Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ayniyiz 24 eylul:) ara ara benimde fena oluyo korkuyla wc ye gidiyorum ama sonra geciyo sonra bidaha oluyo oyle oyle alisicaz

En son kullanimda 20mm 14mm oldu. 14mm ise yaramiyor zaten
Senin kac yumurtan oldu
Valla ben doktora kaç tane demeyi unuttum zaten devlete gidiyorm pek de açklama yapmıyorlar 17 mm dedi gittiğimde cuma günüydü adetin 11. günüydü. 13. günü iğne vurulmamı istedi öğlende muhtelemen 20 mm olmuştur.

Evet canim gunde 1 1.5 buyuyor insallah yeni ayda bebisin gelir

valla kuzum bende anlamiyorum acaba sabah yapmadim diyemi böyle oldi
Hayır canım bence ya test bozuk ya da yani ne bileyim aklıma bişe gelmiyor şoktayım. Bat ne zaman?
Slm kizlar aranizda klomen kullanan varmi bana daha once sabah aksam birer tane kullandirmisti doktor bu sefer sabah 2 aksam 2 tane verdi. Aranizda bu sekilde kullanan oldumu
Canım ben 3 ay kullandım yumurta gelişimine göre doz arttırılıyor.
Daha cok erken bisey soylemek icin canim. 15 gununu tamamladiktan sonra test yapmani oneririm.
Canım asli1993 bu ay tedavi görmedi ki adetine birkaç gün kala testi hatta test yapalı 3 gün mü ne oldu regl zamanı gelmiş olması lazım

yarin kuzum regl günüm valla bende suan soktayim hemde çok kötü

Iyi aksamlar kızlar sizlerlede paylaşmak istedim. 8 kasim cuma günü mevlid kandili.
Peygamber efendimiz S.a.v dogum günü.
Dualarimizda hem kendimizi hemde ici evlat hasretiyle yanan kardeşlerimizide analim. Kimin duası kabul olur bilinmez.

Mevlit Kandili'nde kimin bir dileği varsa akşam namazını kılıp yerinden kalkmadan 40 kere Fatiha süresini okuyup ardından şu duayı ederse kabul olunur.

“Allah’ım ! Senin ilmin benim isteğime yeterlidir. Fatiha hürmetine dileklerimi ihsan eyle. Senin keremin bana kafidir. Kereminle muamele eyle. Fatiha hürmetine gönlümde olanı meydana getir Allah’ım!”[/

Demekki bende de yok o zaman kizlar bu arada forumda okudum silik gorup degeri 2 olanlar varmis bu deger yukselmiyor demi bizim de fazla heveslenmemiz lazm
valla kuzum kafam allak bullak oldu test bembeyaz acaba sabah yapmadim diyemi böyle oldu yoksa ilk testtemi bi gariplik var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…