- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #5.721
Aynı toplu almıştım zaten. Daha önce hamilelik olmadığında göstermedi ya da ilk 10 dakikada çıkmadıtamam en iyisi dayanabilirsen pazar sabahi yap peki o testin markasi ney
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı toplu almıştım zaten. Daha önce hamilelik olmadığında göstermedi ya da ilk 10 dakikada çıkmadıtamam en iyisi dayanabilirsen pazar sabahi yap peki o testin markasi ney
anladim canim insalalh var ve çıkacak hayirlisi ile güzel haberler bekliuorumAynı toplu almıştım zaten. Daha önce hamilelik olmadığında göstermedi ya da ilk 10 dakikada çıkmadı
kiz nasil yapayim sabah idrari daha iyi olmazmi
Tamam süper.. İnş bebişin seninledir. Dualarımız seninlePazartesi zaten 15. günüm kan vermek için o günü bekliyorum.
İnşallah canım herkes hayırlısıyla kavuşacak bebeğine.anladim canim insalalh var ve çıkacak hayirlisi ile güzel haberler bekliuorum
Kız ben akşam üstü yapmıştım. Değişen bişe olmuyor valla :))kiz nasil yapayim sabah idrari daha iyi olmazmi
Ben bu testi sabah idrarıyla yapmadım. 1 de yapmıştım bence yapabilirsin.kiz nasil yapayim sabah idrari daha iyi olmazmi
Bana da dua ediyo musunTamam süper.. İnş bebişin seninledir. Dualarımız seninle![]()
![]()
gaza getirdin beni şimdi kendimi frenlemeye çalışıyordum bende yarin yapmak.icin ama insalalh farkı yokturKız ben akşam üstü yapmıştım. Değişen bişe olmuyor valla :))
Testin prospektüsünde 20 mg/hcg ve üzerinde pozitif verir diyor ama bilemiyoruz tabi ki.Tamam süper.. İnş bebişin seninledir. Dualarımız seninle![]()
![]()
Kız valla yok yap hadigaza getirdin beni şimdi kendimi frenlemeye çalışıyordum bende yarin yapmak.icin ama insalalh farkı yoktur![]()
İnş herşey gönlünden geçen gibi olsunnnTestin prospektüsünde 20 mg/hcg ve üzerinde pozitif verir diyor ama bilemiyoruz tabi ki.
Kuzum içini ferah tut inşallah güzel sonuçlar alırsınSaNeM_1985 duaların için teşekkür ederim inşallah pazar ve pazartesi de olumlu sonuç alabilirim Allh razı olsun. Hepiniz inşallah emellerinize ulaşırsınız. Çok sağolun.
AAaa tabiiikiBana da dua ediyo musun![]()
Aminn canımm sen de inşallahAAaa tabiiikiinş sen de kolaylıkla 9 ayı atlatıverir kucaklarını bebşlerle dolduruverirsin
![]()
Aminn . Ben de şuan 5+3 'teyim. 6+0 da doktorum var. İnş kalp atışlarnı duyabilirm. Nasıl bi heyecandr kim bilirAminn canımm sen de inşallah❤ Gebelerimiz sağlıkla tamamlasınlar inşallah süreçlerini
![]()
Nasıl güzel bi bilsen.. ben duyunca gözyaşlarımı tutamamıştım. Çok duygusalAminn . Ben de şuan 5+3 'teyim. 6+0 da doktorum var. İnş kalp atışlarnı duyabilirm. Nasıl bi heyecandr kim bilir![]()