- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #5.681
Ben dusuk dıe korkmustum doktor cubku gerek yok amh demek yumurta çokluğu dedi aynen sızın deıdfınız gibiBen PCOS'luyum aynen. AMH geçen sene 8 filandı. PCOS'larda fazla oluyomuş zaten. Yumurta fazlalığı oluyormuş herkesten fazla olurmuş PCOS'lularda yumurta sayısı
Bn bugün adet oldum canım. İlacı takiben 9 gün olduKaç gün sonra olman gerekiyo
Yok daha yaptırmadım kuzu biri buraya yazmıs amh ye baktırın diye. Aklıma takıldı sorum dedim. Doktor gerek gormedı bana cubuu pkousun dedi amh de yumurta çokluğu dediAmh yazmamissin ki cnm? Bn baktirmistim 4 kusur biseydi
Aah hadi gözün aydın darısı benim başımaBn bugün adet oldum canım. İlacı takiben 9 gün oldu
Hadi inşallah canımAah hadi gözün aydın darısı benim başıma
Canım cok tesekkür ederim güzel mesajın için insan bi kere kaybedince hep kaybetme korkusu yasıyor ama bunu da yencem insallah ve rabbim bi daha nasip ederse stres yapmıycam bise olunca oluyor zaten engel olamıyorsunMubarek Cuma günü hürmetine Rabbim dualarını kabul etsin, en hayırlı ve en kısa zamanda kucağına alırsın bebeğine inşallah. canım benim seni çok iyi anlıyorum. ben de 1.tedavimde 7 haftalık bebeğimi kaybettim. 2. tedavimde yeniden tuttu. PCOS 'luyum ben de. ikisi de çatlatma tedavisi. Sakın ümidini kaybetme. Eğer olmadıysa Rabbimin bir bildiği vardır mutlaka. Üzülme. Sağlıksız olduğu için düşük oluyor zaten. İnşallah her şey çok güzel olacak. Önce Rabbime ve kadere ardından da pozitik düşünceeye inancım sonsuz. Dualarım seninleee
Bir kadina yakisan en guzel sey annelik zaten tatlimsondakini begendim en çok bana en çok sondaki yakıştı bebisim yaaa
Kacıncı gün canım var gibi hafifKizlar sizce cizgi var mi
12. gün Pazartesi adet olmam gerekiyormuşKacıncı gün canım var gibi hafif
İnsallah vardır canım iki gün sonra tekrar yap12. gün Pazartesi adet olmam gerekiyormuş
Teşekkürler.İnsallah vardır canım iki gün sonra tekrar yap
Evet o gebeliğin kabusuEvet haklısın, Salı gideceğim. Söylerim. Gündüz olmuyor. Gece oluyor. Ve çok sık WC'ye kalkıyorum
Sanki belli belirsiz bir cizgi görünüyor. Adetine kac gun var senin ?Kizlar sizce cizgi var mi
Canım ben göremiyorum inşallah vardır sen silik bi çizgi görüyor musun ? İğne vurulmuş muydun vurulduysan kaçıncı gün?Kizlar sizce cizgi var mi
Ay ben de öyle oluyodum işte sırt ağrısından yatamıyodum vallakuzum sen diyodun ya sirtim agiriyor böyle var ya daha sola donemiyom sırtımdanLaRisaCca
Ay ben silik gördüm canım ama yarın tekrar yapsana ilk idrarlaKizlar sizce cizgi var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?