vurulmamı istedi öğlende muhtelemen 20 mm olmuştur.
İnşallah Pazartesi adet günüm. Bekliyoruz bakalım.Evet canim gunde 1 1.5 buyuyor insallah yeni ayda bebisin gelir
İnşallah Pazartesi adet günüm. Bekliyoruz bakalım.
Hayır canım bence ya test bozuk ya da yani ne bileyim aklıma bişe gelmiyor şoktayım. Bat ne zaman?valla kuzum bende anlamiyorum acaba sabah yapmadim diyemi böyle oldi
Canım ben 3 ay kullandım yumurta gelişimine göre doz arttırılıyor.Slm kizlar aranizda klomen kullanan varmi bana daha once sabah aksam birer tane kullandirmisti doktor bu sefer sabah 2 aksam 2 tane verdi. Aranizda bu sekilde kullanan oldumu
CanımDaha cok erken bisey soylemek icin canim. 15 gununu tamamladiktan sonra test yapmani oneririm.
Kalp atislarinida duysak Allahin izniyle insallah
Ayy insallaaahhKalp atislarinida duysak Allahin izniyle insallah
yarin kuzum regl günüm valla bende suan soktayim hemde çok kötüHayır canım bence ya test bozuk ya da yani ne bileyim aklıma bişe gelmiyor şoktayım. Bat ne zaman?
Canım ben 3 ay kullandım yumurta gelişimine göre doz arttırılıyor.
Canımasli1993 bu ay tedavi görmedi ki adetine birkaç gün kala testi hatta test yapalı 3 gün mü ne oldu regl zamanı gelmiş olması lazım
Canım ben de çok şaşırdım testin hcg oranına baktın mı acabayarin kuzum regl günüm valla bende suan soktayim hemde çok kötü
yok kuzum ya bakmadim test suzulurken attim hepsiniCanım ben de çok şaşırdım testin hcg oranına baktın mı acaba
Demekki bende de yok o zaman kizlar bu arada forumda okudum silik gorup degeri 2 olanlar varmis bu deger yukselmiyor demi bizim de fazla heveslenmemiz lazmyok kuzum ya bakmadim test suzulurken attim hepsini
valla kuzum kafam allak bullak oldu test bembeyaz acaba sabah yapmadim diyemi böyle oldu yoksa ilk testtemi bi gariplik varDemekki bende de yok o zaman kizlar bu arada forumda okudum silik gorup degeri 2 olanlar varmis bu deger yukselmiyor demi bizim de fazla heveslenmemiz lazm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?